Kort haar

Zo draagt iedereen extensions, zo hebben anderen het weer superkort. Er is geen ontkomen meer aan: kort haar is HOT! Okay, de veilige golvend lang haar trend komt er aan, maar kort zal het zeker ook nog een tijdje goed doen. En dan niet de bob, maar het net-zo-kort-als-jongens-haar. Iets wat je dus echt moet durven!

Ik vind zelf eigenlijk dat alleen meiden die een (bijna) perfect gezicht hebben, dit kapsel goed kunnen hebben. Lang haar oogt vrouwelijker dan kort haar (omdat we natuurlijk gewend zijn dat mannen kort haar hebben) dus moet je gezicht het een beetje compenseren. Dan kan het superstoer staan, en maakt het je nog mooier. Door kort haar valt je gezicht ook gewoon meer op, mensen worden niet meer afgeleid door het lange maar, maar zien je ogen en en kaken beter. Ik zou zelf geen kort haar nemen, ik weet wel zeker dat het bij mij mannenlijk zou staan. Maar ik ken genoeg meiden bij wie het erg mooi staat. Bovendien kan je kort haar op heel veel manieren stylen, wat ook leuk is om mee te expirimenteren. Wat wel zo is, is dat jongens (in ieder geval in mijn omgeving) er niet zo dol op zijn. Als je ze vraagt of ze jou liever met lang of kort haar zien, dan is de kans groot dat ze ‘lang’ zeggen. Maargoed, het blijft natuurlijk je eigen keuze. In ieder geval vind ik: als je een prachtig gezicht hebt, zal kort haar je ook goed staan!

81 Comments

 • Jody says:

  Hallo mijn naam is jody Ik zoek modellen voor mijn opleiding.

  ik zoek modellen met een haar lengte van 1 tot 15 centimeter.

  de opdrachten zijn verschillend , permanenten , knippen , kleuren, fohnen,

  als je intresse hebt
  mail me Jody_westercappel@hotmail.com

 • Jilldau says:

  niks voor mij

 • Vera says:

  ik heb het ook best kort gehad, even kort als misslipgloss.
  je komt uit je bed en het zit perféct!
  heerlijk toch?

 • Monique says:

  Bij sommige staat het erg mooi!
  Ik heb zelf ook kort haar (niet zó kort op die foto), maar ik wou dat ik mijn lange haar nooit had laten afknippen! :(

 • hoi says:

  Ik heb het ook een stukje korter gehad nu…kinlengte…nou geen enkele vent ziet mij meer staan hoor.

  Verbaast vragen ze mij af of ik dezelfde persoon ben…mijn hoofd is rechthoekig en ik zelf ben best vol van mezelf…ik voel me dus zo mannelijk…niet eens sexy..

  Alleen een superslanke mooie vrouw zou het kunnen doen. En dan zelfs heeft Victoria beckham…het niet superkort…

  Ik voel me superlelijk met kort haar…alleen met veel zelfvertrouwen zou ik het doen..

 • Mick says:

  Ik vind dat je geen voordelige foto hebt uitgekozen voor deze topic. Ik heb zelf lang haar, en dat past ook het beste bij mijn gezicht.. maar ik vind kort haar super. Zeker niet minder vrouwelijk. Er zijn zoveel mooie meiden met kort haar.. Het brengt je vrouwelijkheid in je gezicht juist zo mooi naar voren. Je kan er van alles mee.. terwijl mensen met lang haar kunnen lang niet zo veel varieren.. en de meeste zijn nog te lui om het te doen dus hang het maar een beetje los of zit het in een staart. Maar kijk het haar van Rihanne tegenwoordig ook eens, ook kort en staat haar erg leuk!

 • Karlijn says:

  woeeh, ik heb haar haar :) (mr dan niet die recht op staande versie, meer die versie, dat ze zo’n pony-achtig kapsel heeft) en ik heb ook de kleur :). Het zit nu echt geweldig (kben vandaag naar de kapper geweest) alleen vind ik het nog erg lastig om het zelf zo mooi te doen, mrjaaa oefening baart kunst :).

 • DDG says:

  Met kort haar is het Hit-Or-Miss-And-Nothing-In-Between.

  Bij Cynthia and Rihanna vind ik het beeldschoon, bij Victoria Beckham (ook al heeft het iets Elfjes-achtigs) werkt het gewoon niet zoals lang haar.

  Leuk artikel!

 • char_2kiss says:

  hmmm, moest et toch ff melden… ET IS VANDAAG MIJN B-DAY… maar goed… kort haar zou mij niet staan… egt niet… en wat ik ook effe moet zeggen… ik vind jou site leuker dan die van miss lipgloss.. oeps.. sorry, cynthia, ik ben nou 1mal aan marscha gewend… !! SORRY !!

 • Iris says:

  Het is experimenteren,
  ipv expirimenteren ;)

 • Amy says:

  Filmpjeee? 3uur toch, dat ishetnu :D

 • Justine says:

  @Fleur, whaha, ja ik heb ook al 2000x de site aangeklikt om te kijken of er al een filmpje was whahaa.
  ik vind filmpjes ook het allerleukste

 • Ellen says:

  het kán mooi zijn, maar bij mij zou het absoluuuuut niet staan.

 • Birgit says:

  @Stefanie, Cytnhia (van misslipgloss waar iedereen het hierboven over heeft) heeft ook een rond gezicht hoor, En haar staat het ook beter dan lang haar![denk ik, maar kort haar staat in ieder geval mooi] dus et een rond gezicht past het juist wél bij je gezicht

 • Stefanie says:

  Volgens mij zou het mij absoluut niet staan. Ik heb een veels te rond gezicht voor kort haar (a)

 • kim says:

  mooi! alleen vind ik bij dat plaatje de wenkbrauwen te donker :P

 • Mariekee says:

  Ik heb kort haaaar. XD
  Sinds mei. (Was een nogal grote stap om naar de kapper te gaan en te zeggen; ik wil het zo – *plaatje laten zien* – kort.) Maar ik vind het nogsteeds leuk.
  Inderdaad, veel jongens zeiden dat ze lang mooier vonden,
  maar van de meiden kreeg ik alleen maar positieve reacties.
  Ik vind mijn haar niet mooi als het heel lang is,
  maar een beetje langer wil ik het toch wel weer…

 • Anonymous says:

  Mijn beste vriendin heeft ‘t Rihanna kort. Echt superleuk bij haar.

 • Fleur says:

  ik vind kort haar soms kunnen en soms niet.
  Ik ben aan het wachten op het filmpje!!:D:D (niet dat het zo erg is dat hij er nog niet is ofzo) maar ik vind filmpjes zo leuk Mascha!!

  XX

 • Melzz says:

  ik houd niet echt van kort haar, maar bij Cynthia vind ik het echt fantastisch staan! maar dat komt omdat ze ook een super mooi gezicht heeft.
  maar ik ben trots op mijn lange haar :)

 • Justine says:

  wat ben je toch een schat.

 • Kimm. says:

  Je moet er gewoon het gezicht voor hebben. Persoonlijk vind ik bij mezelf lang haar veeeeel beter staan :P

 • Desie says:

  Ik heb zelf heel lang haar gehad toen heel kort en nu weer ‘gewoon’ lang..
  Mensen vonden het allebei super leuk bij me staan en vragen nu wel is goh wanneer knip je het weer eens kort dat was ook leuk en is weeral tijd geleden..
  Maar vind persoonlijk lang haar het mooiste..
  Dus ik weet niet of ik het ooit nog keer kort laat knippen..

  En dat het er mannelijk uit ziet ligt er volgens mij gewoon aan hoe je het stylt..

 • tessa says:

  niet gaan kijken of je een ( bijna) perfect gezicht hebt, ik vind, als je t leuk vind en je durft t..gewoon doen!

 • Desiree says:

  ik vind kort haar opzich wel mooi, maar het moet je staan. ik zou het niet nemen ;p.
  en ja jongen love lang haar bij meiden, ookal zijn het dode en gespleten punten, die eraf knippen dat het dan korter is vinden ze al erg ;| HAHAH. maar het moet er tog een x af
  x

 • Vera says:

  Haha zul je net zien: heb je net kort haar, is het de trend weer om lang haar te hebben. Zit je dan daar met je korte coupe :p Nouja, ik trek me nooit echt wat aan van de trends. Ik doe gewoon wat ik zelf leuk vind. Nu laat ik m’n haar groeien. Al duurt het wel eeuwen, want m’n haar groeit heeeel langzaam :(

 • Desley says:

  ziet er wel leuk uit’
  zelf heb ik lang krullend bruin haar

 • Kimberley says:

  iedereen zegt dat ik mooi haar heb, en het is gewoon lang blond met een schuine lok, heel simpel :P
  ik hou van simpel :P

 • Anonymous says:

  Ik heb al zo’n jaar of 4 korter haar, en het ziet er absoluut niet mannelijk uit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>