Dr van der Hoog 3 minuten zuiverend masker calendula

Vandaag kwam ik vrij laat mijn bed uit (13:30…) en had ik zin in een snel en zuiverend masker. De laatste paar dagen had ik gereisd, morgen vlieg ik weer (naar Londen voor Nivea!) en ik had behoefte aan een snel effectief masker. Mijn huid ziet er rustig uit, maar toch had ik het gevoel dat ik een milk zuiverend masker wilde gebruiken. Preventief, zodat ik even geen puistjes heb de komende dagen. Ik greep naar het 3 minuten masker van dr van der Hoog met calendula-olie, deze is geschikt voor ieder huidtype. Het masker voelt een beetje klei-achtig aan, maar is zeker niet zo extreem als bijvoorbeeld het Mint Julep masker.

Dit is hoe mijn huid er uit zag voor ik het masker op had. De strepen zijn van de lamellen, dat had ik even niet door toen ik de foto’s maakte. Geen puistjes gelukkig. Komt denk ik door de peeling van laatst, mijn huid is enorm opgeknapt sindsdien. Ik besloot het masker op te doen en onder de douche te dragen.

Dit is hoe het masker er uit ziet als ik hem op heb. Romig wit, haast klei-achtig, maar toch niet helemaal. Je voelt direct dat het masker gaat werken, het tintelt lekker na. Ineens bedacht ik me.. ‘wacht eens even. Dit is nog een oude verpakking. Laatst heb ik ook het rozemarijn masker getest, in de nieuwe verpakking..’. Zou het exact hetzelfde masker zijn? Ik bekeek de website van dr van der Hoog, dit calendula masker kan ik niet meer terug vinden. Discontinued, of toch een nieuwe verpakking? Maar waarom staat er op deze niks over rozemarijn dan? Ik heb ze even vergeleken en ik ben tot de conclusie gekomen dat het ‘nieuwe’ rozemarijnmasker een vernieuwde versie moet zijn van dit masker. Er is wel verschil, maar erg weinig. De nieuwe was iets minder klei-achtig dan deze.

Na afloop zag mijn huid er prima uit. Ik ben er mee onder de douche gestapt, na een paar minuten heb ik het masker er af gewassen. Geen roodheid, irritantie of trekkerigheid. Maar 1 grote vraag – is het toch gewoon hetzelfde masker? Wie weet. In ieder geval is hij fijn genoeg om een artikel (of twee?) aan te besteden. De tube zoals je hem bij mij ziet is helaas niet meer te koop, misschien in sommige filialen waar nog oude tubes liggen. De tube maskers van dr van der Hoog kosten €6,99 en zijn te koop bij de drogist. Een aanrader als je van zuiverende maskers houdt en geen rode huid wilt na afloop.

118 Comments

 • jenske says:

  maak weer is een keer een shoplog?
  asjeblieft!!

 • jenske says:

  klinkt goed!!!

 • charlotte says:

  heey,

  wanneer ga je weer een favorieten filmpje maken? Of een shoplog? Dat vind ik de leukste filmpjes, omdat je dan ook echt jezelf bent.

 • Amberlee says:

  is dat goed voor puistjes??

 • Ik gebruik sinds kort ook wel eens een masker maar die van mij is groen, zijn er ook huidskleurige maskers?

 • Suzanne says:

  Een tip voor als je die tube nog een keer wilt kopen, ik was laatst bij de op=op voordeelshop en daar zag ik die ook staan ;) (maar weet niet of die winkel ook in den haag zit)

 • Loubna says:

  Waauw je bent veel mooier met die nepwimpers , oh en die tube heb ik ook . Supereasytouse!!

 • bouchra says:

  je hebt echt een hele leuke siteeeee
  ik heb een vraag want zit er een beetje mee
  ik draag hooddoek maar ik wil naar je beautygloss party komen zou dat kunnen?
  want hou ook heel erg van beauty
  wil je op mij vraag een antwoord geven

 • wietse says:

  wat is je huid mooi! de peeling heeft goed werk gedaan:D

 • Laila says:

  Tegen de vlekken!

 • Jana says:

  Wil het graag een keer proberen! Al vind ik het wel veel geld voor zo’n klein tubetje.

 • Rozemarijn says:

  Echt raar om steeds je naam te moeten lezen XD

 • Mariette says:

  Klinkt als een fijn masker!

  Liefs, Mariette

 • lieneke says:

  in het eerste stukje schrijf je milk in plaats van mild ;)

 • nisrine says:

  Ik vind het echt super fijn hoe je dingen uitlegt over een product, echt een professional!

  In de laatste alinea moet het volgens mij irritatie zijn ipv irritantie.

 • Melissa says:

  Wauw, je huid is al prachtig voor je het masker ging aanbrengen! Dit masker lijkt me erg fijn, ben sowieso fan van Dr. van der Hoog.

 • Mieke says:

  Deze heb ik gisteren ook opgedaan. Ik heb hem laatst gekocht toen was hij af geprijsd voor 3,50 en er ging nog eens 50% korting van de afgeprijsde prijs af..

 • Dana says:

  Dat is toevallig die had ik nog laast gekocht bij mijn kruidvat hadden ze die nog voor de kerst alles 50%

 • Klinkt super goed, snel op te brengen geen roodheid en prima prijs ik ga denk ik de drogist maar eens in

 • D. says:

  Bedankt voor de herinnering, ik ga ook ff een masker opdoen haha. Eerst ff een filmpje/artikel opzoeken van hoe jij een peel off masker gebruikt (1e keer)

 • Linda says:

  Leuk artikel! ps: die foto rechts op die dior party die is echt zoooooooooooooooooooo mooooi girl!

 • claudia says:

  bovenaan je pagina staat; jarel 70 :$ sorry.

 • Lyanne says:

  Ziet er goed uit aan de foto’s te zien. Ik ben zelf alleen altijd heel snel allergisch voor maskers. Tenminste ik word dan echt heeeeel rood. Dus ik ben benieuwd hoe deze bij mij werkt!

 • Saana says:

  haha zoo grappig, vandaag voordat ik je blog had gelezen toen heb ik met me vriendinnen deze masker nog opgehad en toen dacht ik hier moet mascha een review over maken! en nu kijk ik en zie ik dat er een review op staat! haha grappig ^^
  xx

 • mieke says:

  Wauw, je huid ziet er echt goed uit door die peeling!

 • Catelijne says:

  Je huid ziet er mooi uit !

 • Sylvia says:

  Leuk!! Komt volgende week weer een DIY masker?? Die vind ik altijd zo peuk!!

 • Jana R. says:

  Klinkt heel erg fijn :D x

 • Chaniqua says:

  MOOOOOI !!

 • Je huid ziet er mooi uit !

 • Bellachique says:

  Je huid ziet er iig heel mooi en fris uit :).

 • Elisah says:

  Wouw je huid ziet er echt heel mooi uit na het masker.. Heel gezond en fris…

 • Laura says:

  ‘t ziet er goed uit! X

 • gina says:

  Die peeling werkt echt super, je huid straalt helemaal!

 • Sophie says:

  Leuk artikel weer!
  Wat een toeval trouwens, ik ga morgen ook naar Londen. Misschien kom ik je nog tegen :). Lijkt me leuk! Haha.
  Liefs

 • je huid ziet er echt heel goed uit hoor!

 • Nikki says:

  he dit masker heb ik thuis liggen! het kwam me zo bekend voor dat ik in m’n voorraaddoos ging kijken en ja hoor! ik heb hem meteen op gedaan en hij is inderdaad fijn. is het eigenlijk goed om elke dag een masker op te doen? of heeft dat geen nut/is dat juist niet goed? (na een masker ziet m’n huid er veel mooier uit dus met zo’n 3-minuten masker zou ik het wel elke ochtend willen en kunnen gebruiken)

 • Melissa says:

  Ik gebruik ook vaak dr. Van Der Hoog maskers =) En die foto aan de rechterkant van de site van je is echt prachtig! Van die Dior shoot, niet?

 • Kimberly says:

  Deze ziet er ook wel fijn uit :)
  Ik wou hem al een kopen.. maar ik heb hem nooit gekocht. daar komt nu verandering in :)

 • Everdiena says:

  Bij de opisopvoordeelshop hebben ze deze 3 voor 10 dacht ik. Ze hebben enorm veel van der hoog producten voor 3 voor 10, wel denk ik dat het allemaal oude verpakking is. Maar als je dat niet uit maakt scheelt het dus enorm. Zou wel eerst even op hun site kijken waar ze zitten, ze zitten namelijk niet in elke stad.

 • Everdiena says:

  Deze tubes hebben ze bij opisopvoordeelshop 3 voor 10, erg veel producten daar van, van der hoog voor stuk lagere prijs als normaal bij de drogist, en als je een oude verpakking niet erg vind scheelt het dus enorm. Misschien handig om even op hun website te kijken waar ze zitten, want ze zitten niet in elke stad.

 • Warsha says:

  Misschien een leuke tip voor het komende masker artikel.
  Een masker met tomatensap of tomatenpulp.
  Ik heb net een tomaat door de helft gesneden, de ene helft opgegeten en de andere gebruikt om me gezicht mee in te wrijven. Het is nu bijna droog en voelt een beetje strak aan. Ben benieuwd of het een goed masker is.

 • Hakima says:

  Je huid ziet er idd goed uit! Mijn huid is erg gevoelig en kan niet tegen kleimaskers. Volgens mij had ik een keer gelezen dat jouw huid ook gevoelig is? Daarom ga ik dit masker eens proberen, misschien pakt het bij mij ook goed uit!

  Ps: kan niet wachten op je artikel over Londen!

 • L. says:

  Leuk!

  Trouwens Mascha, ik wil even zeggen dat die foto rechts (bij het welkomstekstje) echt suuuuper mooi is! Het ziet er bovendien wat professioneler uit :) Ps, ik ga vrijdag ook naar Londen ;)

  x

 • Miranda says:

  Dit lijkt mij een prettig masker.

 • Klaud. says:

  Waauw, miss moet ik toch maar een zo’n 3 minuten masker proberen :P
  x

 • Lisa says:

  Eehh die tubes zijn nog super makkelijk te verkrijgen, ik heb ze gister nog gekocht, mepper prijs outlet (meppel) de DA, ETOS.. :S

 • Iva says:

  Jammer dat we het niet meer kunnen kopen :(

 • Caroline says:

  Deze is echt heel fijn! Ik heb onderlaatst mijn tube opgemaakt. Laatst had ik wat last van puistjes enzo, ‘s avonds heb ik snel even dat masker erop gedaan en de volgende dag zag mijn huid er aanzienlijk beter uit! ik hoop dat het nieuwe masker hetzelfde is, want ik vond deze echt fijn. ga toch morgen maar eens kijken of er bij ons in de buurt nog drogisterijen zijn die de oud enog hebben, want dan koop ik een back-up.

 • steffi says:

  ik heb het oude masker ook nog liggen, maar gebruik het niet meer. mijn gevoelige huid kan er niet zo goed tegen het brand en mijn huid voelt achteraf trekkerig aan. ook heb ik de dag erna onzuiverheden en dit heb ik niet vlug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>