Make-up producten zien er vaak prachtig uit, maar ook verzorgingsproducten kunnen er mooi uit zien! Deze week laat ik jullie mijn mooiste flacons zien met producten voor het haar, lichaam en gezicht. Het is misschien een verassende selectie, want er zit ook een vrij ‘saaie’ fles tussen en eentje die in de ogen van een ander misschien een beetje kitscherig is. Wat mij betreft zijn dit hele mooie flessen die even op de foto moeten worden gezet. Geniet!

Dit is de mooiste bodylotion uit mijn complete collectie – die van de geur Aura door Swarovski. Er zit een prachtige grote Swarovski steen in de dop! Ik bewaar niet snel een verpakking zodra een product op is, maar deze wil ik wel graag bewaren (voor sieraden bijvoorbeeld).

Je vraagt je misschien af waarom het product links er bij zit. Kijk heel goed.. het is een swirly product! Dit is niet gewoon de verpakking, dit is daadwerkelijk hoe het product er in zit. Een combinatie van gel en creme, prachtig in elkaar gedraaid.

De Filorga flacon lijkt in eerste instantie een beetje saai, maar hij valt écht op in mijn collectie. Een zware glazen fles met een simpel design, maar oh so chique!

Ik vind de verpakking van Got2Be smooth ‘n chic echt geweldig! Hij ziet er gewoon leuk uit, vooral met die bedeltjes er aan. De sticker op de Kérastase spray heeft een duochroom kleur, heel bijzonder.

Opvallend dat ook hier goud en zilver weer terug komt. Ik hoop dat jullie hebben genoten, fijne dag nog!