Ik heb weer een nieuwe nonparelboutique bestelling binnen! Ik ben echt gek op deze webshop. Mega goedkoop, fijne producten die je niet in NL kan kopen, én ze accepteren paypal wel gewoon. Kijk mee naar al dat moois!

Ik heb weer twee lipsticks van Wet ‘n Wild. Zoals jullie in het filmpje van zaterdag konden zien is dit hele fijne lipstick. En maar 70 cent per stuk! Als je niet zo’n lipstick fan bent, maar toch iets wilt proberen: ga dan voor deze Wet ‘n Wild lipsticks. Als je het niks vindt dan ben je in ieder geval niet een kapitaal kwijt. Ik heb de kleuren Light Berry Frost en Breeze. Vooral Breeze scheen een populaire nude kleur te zijn. Hier onder staat een swatch op mijn lippen van LBF, Breeze kom je later nog tegen in een Face Of The Day look.


Light Berry Frost op mijn lippen


Deze nagellak set van LA Colors kostte maar $6. Ze hebben verschillende sets, maar dit is set 74096. Ik had verwacht dat het mini potjes waren, maar dat is niet het geval. Gewoon full-size, met veel nagellak er in. Mijn favoriet is de knaloranje. Op de foto zie je niet hoe knal hij echt is, maar hij is echt fel. Mooi!


Op mijn nagels, 2 lagen zonder topcoat

En dan nu de twee oogschaduw palettes van NYX. NYX heeft wat nieuwe palettes, een aantal met 10 kleurtjes en een aantal met 5 kleurtjes. Check vooral hoe mooi de doosjes zijn. Echt chique!

Dit is I dream of Jamaice van The Caribbean Collection. Echt een mooie palette met 5 koele neutrale kleurtjes. Er komt mega veel pigment vanaf! De kleurtjes zijn iets donkerder dan ik had verwacht, maar je kan er lekker mee spelen. Perfect voor een neutrale look. Deze palette kost $8. Er is nu een sale waarbij alle palettes van deze collectie maar $7 (omgerekend €4,89!!) zijn!


Swatches. Dit is licht aangebracht. Wow, wat een kleur!


Dit is de Champagne & Caviar palette van The Runway Collection. Deze palette bevat wat warmere neutrale kleuren. Je kan hier echt oneindig lang mee combineren. Er zitten twee kleuren in die je als highlighter kan gebruiken, een aantal medium kleuren én twee donkere crease kleuren. Je kan bijvoorbeeld een everyday-look maken, maar ook een zware smokey eye met bruintinten. Deze palette kost $8.


Swatches

Van de oogschaduw palettes komen er later nog foto’s met hoe ik ze op mijn ogen het aangebracht. Ik ben in ieder geval met alles weer enorm tevreden! En alles voor zo’n lage prijs. Alles komt van nonparel.

Edit over de verzendkosten: Ik heb nonpareil even gemaild hierover voor jullie! Check de reactie:

The cheapest shipping method is first class international. It costs $9.99 for order under $50, $19.99 for order of $50 – $100
and $29.99 for order over $100 – $150.00
However first class international does not provide tracking numbers.

Normally it only takes 5 – 7 business days for order to Netherlands. However if the order over $50 might take a little longer due to possible inspection at custom in Netherlands,

Kortom, je moet first class international nemen :)