Beautygloss mini shop!

Ik heb iets heel leuks in mijn site gemaakt! Maanden geleden verkocht ik eens wat beauty spulletjes via twee filmpjes op mijn site. Dat was wel leuk, maar een hoop gedoe met heen en weer mailen. Ik heb eigenlijk altijd wel spulletjes die ik kwijt wil. Ik heb dan bijvoorbeeld cosmetica die ik maar 1x heb gebruikt.. en nooit meer aanraak. Niet dat het slecht is (slechte dingen gooi ik dan gewoon weg) maar ik pak het nooit.. dan beland het achterin een laadje van mijn stash, en grijp ik er nooit naar. Ik bedacht me dat het leuk zou zijn om een soort shop in mijn site te bouwen. En dat heb ik gedaan! Het is hetzelfde systeem als een online shop (dus met een winkelmandje en al) maar dan gewoon met mijn spulletjes. Dat is voor mij veel makkelijker (niet steeds heen en weer mailen enzo) en voor jullie denk ik ook. Dit is gewoon wat makkelijker dan ebay en marktplaats en al die andere dingen. Ik heb er nu een aantal spulletjes op gezet, om te kijken hoe dit allemaal werkt. Als het me bevalt zal ik nog wat meer dingen toevoegen. Als je vragen hebt, stel ze dan bij de comments.. dan kan ik ze ook gebruiken voor een eventueel ‘veel gestelde vragen’ gedeelte voor de shop :)

Klik hier om de beautygloss shop te bezoeken, of klik in het menu boven :)

edit Oh man, wat gaat dit hard! Alles is bijna uitverkocht!! Ik zal de shop in de toekomst nog aanvullen.

Soortgelijke artikelen

Bespreking

 1. maegan

  superleukleuk!!! <3

 2. annette

  heei allemaaal, weet iemand waar (in utrecht) je het mint julep masque by queen helene kunt kopen?

  xxx

 3. Lisa

  Samantha,
  ik heb hem zelf ook gehad, define-a-lash (de groene).
  Het is de beste mascara die ik ooit heb gehad, hij werkt heeeel goed en is heel fijn!
  natuurlijk vallen je wimpers er niet van uit.

  maargoeeed, even over de webshop;
  ik vind het een ontzettend leuk idee!
  alleen ik hoop dat je er snel weer wat nieuwe dingetjes in doet, haha!(A)

 4. Samantha

  HEEEEE,

  Wanneer Vul Je ‘M Weer Aan?(A)

  & WeetJij Of maybelline define a lash mascara Goed Werkt?
  Want sommigen zeggen dat Hun WImpers Daarvan Uitvallen :S
  & Die roze is hij dan heel erg roze op Je Wimpers??

  Xx

 5. assiepoester

  Jaa was wel dichtgesealed!! alleen sommige lipglossen ruiken zo sterk. Jammer genoeg deze ook :P Ik had eerlijk gezegd een lichte gloss met een subtiel paars tintje verwacht, maar dit was gewoon echt paarse verf leek het wel :P Maar is niet erg, was niet duur.

 6. assiepoester

  Heb de lipgloss ontvangen alleen het stinktttttttttttt en een ongeloofelijk vieze kleur haha! Valt dus tegen :( miskoop!!

  Maar was gelukkig niet prijzig :)

 7. karin

  nu al op! -_-’

 8. zahra

  ik wilde die bronze hebben..helaas.. maar verder vind ik het een heel leuk idee!

 9. clijn27

  wooooow hij is nou al leeg! ging echt snel haha super=D

  xxcarlijn

 10. Marinka

  Waah super idee!
  Alleen moet ik niet vergeten te kijken!

 11. Alana

  haha alles is al uitverkocht :P je bent echt populair Mascha :D

 12. Jackie

  Leuk,maar ik mag van me ouders niks van beautyproducten of kleding op internet kopen. Stom hé?

 13. Kelly

  Leuk dat er een shop is.

 14. Annet.

  Leuk, ik ga gelijk even kijken. (als er nog iets is..)

 15. iceprincess

  @inge
  leuk alleen jammer dat bijna alles al weg is maar mischien kan je van het geld wat je verdient nieuwe spullen inkopen en za dan weer verkopen als je het hier koopt weet je teminste zeker dat het goed is met bezorgen enzo want ik mag niet via ebay mijn moeder is bang dat het NOOIT aankomt

  helemaal mee eens

 16. suzieblue

  wat een handig idee!! :D

 17. Nicky

  Superleuk!

 18. kristel

  wauw vet! :D

 19. marit

  Goed ideee!
  idd. Je zou het echt regelmatig moeten bezoeken, als je iets leuks wilt kopen! Alles is uitverkocht xD

 20. Anouk

  hij ziet er mooi uit! en alles is al uitverkocht! ;)

 21. Mariska

  Echt een heel leuk idee! Ga meteen even kijken :)

 22. nathalie

  aah, shit. ik ben veel te laat, alles ik uitverkocht. wou graag wat kopen! hopelijk ben ik er volgende keer wel op tijd bij :)

 23. Mariaa~

  Wauw super leuk !
  En wow nu al alles uitverkocht. Gaat goed :D

 24. Brigitte

  jammer alles is al weg ;(

 25. Jenneke

  Heey!

  Gefeliciteerd met je webshop! Ik zit er ook al een tijdje over na te denken 1 te beginnen, maar dan niet voor beautystuff maar allerlei soort stuff die ik zelf niet meer gebruik.

  Ik zag dat alles wat er in zat, er weer uit is! Zo zo dat gaat goed:P

  Veel plezier ermee!

 26. laura

  hahah, alles is niet meer in voorraad :P
  echt supersnel op alles, maar leuk idee! :D

  Jaah, een van de reaties hiervoor, de vraag om de Mint Julep Masque te verkopen. Ik kan niet naar de afro-shop toe, maar als jij er mischien wel kan komen? Zou echt geweldig zijn, maar als je daar geen zin in hebt moet je het niet doen hoor :)

  xx

 27. Chantal

  Misschien kan je iets van everydayminerals bestellen voor in de shop. Dan gewoon ongebruikt en dan kan je de prijs verhogen zodat je wel winst maakt , misschien iets om te proberen? Ik denk namelijk wel dat je bezoekers er heel blij mee zouden zijn!
  Omdat:

  a. Ze jou vertrouwen en als er iets is je gewoon makkelijker een mailtje kan sturen (nederlands)
  b. het gewoon uit nederland komt , dus lage verzendkosten.
  c. Je gewoon met euros betaald.

  Het is maar een voorbeeld =D

 28. Brechtje

  Erg leuk bedacht! ;)
  Alleen is alles wel heel snel weg.. :O

  x

 29. kim

  alles is al weg..:O

 30. Ilse

  Super goed idee! Alleen alles is weg. Alle producten zijn niet op voorraad helaas. Ook heel fijn dat de prijs al inclusief verzendkosten is!

  Wanneer komen er weer nieuwe producten of is er iets weer wel op voorraad??

 31. patriiess

  super leuk :D

 32. boterbloempje

  Jammer dat het zo snel gaat allemaal!
  Mascha’s eigen winkeltje, hoe schattig :D

 33. jolyn

  Jaaa wat cool :D

  ik wil nog wat nieuwe kwasten, maar ik durf niet zo goed via internet te bestellen. Maar jou vertrouw ik wel, hoop dat er wat kwasten bijkomen :D

 34. Meckyes

  Leukkk!!

  Zou je misschien ook niet bv dingetjes uit de Afrowinkel kunnen kopen en verkopen voor iets meer op je site? Zoals de Mint Julep Masque?

  Xx

 35. Nina

  Leuk !
  Ik dacht ik ga even kijken, maar alles is al uitverkocht !
  jammer.
  Ik hoop dat je het weer snel aanvult :D

 36. Anso

  Spijtig dat je nog niet naar België verstuurt!
  Laat het ajb weten als je toch begint met naar België te versturen want dan sla ik meteen mijn slag :D

  x

 37. Joëlle

  Wat leuk zeg, denk dat je daar best wel wat mee kan verdienen (en andere meiden blij maken). Ik koop make-up liever zelf in de winkel, succes ermee!

 38. Yulan

  Wel leuk idee maar om iets te kopen moet je er als eerst bij zijn geloof ik, anders is ALLES al weg..

 39. Suzan

  Nice [L].. alleen jammer dat alles al uitverkocht is!

 40. Emma

  ooh die filmpjes toen waren leuk! En dit is ook een leuk idee =)

 41. Lobke

  Leuk idee :D! , ik mag alleen ook (nog :P) niet van internet bestellen ..

  liefs,,

 42. donna

  Leuk! Maar bijna alles is al weg! :(
  maar wel super leuk!

 43. Susan

  Wat een supergoed idee!

 44. Kim

  Superleuk idee!

 45. steffi

  ik wens je veel succes met de verkoop ;-)

 46. Marye

  Wow dat is snel gegaan, alles is al bijna uitverkocht!
  Kei leuk idee trouwens

Leave a comment