EOS Lip Balm

Deze schattige lipbalsems kwam ik regelmatig tegen op het internet de afgelopen tijd. Ze hebben een bijzondere vorm, het zijn namelijk ‘bolletjes’ balsem in een rond omhulsel. Cute! De balsems zijn van het merk EOS, afkorting voor Evolution Of Smooth. Mijn eerste EOS balsem ruikt naar citroen (helemaal rechts op de foto), die bestelde ik uit China. Maar ik ontdekte dat Alicejohavesentials ze ook gewoon verkoopt! Nu heb ik er drie: Lemon Drop, Sweet Mint en Honeysuckle Honeydew.


Naast dat de balsems er ontzettend schattig uit zien hebben ze ook een boel andere pluspunten. Zo bevatten ze geen petrolatum of parabenen, de meeste ingrediënten zijn natuurlijk. De balsems bevatten vitamine E, shea butter en jojoba olie, lekker voedend voor de lippen. Ook zitten ze in een recyclebare verpakking. De verpakking is wel super schattig, maar ook onhandig (enige nadeel). Je kan zo’n EOS balsem niet makkelijk in je broekzak meenemen. Of je handtasje. het zijn meer balsems die je op je bureau neerzet. De lemon Drop balsem bevat trouwens ook nog eens SPF 15, handig voor de zomer!

De balsems zijn hard, zoals een stick balsem. Je hebt hele vettige smeer-balsems (denk aan Rosebud Salve), dit is zeker niet zo’n balsem. Ze voelen heerlijk aan op de lippen, lekker verzorgend en zacht. Maar het beste van alles.. de geuren! Oh, wat ruiken deze bolletjes hemels lekker! Alle drie de geuren die ik heb vind ik geweldig. Ik ben zelf echt een citroen fan, vandaar dat ik die als eerste kocht. Deze ruikt echt naar pure citroensnoepjes. Mint vind ik ook heerlijk, de mintbalsem dus ook. De groene ruikt naar zoete gele meloen, mmm!

Deze EOS lipbalsems zijn te koop bij Alicejohavesentials voor €4,95 per stuk. Ik vind het heerlijk ruikende lipbalsems in een hele schattige verpakking.

25 March 2011 in | 145 Comments

Soortgelijke artikelen

Bespreking

 1. Silke

  Haha ja uuhm ik had op hun site gezien dat ze ook in de nieuwe winkel out of THE box dingen verkopen maar ook eos ??? help !!!
  Alvast bedankt xxx
  Silke

 2. Zoëy

  Cool ik ga over 2 weken naar À’dam
  Kun je ze daar ook kopen en zo ja waar?
  Let me now

 3. Afro Indian

  Bij ons in de winkel, Wagenstraat 64, 2512 AX Den Haag

 4. Elisa :)

  kan je eos lipbalm ook in london kopen ? ik ga daar over 6 dagen heen en ik wil graag eos kopen maar weten jullie dat misschien ?? dankje voor het helpen !! xx

 5. Chiara

  Dus als ik het goed begrijp is er in Rotterdam een winkel en daar kan je de eos lipbalms kopen?Dat zou echt geweldig zijn want ik woon in de buurt van Rotterdam en dan kost het niet zo veel geld want je hent geen verzendkosten :D

 6. Hedra

  Hayy
  Waar koop je di eos isdat in Nederland
  want ik kan het niet vinden.

 7. Fleur

  Waar koop je ze ik moet er een hebben

 8. Yasmine

  Waar kan ik EOS lip Balm kopen in Rotterdam ?

 9. Yasmine

  Waar kan ik die kopen in Rotterdam

  • Nancy

   Alice & Jo heeft nu ook een verkooppunt in Rotterdam centrum. Geweldig scheelt weer geen verzendkosten ^^

   -EOS gehele online assortiment Alice & Jo
   (m.u.v. bodylotions)
   -Real Techniques gehele online assortiment Alice & Jo
   -Sleek oogschaduwpaletten selectie (Testers aanwezig)
   -Sleek Blush By 3 selectie (Testers aanwezig)
   -Sleek Blush selectie (Testers aanwezig)

   Locatie Shop!nBox: Karel Doormanstraat 463a, 10 minuten lopen vanaf centraal station of 1 minuut vanaf de Mediamarkt

 10. Lien

  Ik heb net de Raspberrysmaak besteld op eBay, in totaal maar €6,93 (inclusief verzendkosten naar Nederland). Woohoo!Kan niet wachten tot ie binnen is :D

  • xfunkyfreshx

   Hoi Lien,

   Bij welke verkoper heb je de lip balm op eBay gekocht? Ik ben ook aan het zoeken, maar ik kom echt alleen maar uit op minimaal 8 euro inclusief verzendkosten.

 11. Hicran

  Hoi ik heb op de site gekeken van Alice&Jo maar ik vind het de prijzen wel
  goed voor lipbalsems maar ik vind de transport kosten overdreven duur voor in nederland

 12. cinar

  waar kan je kopen in den haag

 13. sanne

  Hey
  je hebt ze ook van de balmi
  deze zijn bij de douglas te koop

  je hebt kokos, aardbei, mint en nog 1 zwarte alleen ik weet niet welke smaak die is maar ze zijn ook heel goed
  ze zijn 4.95

 14. J.

  Je kunt ze zelf ook maken! Zoek eens op youtube: DIY: Eos lip balm. Daar zijn genoeg filmpjes over hoe je ze simpel, eenvoudig maakt.

 15. lois

  Hoi ik wil al echt heel lang zo’n lipbalm en ik woon in dordrecht waar kan ik zo’n ding kopen??
  XXX mij

 16. Jolijn

  Ik woon in brabant zijn die daar ook te koop want ik wil ze heel erg graag

  • Marielle

   Op de Alice & Jo website staat ook een verkooppunt in Eindhoven
   BOQZ EINDHOVEN VERKOOPT DE VOLGENDE PRODUCTEN:

   EOS Spheres
   EOS Giftsets
   EOS handlotions
   Real Techniques kwasten
   Real Techniques Sets
   Sleek Oogschaduwpaletten
   Barry M Gelly Nail Paints
   Barry M Eyeshadow and Blushpalette

   Locatie Boqz: Rechtestraat 51, wat 10-15 minuten lopen is vanaf het station.

 17. nan

  ik heb eos lip balsems en ze zijn zoo cute maar er bestaat een paarse pasievrucht die is zoo lekker

 18. Milou

  Ze zijn te vertrouwen ik heb maandag een bestelling geplaatst en het is vandaag al binnen (22 maart binnen ) ze sturen onder tussen ook mails over je pakketje

 19. ...

  Kan je dit ook gewoon in een winkel kopen? want ik vertrouw bestellen meestal niet echt :$

Leave a comment