Filmpje: behind the scene Beautygloss party powered by L’Occitane

Hierbij een video van gisteren, behind the scenes. Ik ben nu het verslag aan het schrijven, die komt later online :)

139 Comments

 • Karlijn says:

  Je haar is echt supermooi gekrult! Wat is de naam van die krultang?

 • toyah says:

  omg , hoe heeft hij jou haar gedaan , zooo mooi ben jaloers, kan je die nog eens maken ??

  xxx

 • Mila says:

  Arme meisjes, in de regen!

 • heel leuk filmpje hoor, wt een rij zeg :P

 • Tedje says:

  Dit vind ik echt superleuk om te zien!

 • Paola says:

  Zo te zien was het een geweldige dag!

 • Tanja says:

  wow mascha wat zag je er mooi uit! je bent echt zo mooi slank en die jurk staat je echt geweldig!

 • Juul says:

  Echt hip!
  lekker professioneel!

  xx

 • ikram says:

  Ik vond het een geslaagde dag! Ik moest de trein nemen na degene die in het ongeluk betrokken was en ik was superlaat thuis en vond het supererg (helemaal naar België), maar nu ik hier lees was het ongeluk wel heftig en maakt het allemaal niet uit!
  Jammer wel dat het suuuuperdruk was (kan me niet voorstellen dat er 2000 mensen in de beurs kunnen Ö) ik kan niet zo tegen drukte, maar ik ga niet klagen! :D Greetz from Belgium <3

 • Mariska says:

  Het ziet er echt super leuk uit! Jammer dat ik er niet bij kon zijn :(

 • ieveaaenaa says:

  Wat grappig, ik heet ook Ivana!

  Leuk filmpje! Volgende keer ben ik er bij! :)

 • Mar says:

  Het was echt een super gaaf feest, bedankt voor alles! Leuk om te zien hoe het er achter de schermen aan toe ging :)

 • Ilse says:

  Het ziet er supermooi uit! Echt geweldig, zo jammer dat ik er niet bij kon zijn. Hopelijk heeft iedereen het leuk gehad :) !

 • Lyanne says:

  Wat een leuk filmpje! Jammer dat ik er niet bij was. Volgens mij was het een super feestje! :)

 • Sofia says:

  Hoi Mascha,

  Wat was dat een superfeest! Ik vond het echt supertof, en je bent nog knapper in het echt dan op de site! Ik wilde je zo graag aanspreken en zeggen hoeveel jij en je site wel betekent hebben voor mij, maar je werd al zo overstelpt met aandacht dat ik het niet echt aandurfde :’)

  Ik stond nog niet eens zo heel lang in de rij, ookal sloot in me bij de ingang van de Bijenkorf aan bij het begin. Bij Enchantra heb ik net de mooie dingen kunnen bemachtigen die ik wilde, en bij jouw shop. En wat een ontzettend aardige verkoopsters! Zelfs toen ik in de rij stond verveelde ik me niet, want er was constant wel iets te zien op het podium. Jammer dat de Glossyboxen uit waren verkocht, maar ik vond het wel supervet dat ze dan een deal hadden gemaakt dat als je je inschreef, dat je 30% korting kreeg.
  Topmerken, topverkoopsters, topfeest! Volgende keer ben ik zeker weer van de partij. En de goodiebag is echt heel leuk, wat een fijne producten! De tas ging wel kapot, maar dat maakte me niks uit na zo’n leuke dag. Heel erg bedankt!

 • me says:

  Zo lief hoe je vriendje je hand vast heeft!

 • Katja says:

  Echt super leuk om dit te zien, ik kan niet wachten tot het verslag. Ik zag mezelf ook nog even kort met mijn turkoise broek :D.

 • Iris says:

  Je ziet er echt heel mooi uit!

 • lonneke says:

  wauw dat lijkt mij zo leuk om bij te zijn !
  volgend jaar als hij er weer komt ben ik er <3

 • Lotte says:

  Het was echt ge-wel-dit Mascha! Ik heb heerlijk met een vriendin rond gelopen, we hebben ons goed vermaakt. Ik vond dat je de hele dag stond te stralen, in je prachtige jurkje. Je mag ontzettend trots zijn op je jezelf, want dat waren wij ook!

  Go Mascha! Op naar de volgende BG party :D

 • Leone says:

  Het was een geweldig feest!
  Dankjewel Mascha :)

 • Summer says:

  Oh mijn god… volgend jaar ben ik 14 en dan ga ik echt vragen/klagen/schreeuwen/smeken om te mogen komen! (ik kom van West-Vlaanderen, België dus dat is wat ver ;p)

 • Laila says:

  Ziet er allemaal super gaaf en verzorgd uit! Je oog make up is btw ook heel mooi. En wow wat een lange rij, hoop niet dat de meiden natgeregend zijn!?
  Ben benieuwd naar het verslag en de foto´s natuurlijk hihi

 • Alyssia says:

  het was zooooooooooo leuk! en je ziet sterre en mij ook nog in beeld, haahahah (:

 • lori says:

  super leuk!
  zag mezelf in de rij hihihi

 • christina says:

  o het was zo ontzetend leuk aaahh volgend jaar weer ?
  en je shop had ik eerder al online bestelt maar nu weer die groene concealer is echt fijn en dat van embriolise of hoe je het ook schrijft ook 88 warmpallete is een aandrader een 88 pallete ook en 120 palletee oookkk :D

 • Miriam vd Groen says:

  Het feest was super! Goed georganiseerd! Leuk trouwens om mezelf in het filmpje terug te zien, helemaal voorin in de rij ;)

  En Mascha, wat zag je er fantastisch uit! Wauw! Ik was flabbergasted.

 • Joanne says:

  Hoe is het eigenlijk afgelopen met het treinongeluk in Amsterdam? Zijn daar nog meiden van de beautygloss party bij betrokken geweest?
  xx

  • Sara says:

   Ja erg hé? Ik schrok me dood! Kijk even naar de comments van het vorige artikel, echt afschuwelijk

 • Elin says:

  Lieve Marscha,

  Ik bedoel dit niet om lullig te zijn, maar ik wil je gewoon wat feedback geven. Ik volg je site al meer dan twee jaar, en ik lees hem iedere dag met veel plezier. Ik vind het ontzettend tof dat je jezelf blijft uitdagen met nieuwe dingen, zoals je beautygloss party. Ik zelf ben niet het type om naar zo’n feest te gaan, geen probleem natuurlijk want veel van je lezeressen vinden het wel leuk. Wat ik alleen jammer vind, is dat je site totaal in het teken staat van de party. Er zijn zoveel posts, filmpjes etc. over. Ik vind het gewoon jammer. Natuurlijk is het ontzettend gaaf dat je 1500 bezoekers kunt ontmoeten op je feestje, maar vergeet de andere niet. Ik vind het jammer als ik, wanneer ik op je site kijk, keer op keer alleen maar informatie aantref over je feest.

  • Charlotte says:

   You can’t have it all, right ;)

  • Nicole says:

   hier ben ik het helemaal mee eens.

  • Lisa says:

   probeer je ook voor te stellen hoe het is als je naar het feest ging. Dan zijn die soort dingen gewoon super leuk om te lezen. Gewoon om te weten waar je aan toe bent etc. Het zijn ongeveer 15 posts van de 3092457832751893750 posts die over het feest gaan. Misschien kun je hier gewoon eventjes doorheen kijken.

   • stef says:

    nou ik volg de site ook al lang maar ik vind het wel leuk om erover te lezen hoor ookal ben ik er niet geweest!! en als ik artikelen nou niet leuk vind op sommige blogs dan lees ik ze ook niet lijkt me simpel

  • Laila says:

   Hier ben ik helemaal niet mee eens.
   Ik ben zelf ook niet naar de party geweest, maar vind het absoluut niet storend. De party is heel iets groots voor Mascha en haar site. Daarom vind ik het ook volkomen logisch dat zij hier meerdere artikelen aan toewijd.

  • Simone says:

   Ik snap dit niet helemaal eigenlijk. De party is een heel groot festijn, georganiseerd door Mascha (en dus door Beautygloss). Of je er heen wil of niet is een eigen keuze en die zal voor iedereen anders zijn, maar ik neem aan dat je wel kunt inzien dat daar over geschreven wordt? En dat je standaard zondagartikeltje er dan een keer niet is, so be it?!

   Al dat obstinate gedoe hier kan ik echt niet begrijpen.

  • soumia says:

   Haar site is 1 week in het jaar in teken van haar party, vind je dat nou echt zo erg?
   Ik ben niet gegaan en ik vind het echt super om te zien, dus niet iedereen wie niet is gegaan vndt het erg om te lezen. Zet je eroverheen meid, volgende week is alles weer normaal :D

   • Nicole says:

    Vind het niet erg, gewoon jammer dat er niet tussen door een paar ‘normale’ artikeltjes verschijen.

    “Zet je er overheen’ vind ik een beetje een overdreven opmerking. Je mag toch gewoon feedback geven… Ik heb nog nooit eerder ook maar iets negatiefs etc. gecomment hier op beautygloss. Ik dnek gewoon da thet leuker zou zijn om tussendoor gewoon 1 of 2 normale artikeltjes te plaatsten..

  • Marijke says:

   Dit is echt heel persoonlijk denk ik hoor!
   Ik zelf ben niet naar het feest geweest, maar vind het wel leuk om al die dingen er over te zien en lezen.

   Zo kan ik me heel goed een voorstelling maken van hoe het is geweest, en is het alsof ik er toch een beetje bij was!

   Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om te zien voor de 1500 dames die er wel bij waren, en is het ook leuk voor Mascha om er over te schrijven. Het is toch wel een hele grote dag voor haar geweest natuurlijk.

   Maar goed, zoals ik al zei zal dit heel persoonlijk zijn.
   Ik vond het in ieder geval een erg leuk filmpje Mascha! Kon mij amper voorstellen dat jij hetzelfde meisje (inmiddels vrouw) bent wiens blog ik al vanaf haar 16e volg. Je kunt trots zijn op wat je allemaal al hebt bereikt! :)

 • sita says:

  By the way, ik snap sommige mensen eigenlijk niet?o,o
  Ik zie reachtie’s zoals :Ik vond het feest niet leuk.De goodiebag is egt niet 80 euro waard.Je schrijft alleen maar over je feest. Egt waarom zoveel gezeur? ze mag togg trots zijn met wat ze bereikt heeft? en btw wees blij dat je iéts krijgt! ik snap best dat die lange rije en lang wachten niet leuk is, maar er zijn nou eenmaal 1500 mensen op het feest.Ik wil geen discussie voeren nu maar ik wil gewoon dat iedereen aardig tegen elkaar doet :D
  (Ik heb het trouwens over de mensen die geen opbouwende kritiek hebben! want ik zie ook heelveel meiden wel gewoon een opbouwende kritiek en ook gewoon wel positief blijven ;) )

 • Daphne says:

  Wauw, dat zag er allemaal echt supervet uit. Ik hoop dat je nog een x een feestje geeft, dan wil ik dat echt voor geen goud missen. Alleen nog iemand vinden die met me mee wil ;)

 • stef says:

  ik was er niet bij en vind het juist leuk om alles te zien!! begrijp niet dat sommige dan zo klagen!!! zag er gezellig uit!!!

 • Lana says:

  Ik had ook even mijn seconds of fame in dit filmpje haha

 • Annemijn says:

  Het was echt super leuk! Je mag trots op jezelf en je partyplanners zijn! X

 • Jorinde says:

  Leuk om het zo te zien!

 • ineke says:

  masha wil je please reageren maar komt er nog een party 3 ? sorry als dit opdringerig klinkt xxx ? want ik mag de volgende keer komen ik hoop echt dat deze herfst weer eentje komt !!!!!

 • Nabila elberdai says:

  Hij is geweldig! Aan de jan van galen niet waar?

 • Mariette says:

  Ahh ik heb echt spijt dat ik niet gegaan ben…

  Liefs, Mariette

 • Conny says:

  dat is een super party geweest mascha .
  je mag best trots op je zelf zijn.

 • Joanne says:

  Super! Echt wauw! Je bent geweldig Masch!

  x

 • Luna says:

  Leuk! Spijtig kon ik er niet zijn :( Dan maar volgende keer.

 • Saartje K says:

  Ik kan het me nog niet voorstellen dat ik er daadwerkelijk was! Het was zo geweldig!
  Heb alleen een klein vraagje: Toen in bij ByBeautygloss stond kreeg een een kaartje met 10% om iets te kopen in de shop, alleen als ik die in vul om hem te verzilveren zegt die dat hij ongeldig is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>