L’oreal Color Infaillible

Een unieke combinatie van poeder met crème zorgt voor een nieuwe definitie van kleur. Een oogschaduw met de meest krachtige intensiteit en een satijnachtige textuur, die perfect hecht en urenlang comfortabel aanvoelt.

L’oreal heeft vier jaar onderzoek gedaan in hun laboratoria, wat heeft geleidt tot de nieuwste oogschaduw van dit merk: Color Infaillible. In eerste instantie snapte ik de oogschaduw niet helemaal. Wat ís het nou precies? Het voelt als een losse poeder, maar ook als een crème. Hoe anders dan andere oogschaduw kan het eigenlijk zijn? I’m pleasantly surprised!


Laten we beginnen met de campagne foto. Ik ben VERLIEFD op deze oog-look! Wat een fantastisch mooie oogschaduw creatie, geweldig! Een mooie diepe donkerblauwe kleur met lange nepwimpers. In combinatie met een nude lip staat het heel chique. Dit soort posters kunnen mij echt overtuigen om een product te kopen.

Het potje van de oogschaduw is bijzonder: op zijn kop zie je de poederkleur (zie het eerste foto in het artikel) en andersom zie je de deksel met tekst er op. Aan de deksel zie je ook de kleur.

Als je de deksel optilt zie je een soort mini dekseltje. Hier kwam de verwarring voor mij – waarom zit die deksel daar? Het lijkt alsof er losse poeder onder zit die je moet ‘persen’ met dit dekseltje. Is het een decoratiedingetje? Waar ik gelijk aan dacht is dat het wel super handig is als je zelf oogschaduw wilt persen, het ‘pers dekseltje’ heeft precies de maat van een gemiddelde oogschaduw pan.

Dit is wat er onder het dekseltje zit, prachtige oogschaduw! Het lijkt romig, maar ook losse poeder. Het zit er tussen in: er is gebruikt van een methode waarbij een hoog percentage bindmiddel is gebruikt, waardoor alle kleurpigmenten omhuld zijn met olie. Hierdoor is zowel het weerspiegeling effect als de intensiteit van de kleuren versterkt. Toen ik las over de olie dacht ik ‘oh jee, dat gaat glijden op mijn oogleden!’ maar dit is niet het geval. De oogschaduw is juist zo gemaakt waardoor hij urenlang blijft zitten en zelfs waterproof is. Met een gewone reiniger was de oogschaduw makkelijk weg te halen trouwens, dus ik denk niet dat ze bedoelen je-kan-er-mee-douchen-en-zwemmen-en-het-blijft-mooi-waterproof.

Swatches van de bovenste rij. Ik kwam er later pas achter dat er echt een kleur volgorde is, oeps. De eerste kleur is 002 Hourglass Beige, een mooie highlighter in een romige kleur. hij is ook mooi als een highlighter op de wangen! De tweede kleur is 004 Forever Pink, een lichtroze kleur die ook door kan als highlighter. De derde kleur is 009 Permanent Kaki. Een prachtige groene tint!

Dit zijn de wat donkerdere tinten. Daar hebben we de mooie blauw! Het is 006 All Night Blue, een mooie diepe donkere blauw. Soms beweren mensen dat de make-up van het merk niet in de campagne foto wordt gebruikt (dan wordt er bijvoorbeeld gezegd dat er in werkelijkheid MAC is gebruikt ofzo). Nou, hieruit blijkt dat dit absoluut de kleur is van de campagne, kijk eens wat een geweldige pigmentatie! Ik kan niet wachten tot ik de look na kan maken. De tweede kleur is 012 Endless Chocolat, mijn tweede favoriet. Een prachtige chocoladebruin die met veel kleuren gecombineerd kan worden. De laatste is 005 Purple Obsession, een mooie medium/donkere paarse tint.

Al met al ben ik zeer tevreden met deze oogschaduw kleurtjes, ik zou eigenlijk zelfs wel willen dat L’oreal er wat meer kleuren van zou maken! Kom maar op met een hele lijn van 40 kleuren, I’m in! Wat mij betreft een goedkopere oogschaduw die dicht in de buurt komt van MAC met de pigmentatie. Een L’oreal Color Infaillible kost €12,49 en bevat best veel oogschaduw, namelijk 3,5 gram (even vergeleken met MAC, daar betaal je €15 voor 1,5 gram). Neem zeker even een kijkje in de winkel en maak wat swatches, ik weet zeker dat je onder de indruk zal zijn!

120 Comments

 • Veerle says:

  Mooi! ik heb 2 vriendinnen met een donkere huid en ik heb ze Endless chocolate gegeven voor hun verjaardag. Vonden ze super! nu ik er aan denk, ze zijn wel gek op tijdsbepalingen, zeg. Forever pink, permanent kaki, all night blue, endless chocolate…viel me gewoon op.

 • Annemieke says:

  HOii Mascha,
  Ik heb zelf de beige oogschaduw gekocht :D
  Hij is echt superrrrrrrr moooi en gepigmenteerd!!
  Maar 1 probleempje… Hoe kan ik deze romige oogschaduw nou het beste opbrengen?? ik heb al verschillende manieren bedacht, op moment breng ik hem gewoon met mijn vinger aan maar het resultaat is niet echt super mooi..
  Zou jij mij kunnen vertellen hoe jij dit doet??

  SUPER bedankt alvastt!!
  XXX Annemieke.

 • Myrthe says:

  ik heb die donkerbleuwe ook <3

 • Janneke says:

  Ik heb de 012 Endless Chocolat gekocht, ik dacht wauw wat een mooie kleur bruin! Weer eens iets anders voormij. Dacht ik..
  Toen ik thuis kwam heb ik hem gelijk op gedaan en wat een mooie kleur is het zeg!
  Maar na beter kijke begon ik te twijfelen of ik die kleur al niet kenden..
  En kwam ik helaas (voormij) tot de conclusie dat de 32 Ombretto Mono Hi-Tech van Deborah eigenlijk dezelfde kleur is alleen wat lichter.
  Helaas voormij, maar alsnog ben ik er blij mee want de kleur is en blijft gewoon mooi. En dan bekijk ik het maar zo, nu heb ik er 2 van ^^

 • Savine says:

  Ik heb de beige en de roze tint gekocht, en ik ben er echt heel erg blij mee! inderdaad, een lijn van 40 kleuren, l’oreal!!! kom maar op!

 • Sanne says:

  ps. wil je ook vertellen hoe je nep wimpers
  op doet?

  bedankt alvast?

  liefsxxxxxxxxxxx

 • Sanne says:

  Hallo Macha,
  eindelijk kan ik een keer reageren op jou
  FANTASTISCHE dingen!
  ik was er overal naar aan’t zoeken!!
  je bent echt serieus geweldig!
  ik had ook nog een vraagje;
  zou je nep wimpers vaker kunnen gebruiken?
  mail me maar een antwoord!;)

  liefs,xxxxxxxxxx
  sanne

 • danique says:

  Ik heb hem dus gevraagd voor mijn verjaardag (15december) heb hem alleen niet gekregen.:(
  Moet hem dus toch zelf maar gaan halen van me verjaardagsgeld.:P

 • Thirza says:

  ben zelf geen make-up draagster maar deze oogschaduw vind ik het waard eens te proberen!

 • annabel says:

  WAUW WAUW ! nu nog een foto waar jij de oogschaduw op hebt :D ?
  wel te (lelijk) perfect he, die gephotoshopte foto van die vrouw vind je ook niet ?

 • denise says:

  zou je de look in een filmpje kunnen laten zien als het gelukt is:D

 • Laurette says:

  Je hebt gelijk, de campagne foto is prachtig. Zou je hier een keer een how to van kunnen maken? Ik heb zelf ook een super mooie donkerblauwe schaduw, maar mooi werken met zulke donkere kleuren is niet mijn sterke kant!

 • hopper says:

  ik ben benieuwd!

 • Mariel says:

  Wauw, mooie kleurtjes!

 • chantal says:

  Ik wil deze echt, alleen ga ik hem in duitsland kopen want daar is het nog wat goedkoper:D
  De beige en de bruine vind ik kei mooi
  ik vind ze allemaal mooi maar ik gebruik de laatste tijd bijna geen felle kleuren meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>