Ik heb iets heel leuks in mijn site gemaakt! Maanden geleden verkocht ik eens wat beauty spulletjes via twee filmpjes op mijn site. Dat was wel leuk, maar een hoop gedoe met heen en weer mailen. Ik heb eigenlijk altijd wel spulletjes die ik kwijt wil. Ik heb dan bijvoorbeeld cosmetica die ik maar 1x heb gebruikt.. en nooit meer aanraak. Niet dat het slecht is (slechte dingen gooi ik dan gewoon weg) maar ik pak het nooit.. dan beland het achterin een laadje van mijn stash, en grijp ik er nooit naar. Ik bedacht me dat het leuk zou zijn om een soort shop in mijn site te bouwen. En dat heb ik gedaan! Het is hetzelfde systeem als een online shop (dus met een winkelmandje en al) maar dan gewoon met mijn spulletjes. Dat is voor mij veel makkelijker (niet steeds heen en weer mailen enzo) en voor jullie denk ik ook. Dit is gewoon wat makkelijker dan ebay en marktplaats en al die andere dingen. Ik heb er nu een aantal spulletjes op gezet, om te kijken hoe dit allemaal werkt. Als het me bevalt zal ik nog wat meer dingen toevoegen. Als je vragen hebt, stel ze dan bij de comments.. dan kan ik ze ook gebruiken voor een eventueel ‘veel gestelde vragen’ gedeelte voor de shop :)

Klik hier om de beautygloss shop te bezoeken, of klik in het menu boven :)

edit Oh man, wat gaat dit hard! Alles is bijna uitverkocht!! Ik zal de shop in de toekomst nog aanvullen.