Ik word een beetje gestoord van mijzelf. Mijn huid ziet er ineens weer heel slecht uit, ik krijg spontaan puisten (terwijl ik niks nieuws heb gebruikt..). Ik word er een beetje gek van! Nu moet ik weer uit zoeken hoe dat komt. Maar naast mijn huid, heb ik echt een dilemma met mijn haar: de oranje kleur van bij de kapper laatst komt steeds meer terug. Ik wist dat ik toen een spoeling kreeg, en ik wist dat het snel weer terug zou komen, maar er zijn nu 4 weken voorbij en mijn haar is bijna weer de vreselijke oranjetint! In de zon zie je een verschrikkelijke oranjegloed, en in lampen zie je het er ook wel doorheen. Ik heb al een pakje met permanente verf gekocht in nummer 6 (l’oreal, lichtbruin, echt mijn kleur) en in wil het ZO graag verven.. maar iedereen raar het me af. Blijkbaar zullen er hele stukken van mijn haar uit kunnen vallen en kan ik beter wachten. Maar mijn haar ziet er steeds vreselijker uit!! Echt, na iedere wasbeurt schrik ik weer omdat ik nóg meer oranje zie. Zilvershampoo helpt niet. En mijn haar in combinatie met mijn huid is echt een drama. Dan heb ik ook nog eens een koortslip en voel ik me vandaag langzaam aan ziek worden, dus ik heb echt een blegh-gevoel.

Dilemma.. verven met het risico dat er stukken haar uit vallen, of even wachten en met heel eng oranje haar leven?

ps: morgen een filmpje zonder gepraat, ze zijn weer aan het boren boven.