Chilly Gel Intieme Wasemulsie (+Gratis Sample!)

Advertorial

We zijn sinds kort een nieuw merk op het gebied van intieme verzorging rijker in Nederland: Chilly! Chilly heeft verschillende producten voor de dagelijkse uitwendige verzorging van je intieme zone (dus je vagina, om duidelijk te zijn). Ik heb zelf de Chilly gel, een gifgroene vloeibare zeep. Chilly gel is wel een bijzonder product, het is anders dan andere ‘intieme producten’.. het voelt namelijk extreem fris door de menthol die er in zit! Ik schrok hier wel een beetje van de eerste keer, maar dat hoort bij het product. Ik vind het overigens heel normaal om een intieme wasemulsie te gebruiken, lekker fris. Ik gebruik het al zo lang ik me kan herinneren en heb er nooit problemen mee gehad. Gewone douchegel is zeker niet bedoeld voor je vagina! Dit is te agressief namelijk. Alle producten van Chilly hebben een pH waarde van 5 wat gelijk is aan de pH waarde van je vagina. Wil jij Chilly gratis uitproberen? Dat kan! Klik verder om een gratis sample van 50 ml aan te vragen.

Voor iedereen die intieme verzorging maar gek vind: dat is het niet! Je gebruikt een apart product voor je haar, je gezicht, je lichaam, waarom dan niet voor je vagina? Ik vind het prettig om altijd te gebruiken, maar er zijn ook dames die het alleen gebruiken wanneer ze ongesteld zijn. Het is ook niet een type product waar je ‘niet meer zonder kunt’, want vaak genoeg vergeet ik het te gebruiken en dan gebeurt er niks.

Nog even over deze gel specifiek. Hij is lekker, maar eerlijk, je schrikt je rot door het minty gevoel! Na een paar dagen wen je er wel aan. Het is vooral lekker na het sporten, al zeg ik het zelf. De flacon is lekker groot, genoeg voor een lange tijd. De producten van Chilly zijn hypoallergeen en gynaecologisch getest. Je kunt ze dus veilig elke dag gebruiken.

PROBEER Chilly GRATIS!

Je kan nu een gratis sample van 50 ml (best veel!) aanvragen! Dit doe je door naar deze site te gaan. Naast de sample ontvang je een kortingsbon van €1,50 voor je eerstvolgende aankoop bij Kruidvat of Trekpleister.

295 Comments

 • Tessa says:

  Hee Mascha,
  ik probeerde het te bestellen. Maar ik moet dan via facebook die facebookpagina van Chilly liken. Dat deed ik en nu doet die niks? Ik wil het graag uitproberen! Iemand uitleg over het bestellen? [a]
  xxxx Tessa

 • evelien says:

  AAAA
  Het is HELEMAAL NIET GOED om dagelijks met zoiets te wassen!
  Het tast je hele beschermlaag aan. Je kunt er zelfs schimmels van krijgen!!

  Het is echt ZO slecht! Je vagina hoef je echt alleen met water te wassen, de rest doet ie zelf…

 • Petra says:

  Wat een schaamte. We hebben allemaal een vagina. We worden allemaal ongesteld. Veel vrouwen krijgen weleens een blaasinfectie. Oh, en als we bevallen ziet het halve ziekenhuis onze foef.

  Mensen die daar flauw over doen snap ik niet. Van puberjongetjes kan ik het nog wel begrijpen, die zijn onzeker en bang. Maar vrouwen, en jonge meiden ook, moeten beter weten. Voor mij is mijn vagina net zo belangrijk als de rest van mijn lichaam, al dan niet belangrijker, want het is zo kwetsbaar.

 • esther says:

  Ik heb ook de test verpakking besteld. Ik vind het erg fijn na het sporten of als ik erg gewoon behoefte aan heb. Gebruik het zeker niet elke dag, maar dat is persoonlijke voorkeur. Ik schrok wel een beetje van de frisheid maar hij is wel erg lekker na het sporten als alles een beetje warm en zweterig is geworden :P

 • AnneMarlot says:

  ik gebruik niet de chilly gel, maar een ander merk met hetzelfde doel. Wel is het gebruik van 3x per week meer dan genoeg kan ik je vertellen. Doe je het vaker dan zorg je dat de Ph-waarde van je vagina te veel wordt beschermt en niet meer vanuit zichzelf kan herstellen. Hierdoor kan je dan weer vervelende effecten van meekrijgen zoals blaasontsteking of schimmelinfecties. Het is zeer fijn om ermee te wassen voor het frisse gevoel. Maar het is, zoals mascha al zei, niet per se nodig ;-).

 • Saskia says:

  Voor zover ik weet is het onzin dat mensen altijd gaan roepen dat het slecht is en dit en dat. Misschien is de een er gevoeliger voor dan de ander. Maar ik vind het wel zo schoon om chilly, lactacyd o.i.d. te gebruiken. En mannen vinden ook heel fijn ;)

 • yvette says:

  ik gebruik de wasemulsie al een weekje en de doekjes ook, en ik ben er super tevreden over, het voelt heerlijk schoon en het menthol extract vind ik juist prettig, dat geeft het schone gevoel… toen ik met mijn vriend samen ging douche, heb ik ook zijn penis er mee gewassen, hij vond het vreselijk!! hij zei dat hij het gevoel had dat zijn piemel in de tocht stond..
  ik kon daar wel om lachen, maar zo zie je maar het verschilt per persoon!

 • jamie says:

  heb het meteen besteld nou ik ben benieuwt
  x

 • Sandra says:

  Vandaag sample binnen gekregen, meteen uitgeprobeerd en schrok inderdaad wel even hihi. Verder: heerlijk fris!

 • Eva says:

  Dankje wel voor de tip! Ik wilde het al heel lang uitproberen maar t kwam er telkens niet van. Ik ben ook blij dat je het gewoon durft te zeggen voluit. Ik schaam me daar nog wel eens voor dat ik zulke producten gebruik, maar het is eigenlijk heel normaal!

  x

 • Dafne says:

  Dit product is onzin.
  Je vagina is het schoonste plekje van je hele lichaam en als je dit gebruikt verstoor je het proces van de cellen.

 • AmyLisa says:

  Yee, ik heb hem eindelijk binnen. Dankje Mascha.

  xx

 • Loes says:

  Ik heb een sample aangevraagd. Ik vind het niet zo fris om me alleen met water te wassen (vooral tijdens menstruatie of na seks) en heb al een paar keer een schimmelinfectie gehad door gewone zeep.
  Het lijkt me niet dat dit slecht is trouwens, geloof ik niet zo in.

 • x-Alicia says:

  Ik heb het vandaag ontvangen en meteen uitgeprobeerd. Het heeft zo’n frisse geur! Super minty! Hier moet je denk ik wel echt van houden ;) het geeft je een heerlijk gevoel.
  goede tip van je Mascha! xx

 • Sandra says:

  Hey,

  Over die Chilly zie je vaak op de tv. Maar is dit nou ook beter dan Lactacyd? Dat gebruik ik namelijk. Met dat product voel je wel dat je fris bent, maar niet echt schoon. Misschien dat ik Chilly ook wel ga proberen. Als ik jou zo hoor, móet het wel een zeer goed product zijn!

  Liefs, Sandra

 • Coloured says:

  De eerste keer dacht ik echt ‘omgosh’. Ik schrok me werkelijk helemaal rot haha. Maarh voelt daarna zo lekker schoon en fris. En ga gewoon op je eigen gevoel af, er zitten overal voor en nadelen aan ontdek zelf wat je fijn vind. Laat niet altijd een ander voor je spreken, dat siert je niet.

 • Jaimy says:

  Nog even voor de meiden die twijfelen het te bestellen: Het word heel discreet in een blanco doosje bezorgd zonder ook maar één aanwijzing dat het van Chilly komt. Dus je hoeft je niet te schamen voor je postbode want je kan echt niet raden wat er in zit hoor. Ook een pluspunt vind ik :)

 • Jaimy says:

  heb het vandaag binnen gekregen, ik was echt verbaasd dat het zoveel was! normaal krijg je zo’n scheur sachetje voor één keer, maar dit is gewoon een flesje! Ik ga het morgen meteen uitporberen :P

 • LotteNienke says:

  Oeh, hier was ik altijd wel benieuwd naar.
  Ik heb het sample aangevraagd. Ik ben erg benieuwd of ik verschil merk :)
  En even over die discussie: ene gynaecoloog raadt het aan, de ander raadt het af. So what? Als je benieuwd bent of er behoefte aan hebt, test het dan uit, anders niet. Desnoods de extra milde versie. Als je ergens last van hebt, stop ermee, als je het fijn vindt, blijf het gebruiken. Klaar. Einde discussie. Iedereen ervaart het anders.

  Goed artikel, Mascha, en ik vind het goed dat je gewoon over dit soort dingen durft te schrijven :)
  Er zit alleen wel een klein foutje in: Je gebruikt de zin ‘al zeg ik het zelf’ verkeerd.

 • Denice says:

  Lol. Ik wist gewoon alleen al bij de titel dat dit weer een ramp zou worden bij de comments. Ik ga me er ook niet mee bemoeien. Dit is gewoon te verwachten af en toe aangezien deze site bezocht word door meiden&vrouwen van verschillende leeftijden. Een gedeelte daarvan is nou eenmaal ‘kinderachtig&onwetend’ af en toe en ik ga ook geen moeite doen om deze om te praten. Al kom je dan met een berg feiten, inclusief bronnen, dat gaat er gewoon niet in bij sommige mensen :)

  blablablabla, ik vind t een handig artikeltje, sample is onderweg en ik hoop van harte dat de postbode erbij aanbelt om het persoonlijk aan me te geven en de hele buurt erbij op de stoep staat (: dat interesseert me namelijk echt helemaal niets.

 • Lina says:

  Hmm ik gebruik het alleen als ik ongesteld ben en een paar dagen erna. Ik heb het wel eens een maandje achter elkaar gebruikt, zo’n intieme wasemulsie, maar toen kreeg ik het idee dat het anders (viezer?) ging ruiken enzo (omdat de ph balans van mijn eigen vagina verstoord werd?). Toen ik ermee ophield was ‘t weer normaal geworden… Ik doe het gewoon met een washandje en warm water hoor!

 • sandra says:

  wat een discussies toch
  ik wil alleen even weten in wat voor ‘pakketje’ het binnen komt.
  of er een envelop omzit waar geen woorden op staan als INTIMITEIT en VAGINA :’]
  lijkt me nogal awkward aangezien de postbode die bij ons het meest bezorgt een bekende is

 • denise says:

  Heb een sample besteld! Ben benieuwd

 • Meike says:

  Ik vind dit nogal een heftige reactie..
  Mensen die dit willen proberen/gebruiken kunnen dat heel goed zelf beslissen. Wil je dit niet gebruiken dan doe je het toch niet.

 • Elin says:

  Helemaal mee eens!

 • Lara says:

  Ik heb pasgeleden nog een artikel gelezen over dit soort producten. Het is eigenlijk niet zo goed voor je omdat deze gels de bacteriën wegwast, waardoor je vagina kwetsbaarder wordt. Er is ook aangetoond dat door deze kwetsbaarheid de kans groter is dat je een infectie of soa krijgt!

  • Inge says:

   een soa krijg je heus niet eerder door zo’n wasemulsie xD dan moet je gewoon een condoom gebruiken sowieso. DOOHH

   dat moest ik even zeggen

 • Linda says:

  Ik heb zo’n stample besteld en ik heb het 2 keer gebruikt, het voelt echt extreem fris, maar ik schrok me rot van dat gevoel XD

  • melissa says:

   Wat voor gevoel geeft het dan ;$$ ?
   doet het pijn ofzo ?

   ( ik ben namelijk bang, dat ik er een rot gevoel door krijg ;$$ )

 • Фатима says:

  Ow nog iets! Al het nodige voor je vagina, maakt die zelf aan, dus enige wat je mag gebruiken om je vagina schoon en fris te houden is puur water! Trap er dus niet in!

  • melissa says:

   Maar, er zitten tog geen rare dingen in, of zeep ofzo. Dus ik snap niet waarom het niet zou mogen.
   ( niet stom bedoelt, maar ik twijfel of dit te bestellen, en wil zeker weten of het veilig is :) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>