Verrassing: we beginnen de week met een extra filmpje! Deze week is het Eindeloos Zomer op de Facebook van Etos!. Iedere dag staat in het thema van een ander onderwerp. Maandag draait om make-up, vandaar mijn filmpje. Iedere dag kan je ook chatten met experts, vandaag bijvoorbeeld met top-visagist Annemiek Bohnnen. Wordt dus lid van de facebook pagina (wat sowieso een leuke pagina is, je leest er de leukste nieuwtjes, tips en als een van de eersten over speciale aanbiedingen en acties) en klets gezellig mee! Je zal verder in de week ook filmpjes van andere bloggers tegenkomen. Mijn filmpje gaat over een zomerse look met behulp van Etos producten.

De planning

Maandag geeft top-visagiste Annemiek Bohnenn haar tips over make-up die onder alle omstandigheden het beste resultaat geeft. Op het strand, op het terras en tijdens een zomers feest.

Dinsdag aandacht voor je handen en je voeten. Die krijgen het in de zomer altijd wat zwaarder te verduren en zijn dan bovendien extra zichtbaar. Daarom inspirerende verzorgingstips én de laatste nagellaktrends van Herôme-expert Chanyn. Zo mag je straks van top tot teen gezien worden.

Zon is heerlijk maar heeft ook risico’s. Hoe bescherm je je huid bijvoorbeeld optimaal tegen voortijdige veroudering en krijg je tóch een lekker kleurtje? Woensdag geven we je inzicht in de werking van zon en pigment en krijg je van top-dermatoloog Pascale Diederen tips voor het beste resultaat, minste kans op voortijdige rimpels en leer je hoe je op een gezonde en veilige manier kunt genieten van de zon.

Je gezicht, armen, benen en de rest van je huid hebben op deze warme dagen extra zorg nodig. Donderdag lees je alles over huidverzorging en hoe je je huid in een optimale conditie kunt krijgen en houden. Ook kun je aan het einde van de dag via de Facebook-pagina van Etos Online je vragen stellen aan huidverzorgingsspecialist Maartje, die onder andere adviseur is voor Dove en Vaseline.

Vrijdag sluiten we af met de beste tips, komen we terug op de belangrijkste vragen uit de chat, kunnen Facebook-fans hun ervaringen delen en krijg je nóg meer tips. Zo ben je helemaal geïnspireerd voor een eindeloos mooie zomer!

Kortom, wordt lid (druk op ‘vind dit leuk’ boven) van de Facebook van Etos en profiteer van het gratis chatten met experts op beauty gebied! De chat van vanavond is om 19:00 tot 20:00.

Ik was zelf erg excited voor het filmpje, ik vind de make-up namelijk erg fijn! Vooral de Pure Pigments (die vanaf vandaag te koop zijn en €3.99 kosten) zijn echt aanraders, er zit super veel pigment in! Ook de foundation en potloden (€2,99) vind ik erg fijn. De mascara en oogschaduwbasis kosten €3,99. De bronzer en make-up underbase kosten €4.99, de foundation is €6.99.