Whee! Ik heb een kortingscode voor jullie! Als je meld dat je via Beautygloss komt betaal je in December & Januari €90 in plaats van €120! Dat is dus €30 korting.

De laatste tijd heb ik een lichte obsessie met nepwimpers. Mijn eigen wimpers zijn erg kort en doorzichtig, nepwimpers geven me nét een mooiere oogopslag. Ik heb ook een wimperextension behandeling gehad op mijn 15e (bij iemand die in opleiding was) en toen kreeg ik plastic plukjes met 3 haren op mijn wimpers. Wat een horror was dat! Ze vielen er af en er ontstonden hele gaten, bovendien was het pijnlijk om de laatse er af te krijgen. Dit was zo’n 10 jaar geleden. Tegenwoordig zijn de wimperextensions al een stuk beter! Er zijn drie versies – de plukjes-extensions (vaak de goedkoopste, maar echt, doe het NIET!), synthetische losse haartjes en Mink losse haartjes. Mink ziet er ontzettend natuurlijk uit en wordt door alle sterren gebruikt, deze haartjes zijn heel dun en zacht (bij plak wimpers heb je ze ook, net als synthetisch. Als je die allebei gebruikt heb ken je het verschil wel). Bij losse haartjes extensions wordt er op je wimpers haartje voor haartje een extra haartje bij gezet. Dit kost wat tijd (de eerste behandeling is bijna 2 uur!) maar dan heb je ook echt wat. Ik heb afgelopen weekend een Mink wimperextension behandeling gehad bij Beauty by Lisa, een salon uit Den Haag (met ook een locatie in Zoetermeer). Zie het filmpje voor mijn ervaring!

Zoals je in het filmpje zag kost het €120 voor de eerste keer, daarna is het €45 of €55 om bij te vullen. Ik vroeg aan Lisa hoe vaak mensen vaste klant werden. ‘Allemaal. Als ze eenmaal de eerste keer de wimpers hebben gehad kunnen ze niet meer zonder, ze komen áltijd terug!’. Bijzonder! Ik weet dat zo ongeveer elke celeb ze draagt (inclusief mannen, jaja!) omdat het lijkt alsof je echt perfecte ogen hebt. Zelfs zonder make-up heb je bambi ogen, ook tijdens het zwemmen en op vakantie. Toen ik mijn wimpers had gezet kon ik niet stoppen met kijken er naar, wat móói! En wat heerlijk om hier mee op te staan! Ik heb wel vaker gezegd dat ik er een hekel aan heb om mascara weg te halen, het is altijd zo’n rot klus. Nu hoeft dat niet meer! Je kan een speciale mascara op waterbasis gebruiken, maar van mij hoeft dat niet. Mijn wimpers zijn nu super lang en mooi, maar ook donker! Perfect dus. Ik ga afwachten en kijken hoe dit me bevalt, misschien laat ik ze dan wel weer vullen. Het gedoe met mascara’s voorbij, wat een opluchting!

Lisa is jonger dan ik en écht een talent op dit gebied. Ze vertelde mij dat ze jaren geleden één van de eerste was die met Mink extensions begon, sindsdien is dat ook haar specialiteit. Ze heeft inmiddels twee salons, eentje in Den Haag en eentje in Zoetermeer. Bij die van Zoetermeer zit zelfs een fotostudio, waar je gelijk op de foto kan als je dat wil. Alle foto’s van haar website zijn dus ook niet van internet geplukt maar daadwerkelijk van haar! Haar vaste klanten komen overal vandaan en reizen allemaal af speciaal voor de Mink extensions. Tof toch? Je kan haar volgen op Twitter of fan worden van de Facebook pagina. Check haar website voor meer info, prijzen, en een nummer om een afspraak te maken. Haar salon is ook op donderdag avond en zaterdag open, dan is er ook een extra collega aanwezig. Zo kan je bijvoorbeeld ook met z’n twee tegelijk een extension behandeling nemen, leuk met een vriendin of moeder. Ik weet in ieder geval dat ik SOWIESO dit doe voor mijn bruiloft ooit, want ik heb echt nog nóóit zulke mooie wimpers gehad! Een DIKKE aanrader dus!