Filmpje: mink wimperextensions laten zetten

Whee! Ik heb een kortingscode voor jullie! Als je meld dat je via Beautygloss komt betaal je in December & Januari €90 in plaats van €120! Dat is dus €30 korting.

De laatste tijd heb ik een lichte obsessie met nepwimpers. Mijn eigen wimpers zijn erg kort en doorzichtig, nepwimpers geven me nét een mooiere oogopslag. Ik heb ook een wimperextension behandeling gehad op mijn 15e (bij iemand die in opleiding was) en toen kreeg ik plastic plukjes met 3 haren op mijn wimpers. Wat een horror was dat! Ze vielen er af en er ontstonden hele gaten, bovendien was het pijnlijk om de laatse er af te krijgen. Dit was zo’n 10 jaar geleden. Tegenwoordig zijn de wimperextensions al een stuk beter! Er zijn drie versies – de plukjes-extensions (vaak de goedkoopste, maar echt, doe het NIET!), synthetische losse haartjes en Mink losse haartjes. Mink ziet er ontzettend natuurlijk uit en wordt door alle sterren gebruikt, deze haartjes zijn heel dun en zacht (bij plak wimpers heb je ze ook, net als synthetisch. Als je die allebei gebruikt heb ken je het verschil wel). Bij losse haartjes extensions wordt er op je wimpers haartje voor haartje een extra haartje bij gezet. Dit kost wat tijd (de eerste behandeling is bijna 2 uur!) maar dan heb je ook echt wat. Ik heb afgelopen weekend een Mink wimperextension behandeling gehad bij Beauty by Lisa, een salon uit Den Haag (met ook een locatie in Zoetermeer). Zie het filmpje voor mijn ervaring!

Zoals je in het filmpje zag kost het €120 voor de eerste keer, daarna is het €45 of €55 om bij te vullen. Ik vroeg aan Lisa hoe vaak mensen vaste klant werden. ‘Allemaal. Als ze eenmaal de eerste keer de wimpers hebben gehad kunnen ze niet meer zonder, ze komen áltijd terug!’. Bijzonder! Ik weet dat zo ongeveer elke celeb ze draagt (inclusief mannen, jaja!) omdat het lijkt alsof je echt perfecte ogen hebt. Zelfs zonder make-up heb je bambi ogen, ook tijdens het zwemmen en op vakantie. Toen ik mijn wimpers had gezet kon ik niet stoppen met kijken er naar, wat móói! En wat heerlijk om hier mee op te staan! Ik heb wel vaker gezegd dat ik er een hekel aan heb om mascara weg te halen, het is altijd zo’n rot klus. Nu hoeft dat niet meer! Je kan een speciale mascara op waterbasis gebruiken, maar van mij hoeft dat niet. Mijn wimpers zijn nu super lang en mooi, maar ook donker! Perfect dus. Ik ga afwachten en kijken hoe dit me bevalt, misschien laat ik ze dan wel weer vullen. Het gedoe met mascara’s voorbij, wat een opluchting!

Lisa is jonger dan ik en écht een talent op dit gebied. Ze vertelde mij dat ze jaren geleden één van de eerste was die met Mink extensions begon, sindsdien is dat ook haar specialiteit. Ze heeft inmiddels twee salons, eentje in Den Haag en eentje in Zoetermeer. Bij die van Zoetermeer zit zelfs een fotostudio, waar je gelijk op de foto kan als je dat wil. Alle foto’s van haar website zijn dus ook niet van internet geplukt maar daadwerkelijk van haar! Haar vaste klanten komen overal vandaan en reizen allemaal af speciaal voor de Mink extensions. Tof toch? Je kan haar volgen op Twitter of fan worden van de Facebook pagina. Check haar website voor meer info, prijzen, en een nummer om een afspraak te maken. Haar salon is ook op donderdag avond en zaterdag open, dan is er ook een extra collega aanwezig. Zo kan je bijvoorbeeld ook met z’n twee tegelijk een extension behandeling nemen, leuk met een vriendin of moeder. Ik weet in ieder geval dat ik SOWIESO dit doe voor mijn bruiloft ooit, want ik heb echt nog nóóit zulke mooie wimpers gehad! Een DIKKE aanrader dus!

480 Comments

 • Elsa says:

  DIe haren zijn van NERTSEN gemaakt. Durf het eens op te zoeken.

 • Marlies says:

  Wauw!! Super mooi! Dit wil ik ook! Even kijken of er goeie in Antwerpen gevestigd zijn.

 • Flaviena says:

  wow je ziet echt een groot verschil :) prachtig!

 • Dionne says:

  Welke makeup remover kun je wel gebruiken? Bijna elke remover in de winkel zit wel iets van olie in.. dus welke remover bij de drogist is wel geschikt?

  • Merr says:

   Heyy

   Ik ben ook van plan wimperextentions te zetten maar ik lees bij iedereen dat hun eigen wimpers er ook mee uit ging. Was dat ook zo bij jou ?

   X

 • Lisa says:

  Ik vind dat wel heel erg duur, maar wel super mooi! Een vriendin van mij zet ze ook en dat kan ze heel goed, maar ik weet niet of zij ook mink gebruikt. Aantal weken gelden heeft ze ze ook bij mij gezet, wat een drama! Ik heb blijkbaar heel erg veel wimpers en heb daar gewoon meer dan 3 uur gelegen.
  Ik vind het heel erg mooi, maar ik denk dat ik het wel bij mascara houd, want mijn oogleden zijn best snel geïrriteerd en ik vind de wimperextensions niet zo fijn zitten.
  Die vriendin vraagt er volgens mij 50 euro voor, maar ze doet het nog niet lang en ze doet het gewoon thuis.

 • Savo says:

  Wauw prachtig!!

 • Naouall says:

  Zo mooooi ! beter dan nepwimpers. Maar 120 euro is me iets te duur misschien volgend jaar..

 • Anoniem says:

  Hoe lang blijft dat zitten wel echt super mooi

 • Floranails says:

  Hoi!
  Binnenkort ga ik de extentions zetten in mijn salon. Ik heb een nagelstudio sinds 2009 aan huis en sinds kort ga ik dit uitbereiden met de wimperextentions!

  Er zijn diverse merken wimperextensions Blink, Nouveau Lashes etc. Floranails werkt uitsluitend met het nr 1 merk Lash eXtend. Dit zijn wimperextensions van 100% faux silky mink; synthetische wimpers met een zijde coating. De wimpers zijn zachter en flexibeler dan andere synthetische wimpers. Mijn salon is gevestigd in Nijmegen en makkelijk bereikbaar. Geen parkeerkosten.
  De kosten bedragen 65,- euro voor een nieuwe set. Voor opvulbehandelingen vraag ik 29,50 euro.

  Groetjes
  Genevieve

  Nagelstudio Floranails

 • N.D says:

  Hoi

  Ik heb deze salon gevonden in Nijmegen, ik ben heel echt tevreden met het resultaat, ze gebruiken haartjes van Mink uit Blink Korea. Volgens mij is dit het beste merk voor wimperextensions tegenwoordig. Ze doen het thuis dus daarom de prijs is niet duur.

  Heeft iemand ook al bij hun laten doen, wat zijn jullie ervaringen?

  Grts

 • Chloe says:

  Woooow wat een verschil! Je ogen lijker veel groter zo.
  Maar weet je ook of je dit ook gewoon in de winkel kan kopen? Want (volgens mij) zag ik zoiets in de kruidvat, maar ik weet het niet zeker.

  • N.D says:

   Ik denk het niet dat je in de winkel zoals bij Kruidvat extensions voor je wimpers kan kopen en thuis even zelf doen. Want de behandeling is niet zelfdoen bedoeld. Ik heb bij ABLashes in Nijmegen laten doen, best goedkoop en echt heel mooi.

   Hebben jullie ook idee waar ik nog in Nijmegen wimperextensions kan laten doen, ik wil ook af en toe wisselen.

   Grts

 • N.D says:

  Op deze website http://www.ablashes.nl heb ik veel informatie gevonden over Mink Eyelashes. Maar ik durf niet met zekerheid te zeggen dat deze site betrouwbaar is. Wat denken jullie? Laat dan ook een reply achter.

  Thanks

 • Daniëlle says:

  Haaj maschaaaa
  Ik laat me wimpers ook altijd doen daar
  Ik laat me altijd helpen door Lisa
  X

 • R says:

  Ik liet de extensions ook altijd zetten bij beauty by lisa. Ik liet het altijd doen door de twee zusjes maar die zijn nu jammer genoeg weg… Ik ben ontevreden over de rest van de meisjes die daar werken (wimpers die aan elkaar zitten, veel lijm en gewoon slordig gezet) dus heb besloten om mijn afspraken af te zeggen en op zoek te gaan naar een andere salon in den haag. Iemand van jullie nog tips?

  • .. says:

   Hoi R,
   Ik liet het ook altijd door die twee dames doen. Ik hoorde via via dat zij het nu in een andere salon in het centrum van den haag doen. Een stuk goedkoper en de kwaliteit die ik altijd gewend was. Ik zal de exacte naam van de salon nog voor je opzoeken maar ze zijn in ieder geval op Herengracht gevestigd, boven de Sundays.
   Succes!

   • Michelle says:

    Hoiii
    Heet die salon Sandy’s beauty? Ik ga ook altijd bij hun!!
    Alleen zitten ze in de Stuyvesantstraat… Maar volgens mij is het wel dezelfde want zaten ze vroeger daar en zijn ze nu verhuist.

 • Anne says:

  WAAAAAUW

 • Sara says:

  Heb ze ook laten zetten bij eyelash beauty in Eindhoven. Die kunnen toveren als het gaat om wimpers. Geweldig,kan niet meer zonder

  • N.D says:

   Hoi Sara,

   Eindhoven is best ver. Ik woon in Arnhem zelf. In Nijmegen er is een zaak die ABLashes heet, ze doen de behandeling thuis voor €50. Maar de kwaliteit kan ik zeker vergelijken met die €100 tot €120 kost. Ze gebruiken ook allemaal materialen van Blink uit Korea, echt luxe dingen. Een nadeel is dat ze doen alleen s’avond soms vanaf 17:00uur en in het weekend zaterdag en zondag.

   Weet niet of iemand hier ook tip voor mijn voor en adres in Arnhem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>