Zo draagt iedereen extensions, zo hebben anderen het weer superkort. Er is geen ontkomen meer aan: kort haar is HOT! Okay, de veilige golvend lang haar trend komt er aan, maar kort zal het zeker ook nog een tijdje goed doen. En dan niet de bob, maar het net-zo-kort-als-jongens-haar. Iets wat je dus echt moet durven!

Ik vind zelf eigenlijk dat alleen meiden die een (bijna) perfect gezicht hebben, dit kapsel goed kunnen hebben. Lang haar oogt vrouwelijker dan kort haar (omdat we natuurlijk gewend zijn dat mannen kort haar hebben) dus moet je gezicht het een beetje compenseren. Dan kan het superstoer staan, en maakt het je nog mooier. Door kort haar valt je gezicht ook gewoon meer op, mensen worden niet meer afgeleid door het lange maar, maar zien je ogen en en kaken beter. Ik zou zelf geen kort haar nemen, ik weet wel zeker dat het bij mij mannenlijk zou staan. Maar ik ken genoeg meiden bij wie het erg mooi staat. Bovendien kan je kort haar op heel veel manieren stylen, wat ook leuk is om mee te expirimenteren. Wat wel zo is, is dat jongens (in ieder geval in mijn omgeving) er niet zo dol op zijn. Als je ze vraagt of ze jou liever met lang of kort haar zien, dan is de kans groot dat ze ‘lang’ zeggen. Maargoed, het blijft natuurlijk je eigen keuze. In ieder geval vind ik: als je een prachtig gezicht hebt, zal kort haar je ook goed staan!