Laatst had ik een bruiloft waar ik heen ging. Ik was niet echt bezig met wat ik met mijn haar ofzo zou doen, dat zou ik ter plekken wel bedenken. De avond er voor had ik een dinner party bij Thamar. Thamar is niet alleen fashion expert, ze heeft ook nog eens de kappersopleiding gedaan. Ze had bij mijn vriendin Tatjana even snel dit kapsel gemaakt:

Supermooi! Ik had natuurlijk de dag er na de bruiloft, dus ik vroeg of ze niet een mooi kapsel kon maken waar ik mee kon slapen, en wat de volgende dag ook nog goed zou zitten.

Het werd een soort poufknot met een lange invlecht compleet om mijn hoofd heen. Echt superchique!

Dit is het van de zijkant. De huid zag je niet zo mega goed als op de foto, die valt op door de flitser. Het was express strak getrokken. Ik ben er mee gaan slapen, en het zat de volgende dag nog goed! Alleen de knot was een beetje frizzy geworden. Ik heb geprobeerd dit met een varkenshaarborstel weer glad te krijgen (op advies van Thamar), maar het lukte niet. Toen ging ik maar aan de slag met smoothing cream en dergelijke. Ik heb het redelijk glad kunnen krijgen. Nooit zo mooi als de avond er voor, maar alsnog goed genoeg voor een bruiloft.

Dit was trouwens mijn ooglook. Ik heb de I Dream Of Jamaica palette van NYX gebruikt, maar dan vooral wat meer donkerbruin en zwart gebruikt. Zo kon ik met een simpele neutrale palette een wat heftigere ooglook maken. Laatst had ik hier ook een eotd van.

Einde van de avond zat mijn haar en make up nog prima (wel een crapfoto haha). Ik ben er zelfs weer mee gaan slapen (ik sliep bij mijn vriend, had daar geen borstel, en mijn haar was echt FLINK getoupeert. Ik zou het de volgende dag thuis wel doen) en het zat nóg mooi de dag er na!

Ik kan geen tutorial maken van het haar, daarvoor moet je echt bij Thamar zijn!