Geniet.. Prachtige Producten Voor Het Haar, Lichaam En Gezicht


Make-up producten zien er vaak prachtig uit, maar ook verzorgingsproducten kunnen er mooi uit zien! Deze week laat ik jullie mijn mooiste flacons zien met producten voor het haar, lichaam en gezicht. Het is misschien een verassende selectie, want er zit ook een vrij ‘saaie’ fles tussen en eentje die in de ogen van een ander misschien een beetje kitscherig is. Wat mij betreft zijn dit hele mooie flessen die even op de foto moeten worden gezet. Geniet!

Dit is de mooiste bodylotion uit mijn complete collectie – die van de geur Aura door Swarovski. Er zit een prachtige grote Swarovski steen in de dop! Ik bewaar niet snel een verpakking zodra een product op is, maar deze wil ik wel graag bewaren (voor sieraden bijvoorbeeld).

Je vraagt je misschien af waarom het product links er bij zit. Kijk heel goed.. het is een swirly product! Dit is niet gewoon de verpakking, dit is daadwerkelijk hoe het product er in zit. Een combinatie van gel en creme, prachtig in elkaar gedraaid.

De Filorga flacon lijkt in eerste instantie een beetje saai, maar hij valt écht op in mijn collectie. Een zware glazen fles met een simpel design, maar oh so chique!

Ik vind de verpakking van Got2Be smooth ‘n chic echt geweldig! Hij ziet er gewoon leuk uit, vooral met die bedeltjes er aan. De sticker op de Kérastase spray heeft een duochroom kleur, heel bijzonder.

Opvallend dat ook hier goud en zilver weer terug komt. Ik hoop dat jullie hebben genoten, fijne dag nog!

Soortgelijke artikelen

Bespreking

 1. Christina says:

  Hey mascha ik heb ook de body lotion van swarovski en ik heb ook de deo en de parfum ervan xxx

 2. Dafne says:

  Echt leuk ! , haha ik kan niet zoveel geld uitgeven aan dat soort dingen xxx

 3. Steffi says:

  Masha! Iemand heeft jouw foto op tumblr gepost! http://perfectineveryway.tumblr.com/post/6618670862

  alleen wel jouw watermerk weggehaald..
  hij is wel heel vaak gereblogd!

 4. Jeske says:

  Die got2be fles =D Vind die er altijd tof uit zien in de winkel.

 5. Fleur says:

  Mooie foto’s en producten! De meeste zijn voor mijn budget wat te duur. Lijkt me heerlijk om van Estée wat producten te kunnen kopen… sparen dan maar =)

 6. lori engelen says:

  zeer zeer mooi!
  voral die van swarofski(hoop dat je het zo tiept)
  en got 2 B echt mooi

 7. Merel says:

  Prachtige verpakkingen. Vooral die van Chanel. Maar ik vind alles van Chanel mooi ;)

 8. Lissa says:

  Er zitten een paar heel erg mooie verpakkingen tussen!

 9. Elien says:

  die verpakking van got2be en swarovski zijn super!!

 10. Desiree says:

  Die Swarovski verpakking, wauw <3

 11. Ann says:

  Mooie verpakkingen, maar ik vind die bedeltjes van Got2b echt helemaal niks.

 12. Lisa says:

  Mooie producten ^^

 13. Tedje says:

  kwijl kwijl kwijl

 14. Fatima A. says:

  Heel mooi! Dat doosje van Swarovski is inderdaad leuk om sieraden in te doe :-)

 15. Dootje says:

  die van Swarovksi is echt beautifull

 16. Bianca says:

  Oh, die met de “gedraaide inhoud” is wel heel bijzonder zeg ^^

 17. Girl =) says:

  Die van Swarovski is echt heel mooi! Ik zou die echt heel weinig gebruiken denk ik xD. De Got2be vind ik ook echt een leuke verpakking, zó cute! Ik denk dat ik die nu eindelijk ‘es ga halen! (maar dan de heat-protector ervan)
  xxx

 18. karin says:

  Ik vind de witte tube en fles, die sommigen misschien saai vonden, juist het mooist! Dat staat toch prachtig in de badkamer, zo strak en elegant!

 19. Sophie says:

  Eyecandy! Ik heb die haarspray van Got2Be ook en ik vind he echt super. En de verpakking van Swarovski is natuurlijk het mooist :)

Leave a comment