Al maanden keek ik er naar uit, en voorál de laatste week.. het concert van Rihanna! Een paar dagen voor het concert kreeg ik ineens te horen kreeg dat ik niet alleen naar het concert mocht, maar haar óók nog eens persoonlijk mocht ontmoeten! WOW! En hier is dan de foto. Ik was uitgenodigd door Nivea, omdat Rihanna het nieuwe gezicht is van dit heerlijke merk. Wat had ik een geweldige avond! Rihanna was een beetje laat, maar dat mocht de pret niet drukken. Ze heeft ontzettend goed (compleet live!) haar liedjes gedaan met een hele spectaculaire show er omheen!

Bij het VIP gedeelte lagen overal mini Nivea blikjes.. heerlijk! Precies wat ik nodig had, mijn ellebogen waren namelijk kurkdroog. Van mijn make-up komt nog een apart FOTD artikel.

Het Gelderdome was compleet uitverkocht, wat was het druk! De zaal zat vol met zo’n 24.000 mensen. Een beetje gek om te beseffen, maar bijna het dubbele komt dagelijks op mijn site!

De show was echt super! Ik heb geen goede foto’s kunnen maken, maar ik heb wel leuke video’s gevonden op youtube.

Calvin Harris zat in het voorprogramma, hij deed goed zijn best om de zaal enthousiast te maken! Je kent hem van het nummer ‘We found love’ met Rihanna (die je hier nu ook hoort).

Het concert was geweldig! Er gaan geruchten dat ze tijdens het optreden iets op had, maar dat geloof ik niet. Vooral bij het 2e deel deed ze het mega goed, echt een performer. Ze zong alles live, haalde op een gegeven moment een jongen uit het publiek die een lapdance kreeg én aan het einde zong ze Umbrella met een schattig kindje. Het was een hele leuke show! Wat ik ook erg leuk vond is dat ze weer haar ‘oude haar’ had, zoals ze het vroeger altijd droeg (in de periode van Pon De Replay). Tijdens het optreden zag ik ook dat ze stiekem haar nepwimper er af trok aan één kant, hij zal wel niet lekker hebben gezeten. Verder is het echt een natural beauty, natuurlijk had ze veel make-up op, maar dat hoort bij zo’n groot optreden!

Samen met Debbie

Samen met Bo

Na afloop was het dan zover, ik mocht Rihanna ontmoeten! Samen met Bo (dochter van Debbie) gingen we naar een speciale plek waar meer mensen waren die een meet en greet hadden. Het was al behoorlijk laat, het concert liep uit waardoor hij pas om 23:30 afgelopen was. Uiteindelijk kwam Rihanna, zwaar beveiligd en toch in haar comfy jogging kleding, om 01:30 aan in onze ruimte. Eén voor één mochten we even met haar op de foto. We mochten geen vragen stellen, en de foto’s werden door een fotograaf gemaakt (eigen foto’s maken mocht niet). Toen ik aan de beurt was zei ik ‘Hi, it’s so nice to meet you!’ waarop ze heel vriendelijk reageerde met ‘It’s lovely to meet you too!’. Ondanks dat ze erg moe was deed ze wel haar best om zo vriendelijk mogelijk te zijn. Ik kreeg nog een gesigneerd t-shirt mee naar huis, hartstikke leuk. Een geweldige avond om nooit meer te vergeten! Bedankt Nivea!