Gossip girl, de mega populaire serie gebaseerd op en boekenreeks. Zelf vind ik er weinig aan, populariteit en dergelijke boeit me niet zo veel (beetje te oud voor denk ik). Maar ik vind het wél altijd leuk om naar de make up te kijken van celebs in series. Zo kijkt iedereen naar de outfits, zo kijk ik eigenlijk alleen naar de make up en het haar.

Leuk feitje: de visagiste van de serie, Amy Tagliamonti-Johnston, gebruikt alleen maar Christian Dior producten bij de meiden. Haar meest gebruikte product is de Diorbronze matte.

Ook kwa kleding houden de meiden zelf van Christian Dior. Zie hier Leighton Meester in een supermooi groen Dior cocktail jurkje!

Dus wil je voor de Gossip Girl style gaan, ga dan voor Dior. Check make up looks van de catwalk shows van dior, en ook de kleding is helemaal in hun stijl. Ik ben in ieder geval helemaal gek op dior (sinds de gezichtsproducten, haha) en vind de stijl ook hélemaal geweldig. De make up heeft vaak chique kleurtjes, en de kleding ziet er ook prachtig uit. I love Dior!