EOS Lip Balm

Deze schattige lipbalsems kwam ik regelmatig tegen op het internet de afgelopen tijd. Ze hebben een bijzondere vorm, het zijn namelijk ‘bolletjes’ balsem in een rond omhulsel. Cute! De balsems zijn van het merk EOS, afkorting voor Evolution Of Smooth. Mijn eerste EOS balsem ruikt naar citroen (helemaal rechts op de foto), die bestelde ik uit China. Maar ik ontdekte dat Alicejohavesentials ze ook gewoon verkoopt! Nu heb ik er drie: Lemon Drop, Sweet Mint en Honeysuckle Honeydew.


Naast dat de balsems er ontzettend schattig uit zien hebben ze ook een boel andere pluspunten. Zo bevatten ze geen petrolatum of parabenen, de meeste ingrediënten zijn natuurlijk. De balsems bevatten vitamine E, shea butter en jojoba olie, lekker voedend voor de lippen. Ook zitten ze in een recyclebare verpakking. De verpakking is wel super schattig, maar ook onhandig (enige nadeel). Je kan zo’n EOS balsem niet makkelijk in je broekzak meenemen. Of je handtasje. het zijn meer balsems die je op je bureau neerzet. De lemon Drop balsem bevat trouwens ook nog eens SPF 15, handig voor de zomer!

De balsems zijn hard, zoals een stick balsem. Je hebt hele vettige smeer-balsems (denk aan Rosebud Salve), dit is zeker niet zo’n balsem. Ze voelen heerlijk aan op de lippen, lekker verzorgend en zacht. Maar het beste van alles.. de geuren! Oh, wat ruiken deze bolletjes hemels lekker! Alle drie de geuren die ik heb vind ik geweldig. Ik ben zelf echt een citroen fan, vandaar dat ik die als eerste kocht. Deze ruikt echt naar pure citroensnoepjes. Mint vind ik ook heerlijk, de mintbalsem dus ook. De groene ruikt naar zoete gele meloen, mmm!

Deze EOS lipbalsems zijn te koop bij Alicejohavesentials voor €4,95 per stuk. Ik vind het heerlijk ruikende lipbalsems in een hele schattige verpakking.

156 Comments

 • Fanzi.x says:

  Je kan Eos ook bij de Urban Outfitters halen

 • lotta says:

  Waar zit de alicejohavesentials

 • serena says:

  De link doet het niet bij mij,ik zal er graag ook 2 willen bestellen maar de link wil het maar niet doen

 • serena says:

  Ik kon ze bijna nergens vinden ik ga er zeker 2 kopen op die site echt super leuk zijn ze

 • anouk says:

  hoi Maschaa,
  waar kan je die eos lipbalsems kopen en zo goed koop mogelijk?? help me alstublieft?!
  wil je trouwens weer een keer een dit maken die ook makkelijk te maken is??

  groetjes Anouk

  • Lotte says:

   Hoi ik was een keer in ugchelen (weet niet of je daar wel eens heen gaat) daar zag ik ze bij ‘t achterhuus! Ze zijn te koop voor 7,50

 • Silke says:

  Haha ja uuhm ik had op hun site gezien dat ze ook in de nieuwe winkel out of THE box dingen verkopen maar ook eos ??? help !!!
  Alvast bedankt xxx
  Silke

  • Dannii says:

   Ja, ook EOS geloof ik, dat staat erbij! Ik heb er een heleboel en een stick en een handlotion. Ik vind de sweet mint veel té ruiken, ik vind die echt té té naar mint ruiken maar dan 10000 blaadjes mint in één bolletje…. Ze hebben nu ook sticks dus dat enige nadeel is er niet meer!

 • Zoëy says:

  Cool ik ga over 2 weken naar À’dam
  Kun je ze daar ook kopen en zo ja waar?
  Let me now

 • Afro Indian says:

  Bij ons in de winkel, Wagenstraat 64, 2512 AX Den Haag

 • Elisa :) says:

  kan je eos lipbalm ook in london kopen ? ik ga daar over 6 dagen heen en ik wil graag eos kopen maar weten jullie dat misschien ?? dankje voor het helpen !! xx

 • Chiara says:

  Dus als ik het goed begrijp is er in Rotterdam een winkel en daar kan je de eos lipbalms kopen?Dat zou echt geweldig zijn want ik woon in de buurt van Rotterdam en dan kost het niet zo veel geld want je hent geen verzendkosten :D

 • Hedra says:

  Hayy
  Waar koop je di eos isdat in Nederland
  want ik kan het niet vinden.

 • Fleur says:

  Waar koop je ze ik moet er een hebben

 • Yasmine says:

  Waar kan ik EOS lip Balm kopen in Rotterdam ?

 • Yasmine says:

  Waar kan ik die kopen in Rotterdam

  • Nancy says:

   Alice & Jo heeft nu ook een verkooppunt in Rotterdam centrum. Geweldig scheelt weer geen verzendkosten ^^

   -EOS gehele online assortiment Alice & Jo
   (m.u.v. bodylotions)
   -Real Techniques gehele online assortiment Alice & Jo
   -Sleek oogschaduwpaletten selectie (Testers aanwezig)
   -Sleek Blush By 3 selectie (Testers aanwezig)
   -Sleek Blush selectie (Testers aanwezig)

   Locatie Shop!nBox: Karel Doormanstraat 463a, 10 minuten lopen vanaf centraal station of 1 minuut vanaf de Mediamarkt

 • Lien says:

  Ik heb net de Raspberrysmaak besteld op eBay, in totaal maar €6,93 (inclusief verzendkosten naar Nederland). Woohoo!Kan niet wachten tot ie binnen is :D

  • xfunkyfreshx says:

   Hoi Lien,

   Bij welke verkoper heb je de lip balm op eBay gekocht? Ik ben ook aan het zoeken, maar ik kom echt alleen maar uit op minimaal 8 euro inclusief verzendkosten.

   • Dannii says:

    Niet op eBay kopen! Daar zijn ze nep!

   • Sara says:

    Hoi xfunkyfreshx,

    Ik heb namelijk de Honeysuckle Honeydew ( de groene EOS ) besteld op de amerikaanse Amazon besteld voor maar $2.89 ( ongv. €2.75 ), dat is zonder verzendkosten. Verzendkosten zijn dan ongv €2, dan kom je uit op ongeveer €4,75. Spot goedkoop dus. Let wel op het is alleen de Honeysuckle Honeydew die zo goedkoop is . Ik hoop dat ik je hier mee heb kunnen helpen ;D

 • Hicran says:

  Hoi ik heb op de site gekeken van Alice&Jo maar ik vind het de prijzen wel
  goed voor lipbalsems maar ik vind de transport kosten overdreven duur voor in nederland

 • cinar says:

  waar kan je kopen in den haag

 • sanne says:

  Hey
  je hebt ze ook van de balmi
  deze zijn bij de douglas te koop

  je hebt kokos, aardbei, mint en nog 1 zwarte alleen ik weet niet welke smaak die is maar ze zijn ook heel goed
  ze zijn 4.95

  • Gaelle says:

   Bij eos zit er geen zwarte!!! Die zijn fake! Ik heb er net ook besteld en hoop dat ze niet fake zijn.

 • J. says:

  Je kunt ze zelf ook maken! Zoek eens op youtube: DIY: Eos lip balm. Daar zijn genoeg filmpjes over hoe je ze simpel, eenvoudig maakt.

 • lois says:

  Hoi ik wil al echt heel lang zo’n lipbalm en ik woon in dordrecht waar kan ik zo’n ding kopen??
  XXX mij

 • Jolijn says:

  Ik woon in brabant zijn die daar ook te koop want ik wil ze heel erg graag

  • Marielle says:

   Op de Alice & Jo website staat ook een verkooppunt in Eindhoven
   BOQZ EINDHOVEN VERKOOPT DE VOLGENDE PRODUCTEN:

   EOS Spheres
   EOS Giftsets
   EOS handlotions
   Real Techniques kwasten
   Real Techniques Sets
   Sleek Oogschaduwpaletten
   Barry M Gelly Nail Paints
   Barry M Eyeshadow and Blushpalette

   Locatie Boqz: Rechtestraat 51, wat 10-15 minuten lopen is vanaf het station.

 • nan says:

  ik heb eos lip balsems en ze zijn zoo cute maar er bestaat een paarse pasievrucht die is zoo lekker

 • Milou says:

  Ze zijn te vertrouwen ik heb maandag een bestelling geplaatst en het is vandaag al binnen (22 maart binnen ) ze sturen onder tussen ook mails over je pakketje

 • ... says:

  Kan je dit ook gewoon in een winkel kopen? want ik vertrouw bestellen meestal niet echt :$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>