FOTD blauw

Blauwe oogschaduw wordt weleens als ‘fout’ bestempeld, maar dat vind ik onterecht. Blauw is zo leuk! Je hebt natuurlijk een miljoen soorten blauw, en je kan ze combineren hoe je zelf wilt. Bij deze look heb ik een groot Wet ‘n Wild palette gebruikt waar wat blauwe tinten in zitten. Ik vergeet weleens over mijn Wet ‘n Wild palettes, maar zodra ik er weer eentje gebruik denk ik ‘Ik moet ze echt vaker gebruiken! De kwaltieit is geweldig!’. De foto’s zijn de dag nadat ik ging showertannen genomen. Vreemd, met flitser lijk ik bruiner (ook bruiner dan in het echt).


Het oogschaduw palette dat ik heb gebruik is 398 Fantasy Island van Wet ‘n Wild. Dit is een palette met 8 kleurtjes er in. Een lichte kleur op het ooglid, iets donkerder in de crease, en daarna met paars in de crease er overheen. Ik heb dezelfde kleuren ook onder mijn oog gebruikt.

Op mijn wangen heb ik NYX cream blush in Glow, met daar overheen Eyeko cream.

11 August 2010 in | 195 Comments

Soortgelijke artikelen

Bespreking

 1. Nienke

  Wow.. die bovenste 2 foto’s zijn echt super mooi! Ook super in combinatie met die kleding!

 2. Iris

  OMG, je bent op deze foto’s echt prachtig!, supermooie look!

 3. Gamze

  OMG maschaa!!! wat zie je er GOED uit op die tweede foto (je ziet er altijd goed uit hoor!!:P) maar dit is echt mega mooi. je moet echt vaker gaan zlefbruinen het staat je echt heel mooi, en je weet echt goed hoe je mooie make-up tutorials kan maken. bij mij is het dan gelijk te overdereven:(

  maar ga zo door

 4. virgie

  hier ben je echt heel mooi!

 5. Lisa

  Staat leuk bij je bruine ogen!

 6. Hanne

  waaauw, ik vind je hier echt anders :’D
  Maar positief anders! Je staat er echt supermooi mee!
  Mijn moeder is ook zo tegen blauw, maar jij hebt het tegendeel bewezen :)

 7. nedda

  Waauw.
  getint staat jou zoo mooi!

  x

 8. anne

  wat zie je er lekker gezond bruin uit!

 9. xlizzjuhx

  ik vind de kleur blauw so mooi bij jou staan
  ik heb zelf ook bruin haar en ik vind de kleur blauw ook altijd mooi bij mij staan het combineert gewoon goed samen
  dese look moet je zeker vaker dragen!

 10. Bellenblaas.

  Wauw, mooie look! =)
  XX.

 11. Jane

  echt heel mooi!

 12. gabrielle

  mooi!

 13. anatomic

  stat je super mooi!
  maar doe je ook je haar verfen?ik vind dat helle mooie kleur!
  en als je haar doet welke verf gebruik je?

  gr Ana

 14. Lisanne

  staat jou zo mooi he! zeker zo met je bruine huid, echt heel mooi!

 15. Marjan

  Hee,
  Ik wil eerst even zeggen dat dit een supersite is, dus ga zo door!
  De blauwe oogschaduw staat je geweldig!
  Sommige mensen die dat dragen.. Bijvoorbeeld een vrouw van in de 50 die felblauwe oogschaduw op haar hele ooglid heeft zitten..
  Maar goed bij jou staat het leuk! En weer leuk geschreven :D

 16. Marloes

  Woow je ziet er echt mooi uit zo! Leuke look :D

 17. Britney

  Wauw, het staat je echt super goed, en niet alleen je makeup is heel mooi,
  maar jij ziet er ook super goed, gelukkig en mooi uit! (=

 18. sandra

  Ik vind het jammer dat je zo nepbruin bent geworden. Ik bedoel dan de niet flits foto.

 19. Maud

  wauuuww wat een prachtige foto’s van je!

 20. nienke

  Wow je bent echt bruin joh :O

 21. Charlotte

  Woow , echt supermooi <3

 22. MissEvie

  Wauw, staat je heeel mooi!. Was denk ik nog mooier geweest als je je arcadeboog iets donkerder had aangezet :) mooi t-shirt heb je ook aan :)

 23. Tamara

  Leuk !!

 24. sarah

  super mooi!!!!!!!!!! I love BLUE

 25. nancy

  WAUW egt heeeeeeeeeeeel erg mooi

 26. Aleida

  Ziet er mooi uit, lekker zomers

 27. Jiska

  Staat je prachtig! Blauw is inderdaad zwaar underrated.

Leave a comment