Een unieke combinatie van poeder met crème zorgt voor een nieuwe definitie van kleur. Een oogschaduw met de meest krachtige intensiteit en een satijnachtige textuur, die perfect hecht en urenlang comfortabel aanvoelt.

L’oreal heeft vier jaar onderzoek gedaan in hun laboratoria, wat heeft geleidt tot de nieuwste oogschaduw van dit merk: Color Infaillible. In eerste instantie snapte ik de oogschaduw niet helemaal. Wat ís het nou precies? Het voelt als een losse poeder, maar ook als een crème. Hoe anders dan andere oogschaduw kan het eigenlijk zijn? I’m pleasantly surprised!


Laten we beginnen met de campagne foto. Ik ben VERLIEFD op deze oog-look! Wat een fantastisch mooie oogschaduw creatie, geweldig! Een mooie diepe donkerblauwe kleur met lange nepwimpers. In combinatie met een nude lip staat het heel chique. Dit soort posters kunnen mij echt overtuigen om een product te kopen.

Het potje van de oogschaduw is bijzonder: op zijn kop zie je de poederkleur (zie het eerste foto in het artikel) en andersom zie je de deksel met tekst er op. Aan de deksel zie je ook de kleur.

Als je de deksel optilt zie je een soort mini dekseltje. Hier kwam de verwarring voor mij – waarom zit die deksel daar? Het lijkt alsof er losse poeder onder zit die je moet ‘persen’ met dit dekseltje. Is het een decoratiedingetje? Waar ik gelijk aan dacht is dat het wel super handig is als je zelf oogschaduw wilt persen, het ‘pers dekseltje’ heeft precies de maat van een gemiddelde oogschaduw pan.

Dit is wat er onder het dekseltje zit, prachtige oogschaduw! Het lijkt romig, maar ook losse poeder. Het zit er tussen in: er is gebruikt van een methode waarbij een hoog percentage bindmiddel is gebruikt, waardoor alle kleurpigmenten omhuld zijn met olie. Hierdoor is zowel het weerspiegeling effect als de intensiteit van de kleuren versterkt. Toen ik las over de olie dacht ik ‘oh jee, dat gaat glijden op mijn oogleden!’ maar dit is niet het geval. De oogschaduw is juist zo gemaakt waardoor hij urenlang blijft zitten en zelfs waterproof is. Met een gewone reiniger was de oogschaduw makkelijk weg te halen trouwens, dus ik denk niet dat ze bedoelen je-kan-er-mee-douchen-en-zwemmen-en-het-blijft-mooi-waterproof.

Swatches van de bovenste rij. Ik kwam er later pas achter dat er echt een kleur volgorde is, oeps. De eerste kleur is 002 Hourglass Beige, een mooie highlighter in een romige kleur. hij is ook mooi als een highlighter op de wangen! De tweede kleur is 004 Forever Pink, een lichtroze kleur die ook door kan als highlighter. De derde kleur is 009 Permanent Kaki. Een prachtige groene tint!

Dit zijn de wat donkerdere tinten. Daar hebben we de mooie blauw! Het is 006 All Night Blue, een mooie diepe donkere blauw. Soms beweren mensen dat de make-up van het merk niet in de campagne foto wordt gebruikt (dan wordt er bijvoorbeeld gezegd dat er in werkelijkheid MAC is gebruikt ofzo). Nou, hieruit blijkt dat dit absoluut de kleur is van de campagne, kijk eens wat een geweldige pigmentatie! Ik kan niet wachten tot ik de look na kan maken. De tweede kleur is 012 Endless Chocolat, mijn tweede favoriet. Een prachtige chocoladebruin die met veel kleuren gecombineerd kan worden. De laatste is 005 Purple Obsession, een mooie medium/donkere paarse tint.

Al met al ben ik zeer tevreden met deze oogschaduw kleurtjes, ik zou eigenlijk zelfs wel willen dat L’oreal er wat meer kleuren van zou maken! Kom maar op met een hele lijn van 40 kleuren, I’m in! Wat mij betreft een goedkopere oogschaduw die dicht in de buurt komt van MAC met de pigmentatie. Een L’oreal Color Infaillible kost €12,49 en bevat best veel oogschaduw, namelijk 3,5 gram (even vergeleken met MAC, daar betaal je €15 voor 1,5 gram). Neem zeker even een kijkje in de winkel en maak wat swatches, ik weet zeker dat je onder de indruk zal zijn!