De kaartverkoop is begonnen! Woensdag kon je een artikel lezen over de Beautygloss Party die ik ga geven, klik hier om deze te lezen. Vandaag start de kaartverkoop!

Klik hier om een kaartje te kopen!

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten, dus wees er op tijd bij!

LET OP! Er ging wat mis met de ticketservice in het begin, maar hij doet het nu gewoon!

Als je een kaartje koopt, vergeet je dan niet aan te melden bij het facebook event (als je facebook hebt, het is niet verplicht). Ik vind het leuk jullie nu al te zien! Ook zijn er al flink wat dames bezig met het regelen van samen reizen. Er zijn veel dames die alleen komen, en bijvoorbeeld met meer dames willen reizen. Ik vind het héél leuk dat sommigen alleen komen, want dit is echt een hele leuke manier om nieuwe vriendinnen te ontmoeten. Er komen een heleboel vrouwen die allemaal gék zijn op beauty, jullie hebben dus allemaal ten minste één ding gemeen! Ik weet zeker dat er een boel mooie vriendschappen opbloeien! Twijfel dus niet als je bang bent om alleen te gaan, je bent zeker niet de enige. Een mooie regel die ik laatst bij een clubhuis las: ‘laat niemand lang alleen staan, Het misstaat u niet om met anderen kennis te maken en een gesprek aan te knopen’. Ik vond dit zo mooi dat ik dit zeker ook voor mijn feestje wil laten gelden! Ook als je met een groepje komt, hoe leuk is het dan om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde intresse? Ik zal heel eerlijk zijn, ik begon beautygloss onder andere omdat ik een plek wilde waar ik over beauty wilde praten (echt als een verslaafde), omdat ik niet echt vriendinnen had die dat heel interessant vonden. Nu hebben we een feest met állemaal potentiële vriendinnen die ook gek zijn op beauty!

Bezoeksters uit België die het ver vinden – we vingen wat op in de comments en mijn partyplanners zijn gelijk aan de slag gegaan. Bij genoeg vraag laten wij een bus rijden vanuit Antwerpen naar Amsterdam! En natuurlijk ook weer terug van Amsterdam naar Antwerpen. Iedereen die vanuit Belgie zou willen komen kan zich aanmelden op info@mygreatestparty.com. Bij genoeg response regelen we een bus. Zeker een mail sturen dus!

Het feest heeft natuurlijk ook een dresscode zoals ik al zei! Een dresscode is een bepaalde manier hoe je je ‘hoort’ te kleden. Het is vooral fun en voegt een bepaalde sfeer toe aan een feest. Heb je het kaartje gekocht en ben je benieuwd naar de dresscode? Kijk dan snel verder!

Fashionista Adriana G

Ik ben helemaal verliefd op deze stijl – chique maar niet too much. Classy en ladylike, maar niet ouderwets.

A girl should be two things: classy and fabulous. ~ Coco Chanel

Wat mij betreft past deze quote helemaal bij de dresscode. Ik had kunnen kiezen voor iets als ‘Tenue de ville’ (een dresscode waarbij echt regels zitten zoals een rok die over de knie valt, een pak, etc) maar dat vind ik allemaal zo strikt. Nee, we doen het makkelijker. Een mooie classy outfit die er voor zorgt dat je er fabulous uit ziet. Geschikt voor overdag, maar ook de rode loper. Ik heb drie foto’s ter inspiratie toegevoegd!


Love de jurk van Kristina B


Een broek kan ook chique staan! Sofie V <3

Zoals ik al zei worden er ook foto’s gemaakt! Ik wil heel graag met jullie op de foto, maar het hoeft niet als je niet wilt. Verder zal ik jullie dus op de hoogte houden over de voortgang. Ik raad je zeker aan om je aan te melden bij het facebook event! Wil je over het feest twitteren, gebruik dan de hashtag #BGParty! Ook is er een topic op het forum geopend waar je alvast kan kletsen over het feest!

Ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten! Laat bij de comments achter wanneer je een ticket hebt gekocht, ik ben heel benieuwd naar wie er allemaal komen!