Filmpje: Make Up Door Clayton Leslie

Achter de schermen bij fashion week werd mijn make-up weer gedaan door Clayton Leslie van Maybelline. Afgelopen keer maakte hij een hele onopvallende look, nu deed hij het tegenovergestelde. Ik vind het zó tof! Mijn hele gezicht lijkt er anders door. De tips en trucs zijn ook super handig! Het is echt heel vet om te zien dat je met zulke budget producten toch een look voor op de catwalk kan maken. Ik ben vooral onder de indruk van de zwarte glitter oogschaduw.. ohh so pretty! Ik ben echt super blij met deze tutorial, lekker veel goede tips en een mooie look die heel anders is dan ik zelf normaal maak. Enjoy!Er stonden nogal wat fotografen om me heen die het leuk vonden om dit vast te leggen.. haha. Kijk op de facebook van Beautygloss voor meer ‘behind the scenes’ foto’s :)

228 Comments

 • Evi says:

  Ik ben model geweest en Clayton was de huisvisagist van ons bureau, I love him!

 • Anoniempje says:

  Is dat tijdens de show van supertrash ik hoor het aan die muziek

 • Jasmijn says:

  De vraagteken was btw bedoeld als uitroepteken, dat je het ff weet.

 • Jasmijn says:

  Mooie foto, en supermooie make-up?

 • Ann-Sophie says:

  haai Mascha
  wat fantastisch mooi make up niet normaal !!
  maar goed ik heb geprobeerd het na te doen maar het lukt niet zo goed
  het gaat wel maar het lijkt er totaal niet op en zou je een filmpje daar over maken want ik heb binnenkort een gala op school en ik zou dol graag die make-up op mijn gezicht hebben dus mail me zo snel mogelijk terug

  doei,doe de groetjes aan je hamster !!

 • sanne says:

  ik vindt het altijd zo verveelend als mijn ooogschaduw kwast zo vies is. maar ik weet niet hoe je dat schoon maakt. doe je dat gewoon met water? of gaat het dan kapot?. heele mooie makeup trouwens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>