Sinds ik deze techniek ontdekt heb ben ik steeds aan het spelen met oogschaduw. Ik vind het héél leuk om op deze manier mijn crease te ‘maken’! Bij deze Face Of The Day ging ik weer oefenen. Ook heb ik mijn haar geprobeerd op de Eduard jaren 70′ manier te doen, maar dit mislukte een beetje.

Ik hou van de stempel-techniek, er is alleen één klein nadeel.. de liner wordt en beetje rommelig. Kijk rechts, daar zie je dat hij niet helemaal perfect zit. Eigenlijk moet je er nogmaals overheen, maar de lijn wordt ook iets dikker lijkt het wel. Opzich vind ik het niet zo erg dat ik het niet zou dragen, maar het is en klein minpuntje.

Dit zijn de producten die ik heb gebruikt. Smokey Look lipgloss van NYX, NARS Orgasm blush, Wet ‘n Wild Comfort Zone palette en het Dior Smoking Blue Palette.

Ik ben zó gek op NARS orgasm! De laatste tijd draag ik hem echt dagelijks. De kleur is net niet perzik, net niet roze, en prachtig glimmend. Perfect bij alles!

Ik heb in mijn arcadeboog de donkerblauwe kleur gebruikt die je linksonder in het Dior palette kan vinden. Hiermee heb ik ook een lijntje onder mijn oog gezet. Alles heel zachtjes, want het was voor overdag. Op mijn bewegend ooglid heb ik de lichtroze kleur gebruikt uit het Wet ‘n Wild palette, deze lijkt haast perzik-achtig op mijn ooglid.

Op mijn lippen heb ik NYX Smokey Look. Veruit mijn favoriete nude lipgloss ooit.

Jaren 70′ haar.. ehh.. niet goed gelukt. Ik ga gewoon verder, ik móet dit zelf kunnen namaken!

De look in zijn geheel. Ik heb verder Maybelline foam foundation op, MAC prep + prime poeder en Wet ‘n Wild wenkbrauwpoeder.