Ik krijg zeer regelmatig de vraag over langzaam groeiend haar, sterkere nagels en het krijgen van een mooie huid. Er wordt dan gevraagd of ik misschien weet wat je in kan nemen, welke vitamines, of er pillen voor zijn. Die zijn er zeker! Er is vanalles op de markt hiervoor, van goedkoop tot duur. Er is één supplement waar ik zelf mega goede ervaring mee heb en die ik altijd kan aanraden: Kruidvat eigen merk huid, haar en nagels. Wonderpillen!


Ik ben zelf niet zo van de supplementen, als ik me lekker voel vind ik niet dat ik pilletjes moet nemen om me nog beter te voelen. Het gaat een beetje in fases, soms neem ik een weekje elke dag een vitaminepil, dan weer maanden niets (ik zit nu in een fase dat ik weer bezig ben). Mijn haar groeit van zichzelf ontzettend snel, maar mijn nagels zijn vreselijk slap en broos. Ook mijn huid is erg gevoelig en heeft veel pigmentvlekjes, ik krijg puistjes, soms is het weer droog – kortom: mijn huid kan ook wel hulp gebruiken. Ik heb ooit een supplement geprobeerd voor sterke nagels en een mooie huid, maar daar merkte ik weinig van. Later probeerde ik eens die van Kruidvat – BAM. Ineens werden mijn nagels keihard en voelde mijn huid iets zachter aan. Toeval? Ik denk het niet, want mijn nagels leken wel van steen, terwijl ze normaal zelfs makkelijk de andere kant op kunnen buigen. Toen mijn potje op was heb ik een tijdje niks meer geslikt, mijn nagels werden weer slap. Toen ik weer begon kreeg ik weer gelijk hetzelfde effect. Deze wonderpilletjes werken!

Soms zie ik suggesties van bezoekers voorbij komen over biergist pillen. Deze pillen zijn ook zeker goed, alleen daar hangt een klein minpuntje aan vast.. ze wekken namelijk honger op. Handig voor de meiden die willen aankomen, maar ik eet sowieso al heel veel! Ik wil niet nog meer honger hebben, haha. Daarom laat ik Biergist altijd links liggen. Mijn oude vertrouwde Kruidvat huid, haar en nagel pillen zijn het beste! Vergeet alleen niet dat supplementen geen vervanging van goed gevarieerd eten is. Je kan nog zo veel slikken als je wil, maar als je ondertussen niks eet of heel ongezond eet zal het alsof geen zin hebben.

Ben je dus op zoek naar iets van een supplement om mooier haar te krijgen, sterkere nagels en een betere huid? Probeer deze dan eens. Je hebt twee pilletjes per dag nodig, maar je kan er natuurlijk ook maar eentje nemen. Ik geloof dat dit potje €5 kost, erg betaalbaar dus.