Blauwe oogschaduw wordt weleens als ‘fout’ bestempeld, maar dat vind ik onterecht. Blauw is zo leuk! Je hebt natuurlijk een miljoen soorten blauw, en je kan ze combineren hoe je zelf wilt. Bij deze look heb ik een groot Wet ‘n Wild palette gebruikt waar wat blauwe tinten in zitten. Ik vergeet weleens over mijn Wet ‘n Wild palettes, maar zodra ik er weer eentje gebruik denk ik ‘Ik moet ze echt vaker gebruiken! De kwaltieit is geweldig!’. De foto’s zijn de dag nadat ik ging showertannen genomen. Vreemd, met flitser lijk ik bruiner (ook bruiner dan in het echt).


Het oogschaduw palette dat ik heb gebruik is 398 Fantasy Island van Wet ‘n Wild. Dit is een palette met 8 kleurtjes er in. Een lichte kleur op het ooglid, iets donkerder in de crease, en daarna met paars in de crease er overheen. Ik heb dezelfde kleuren ook onder mijn oog gebruikt.

Op mijn wangen heb ik NYX cream blush in Glow, met daar overheen Eyeko cream.