Bruiloft haar/make up

Laatst had ik een bruiloft waar ik heen ging. Ik was niet echt bezig met wat ik met mijn haar ofzo zou doen, dat zou ik ter plekken wel bedenken. De avond er voor had ik een dinner party bij Thamar. Thamar is niet alleen fashion expert, ze heeft ook nog eens de kappersopleiding gedaan. Ze had bij mijn vriendin Tatjana even snel dit kapsel gemaakt:

Supermooi! Ik had natuurlijk de dag er na de bruiloft, dus ik vroeg of ze niet een mooi kapsel kon maken waar ik mee kon slapen, en wat de volgende dag ook nog goed zou zitten.

Het werd een soort poufknot met een lange invlecht compleet om mijn hoofd heen. Echt superchique!

Dit is het van de zijkant. De huid zag je niet zo mega goed als op de foto, die valt op door de flitser. Het was express strak getrokken. Ik ben er mee gaan slapen, en het zat de volgende dag nog goed! Alleen de knot was een beetje frizzy geworden. Ik heb geprobeerd dit met een varkenshaarborstel weer glad te krijgen (op advies van Thamar), maar het lukte niet. Toen ging ik maar aan de slag met smoothing cream en dergelijke. Ik heb het redelijk glad kunnen krijgen. Nooit zo mooi als de avond er voor, maar alsnog goed genoeg voor een bruiloft.

Dit was trouwens mijn ooglook. Ik heb de I Dream Of Jamaica palette van NYX gebruikt, maar dan vooral wat meer donkerbruin en zwart gebruikt. Zo kon ik met een simpele neutrale palette een wat heftigere ooglook maken. Laatst had ik hier ook een eotd van.

Einde van de avond zat mijn haar en make up nog prima (wel een crapfoto haha). Ik ben er zelfs weer mee gaan slapen (ik sliep bij mijn vriend, had daar geen borstel, en mijn haar was echt FLINK getoupeert. Ik zou het de volgende dag thuis wel doen) en het zat nóg mooi de dag er na!

Ik kan geen tutorial maken van het haar, daarvoor moet je echt bij Thamar zijn!

79 Comments

 • Marjolein says:

  Hallo Mascha,

  De foto’s van dit artikel zijn verdwenen :(

 • Amber says:

  Hoi Mascha ik kijk al je filmpjes en ze zijn amazing !!

  Ze zijn echt super vet ik kan niet wwachten tot de volgende :-) x!

  Grtjs Amber

 • cherry says:

  hoii Mascha ik een vraagje aan je na
  dat ik deze foto had gezien hoe je haar had opgestoken
  ik heb van me zelf heel lang krullent pluzig haar
  en ben al een tijdje op zoek naar leuken opsteek kappels
  heb jij mischien leuken tips voor mij

  zo ja zal je die dan naar mij willen sturen

  groetjes cherise

 • Jilldau says:

  Mascha mooi zeg!

 • Patricia says:

  @ Mascha

  De 2e keer. En gaat zij ook nog verderen workshops geven van buikdansen op onse school?

 • Lunah says:

  Ziet er leuk uit hoor :)

 • Patricia says:

  @ Mascha

  ja ik had die workshop op dinsdag:O was wel een vette workshop:)

 • Thamar says:

  Next time maak ik een gelchick van je Tatjana! Met van die prachtige gekrulde geplakte babyhaartjes op je voorhoofd en bij je bakkebaarden! Inclusief vlechten a la alicia keys.

 • Tatjana says:

  grapje marsa X

 • Tatjana says:

  @Thamar hahahaha GELCHICK!!! alleen de geplakte babyharen miste nog:P

 • Thamar says:

  Oooh wat leuk dat jullie het allemaal mooi vonden :D.
  Liep Marscha toch niet voor schut!

  *grapje joh!

 • Tanja says:

  ooohh wat een super mooi kapsel zeg!
  Echt heel erg mooi gedaan!

 • Marie says:

  Supeeeer mooi!

 • Tessel says:

  Wat zit jullie haar mooi! Je pony is ook erg mooi weggewerkt. Hoor weinig over je make up, maar ik vind het mooi :)

  En die laatste foto is leuk! Echt zo een spontane foto waar iedereen heel anders kijkt. I like! :D

 • Tatjana says:

  MARSAAAAAAAA JAAAA…ZASISJ NAJS!!..I LIKEE!!! TWITPIC!!!!!!!!!!!!!!!

 • Tatjana says:

  @Elmira De foto is van ver boven genomen vandaar dat ik inkijk heb, maar aangzien ik zo een beetje de langste van alle mensen was daar met mascha kon niemand dat zien…

  @Patricia Jaa ik ben de buikdanseres ja! Wat leuk dat je ook op beautygloss kijkt! Mascha was trouwens ook bij de buikdansles op het Mondriaan!

  @Annet Nee de bruid had gewoon een witte jurk aan..

 • stefanie says:

  ziet er heel gaaf uit :)
  alleen zal het wel moeilijk zijn om dat te maken :s

 • Nadine says:

  Wauw, echt supermooi! Ziet er wel heel erg moeilijk uit om het te maken..

 • Bellenblaas. says:

  Super mooi!
  XX.

 • As says:

  Supermooi zeg! Ik zie zo vaak dat mensen (bruidjes én gasten) hun haar heel stijfjes en tuttig hebben opgestoken, echt jammer is dat. Zo’n vlecht in combinatie met pofknot is veel moderner. Zo’n kapsel wil ik ook wel als ik naar een bruiloft ga!

 • Ioni says:

  Prachtig gemaakt zeg. Echt een kunstwerkje.

 • Annet. says:

  Wow echt vet mooi.
  En op die laatste foto, is dat de bruid? Die is ook mooi, een roze jurk: wil ik later ook als ik trouw!

 • Kim says:

  Wow, Thamar heeft goed haar best gedaan, ik vind het allebei superknap! Die ingevlochten vlecht rond je hoofd, dat lijkt me niet gemakkelijk, knap dat ze het kan.
  Btw, vind de foto helemaal niet crap hoor, hij is leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>