Filmpje: vind je arcadeboog door te stempelen

Ik heb de term ‘stempelen’ nu even er bij bedacht, want zoiets is het eigenlijk ook. Een erg leuk trucje om mee te spelen! Denk ook aan de mogelijkheden om die gestempelde lijn met een zwart oogpotloodje dikker te maken en omhoog te vervagen, dat soort dingen. Succes!

245 Comments

 • LiLy says:

  hello,
  ik ben visagist, ik zag u film dus die eerste is huidreiniging is heel belangrijk daarna dagcereme aanbrengen nadat je deze heb gedaan controleer of de wenkbrauwen gepileerd zijn moet je ze epileren want het is heel belangrijk dat de wenkbrauwen correct geepileerd.Dan begint met camouflage te aanbrengen dat doen we met donsje daarna of poederen dan tot all make-up de heel dag gewoon blijven in gezicht. die kleur van basis altijd licht kleur daarna lichter aanbrengen de waterlijn wit buitenhoek is donker kleur.. met keiwst goed belanderen tot niet lijn zien… veel succussssssssssssssss

 • Lotte says:

  Zoals je zegt, hij zit een stuk hoger als ik zelf zou doen. Zou je dit ook als everyday makeup doen? Of meer voor feestjes? Ik denk zelf t laatste.

  X

 • Mila says:

  Hallo,
  Wil je ook een filmpje voor mij maken ik ben morgen jarig en dan word ik 10 ik weet het ik ben te jong maar ik vind het leuk.
  Maar ik heb een probleem want ik bijt al me helen leven bijt ik nagels ik kom er niet maar af wat ik ook uitprobeer maar ik dacht dat jij het wel wist xxxxxxxx doei Mascha doei groetjes Mila B&s

 • kelly v says:

  hey wil je asjeblieft een keertje uitleg geven over hoe je een eigen beautywebsite kan maken ik wil het heel graag oke ?

 • Uniflame says:

  Zo jammer dat ik niet met eyeliner kan omgaan.

 • imke says:

  oke 3e keer
  welke foundation hebje op in dat filmpje?

 • wietse says:

  Hier heb ik zeker wat aan!

  erg handig.

 • Suus says:

  wauw handig trucje. alleen ik heb een vraagje. als je nou dat zwarte lijntje op je crease hebt kun je je crease dan ook met een lichte kleur oogschaduw inkleuren zegmaar. met bijvoorbeeld licht roze????

  • Renske says:

   Uh, het hele idee van oogschaduw op je crease houd in dat je een DONKERE kleur doet en wat lichter onder de crease. Roze lijkt me niet donker genoeg dus niet moeilijk doen met eyelinervlekken maar gewoon de spiegel schuin onder je houden en oogschaduw doen ong waar je ‘rimpel’ zit.

 • Nannick says:

  Zoooo handig filmpje dit! Ik ga het de volgende keer echt proberen! Hahaha het ziet er echt leuk uit als je om je heen gaat kijken tijdens dat ‘stempelen’. Ik moest er stiekem wel om lachen ;)

 • imke says:

  WELKE FOUNDATIONNNNNNNNN?

  • Ayla says:

   meid, doe eens rustig, Mascha krijgt dagelijks ongelofelijk veel reacties, dan is het toch normaal dat ze niet op elke reactie persoonlijk kan antwoorden?

 • Mandy Smit says:

  hoi ik ben Mandy (11 jaar) wil je een filmpje maken met
  blauw en paars en het liefste niet te moeilijk ik ben namelijk niet echt een handig iemand en ik vint het kei cool en leuk dat ik naar jou mail

  gr.mandy

 • D. says:

  Hele mooie oogkleur heb je, valt me nu op!

 • Mirjam says:

  Handige techniek, voor mij was het nieuw. Je ziet er trouwens echt heel mooi uit in deze video, leuk die trui en de nonchalante vlecht!

 • Tedje says:

  Ohh wat een mooie look heb je gemaakt :)

 • meema says:

  nice!

 • Amber says:

  Heey Mascha,
  Ik heb een vraagje.. Ik heb dit gisteren meerdere keren geprobeerd alleen het werkt niet bij mij.
  Mijn wimperrand raakt me ‘crease’ niet echt.
  Of werkt dit trucje alleen als je hangende oogleden hebt?

  P.s ik heb ook verschillende eyeliners geprobeerd (wel vloeibaar)

 • J. says:

  Wat een super filmpje! Heb het uitgeprobeerd vandaag en het geeft een heel mooi effect. Super bedankt hiervoor!

 • Esje says:

  Cool net geprobeerd en er gelijk oogschaduw bij aangebracht maar het resultaat is een beetje raar. Mijn wenkbrauwen zitten vrij laag en nu zit mijn crease dus net onder mijn wenkbrauw. Heb denk ik nog 2 mm tot mijn wenkbrauw over. Weet iemand of ik het verkeerd doe?

 • Natasja says:

  Leuk! Ik heb het net ook geprobeerd. Ik heb ondekt dat ik hem ook altijd lager doe. Super handig!
  xxx p.s Die trui die je aanhebt uit Londen is echt super leuk! En die vlecht staat er heel cute bij :)

 • Anne-Marit says:

  euh.. crease = vouw, dat lijkt me dan waar je ooglid ‘vouwt’? en als je gewoon net iets daarboven een oogschaduw aanbrengt is het toch prima? Ik heb liever een tip om het stempelen te voorkomen haha :P Met liquid eyeliner is het geen probleem, als het eenmaal droog is blijft het de hele dag zitten, maar met gel eyeliner stempeld het wel haha. En laat ik dat nou juist zo fijn vinden..

  • B. Xo says:

   Na het aanbrengen van je gelliner gewoon met een eyelinerkwastje wat oogschaduw in dezelfde kleur over je gelliner aanbrengen ;-)Gegarandeerd smudge proof!

 • Kelly says:

  Ha Grappig trucje :D Ga ik uitproberen x

 • Astrid says:

  Handige tip, ik ga hem zeker uitproberen!
  xx Astrid

 • xF. says:

  super mooie trui en ooglook Mascha :)

 • AnnaSophia says:

  Oke, net getest, ik doe het duidelijk te laag :-)

 • hoi says:

  handig!!
  hee Mascha, ik las kort geleden in een folder van de ICI Paris XL dat er een nieuwe mascara is uitgekomen van Clinique, speciaal voor je onderwimpers. Misschien iets voor jou?
  Xxx

 • Ktje says:

  Aaah!! Vet leuk artikel! Het wordt ook echt een dior achtige look hierdoor! Lukt me zelf altijd nét niet, ga nu dit een x proberen!!:) Thanks for sharing!!

 • Joyce says:

  wat ontzettend handig! gaat zeker van pas komen!

 • Sandra says:

  Kan je de zwarte vloeibare eyeliner ook „vervagen” met bruine oogschaduw of lukt ht alleen goed met zwarte oogschaduw? x.

 • Inderdaad een hele goede tip.

 • Cynthia says:

  Aaaaa ik hou van dit filmpje, it’s perfect. Mooie look ook!!!! Helemaal zin om m’n arcadeboog straks even een flink stuk hoger te maken met oogschaduw haha.

  Dat stukje dat je ‘om je heen gaat kijken’ om het te laten stempelen is zoooooo leuk!!!

 • sabrina says:

  Hoi Masha ik heb een vraagje.
  Warom blijft mijn nagelak NOOIT goed zitten.
  IK doe als volgt basecoat dan de Nagelak kleur en dan topcoat.
  Ik neem aan dat dit de goede volgorde is of niet?
  want na een uur zit er al weer een chip in en ik ben niet van plan mijn nagels elke dag weer opnieuw te lakken!
  Ik hoop dat je hem kunt stellen.
  Alfats Bedankt !

  • Ann says:

   Misschien kun je eens proberen om eerst een watje met nagellakremover over je nagel te halen, dit haalt alle ‘rommel’ aan vet en kleine stofjes weg zodat de lak beter aan je nagels hecht.
   Vervolgens basecoat inderdaad.
   Van je kleurlak kun je beter meer dunne laagjes aanbrengen dan één dikke laag. Dit droogt minder goed. Daarna afmaken met een topcoat. Alles goed laten drogen.

 • Kim says:

  Ik heb het net geprobeerd, maar het werkt niet. Mijn ogen liggen te diep in de oogkas. Misschien werkt het alleen bij mensen met grotere ogen. Heel stom eigenlijk, want de mensen die de ogen dieper hebben liggen, hebben kleinere ogen daardoor. In feite zou deze groep in feite het meeste eraan hebben om grotere ogen te creëren. Maar ach, too bad. Op naar de volgende techniek.

  • Kim says:

   Oh, ben ik net achter gekomen: heel hard je ogen dichtknijpen werkt wel, maar of hij dan op de goede plek komt te zitten is een tweede :/

   • Lies says:

    bij mij is heet ook so. hoe i ok naar boven kijk het stempelt niet. raakt er gewoon niet aan.

 • Priscilla says:

  Wat een leuke tip! Ga hem straks gelijk even proberen :-)

 • Femke12jaar says:

  ik bedoel natuurlijk mascha

 • Femke12jaar says:

  een sporty look lijkt me cool macha zou je daar een tutorial over kunnen maken?

 • Simoon says:

  Zo is het inderdaad mooier dan wat lager! Je creeërt op een veel mooiere manier diepte.
  Jammer dat je oogschaduw bij je (voor ons gezien) linkeroog wat vlekkerig zit.

  Oh, en als je eenmaal weet waar je ‘m aan kunt brengen, hoef je echt niet iedere dag te stempelen hoor :P Zit je ook niet meer met dat streepje wat je perse weg moet blenden.

 • Super tutorial. Vandaag heb ik een Aveda gezichtsbehandeling gekregen en wat touch up make-up. Daar hadden ze mijn ogen prachtig gemaquilleerd maar eens thuis lukte het niet meer om het zelf te doen! Спасибо тебя большое, Маша!

 • Kiki says:

  Echt super handig ! En wat zie je er goed uit! Ik ga de stempel zeker een keer gebruiken :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>