Advertorial

We zijn sinds kort een nieuw merk op het gebied van intieme verzorging rijker in Nederland: Chilly! Chilly heeft verschillende producten voor de dagelijkse uitwendige verzorging van je intieme zone (dus je vagina, om duidelijk te zijn). Ik heb zelf de Chilly gel, een gifgroene vloeibare zeep. Chilly gel is wel een bijzonder product, het is anders dan andere ‘intieme producten’.. het voelt namelijk extreem fris door de menthol die er in zit! Ik schrok hier wel een beetje van de eerste keer, maar dat hoort bij het product. Ik vind het overigens heel normaal om een intieme wasemulsie te gebruiken, lekker fris. Ik gebruik het al zo lang ik me kan herinneren en heb er nooit problemen mee gehad. Gewone douchegel is zeker niet bedoeld voor je vagina! Dit is te agressief namelijk. Alle producten van Chilly hebben een pH waarde van 5 wat gelijk is aan de pH waarde van je vagina. Wil jij Chilly gratis uitproberen? Dat kan! Klik verder om een gratis sample van 50 ml aan te vragen.

Voor iedereen die intieme verzorging maar gek vind: dat is het niet! Je gebruikt een apart product voor je haar, je gezicht, je lichaam, waarom dan niet voor je vagina? Ik vind het prettig om altijd te gebruiken, maar er zijn ook dames die het alleen gebruiken wanneer ze ongesteld zijn. Het is ook niet een type product waar je ‘niet meer zonder kunt’, want vaak genoeg vergeet ik het te gebruiken en dan gebeurt er niks.

Nog even over deze gel specifiek. Hij is lekker, maar eerlijk, je schrikt je rot door het minty gevoel! Na een paar dagen wen je er wel aan. Het is vooral lekker na het sporten, al zeg ik het zelf. De flacon is lekker groot, genoeg voor een lange tijd. De producten van Chilly zijn hypoallergeen en gynaecologisch getest. Je kunt ze dus veilig elke dag gebruiken.

PROBEER Chilly GRATIS!

Je kan nu een gratis sample van 50 ml (best veel!) aanvragen! Dit doe je door naar deze site te gaan. Naast de sample ontvang je een kortingsbon van €1,50 voor je eerstvolgende aankoop bij Kruidvat of Trekpleister.