Advertorial

Wat geven jullie je moeder op moederdag? Bloemen zijn eigenlijk hét ideale cadeau voor moederdag. We weten allemaal dat mama’s gek zijn op een bosje mooie bloemen. Zo laat je zien dat je aan haar denkt en kan ze haar huisje mooi maken met het boeket. Om iedereen hieraan te herinneren benoemt het Bloemenbureau de periode vóór Moederdag uit tot Bijna-Moederdag. Twee weken lang zullen de bijna-moeders, oftewel, zwangere dames, in het zonnetje staan! Alle vrouwen die wel al in verwachting zijn, maar nog nét niet echt moederdag kunnen meemaken. Ik vind dat het bloemenbureau een hele leuke actie heeft bedacht.

Gratis Bijna-Moederdagboeket

Iedereen kan vanaf nu zwangere vriendinnen, zussen, dochters en collega’s opgeven voor een gratis Bijna-Moederdagboeket via Mooiwatbloemendoen.nl! Ze maakt gelijk kans op kaartjes voor de Floriade. Het enige wat je moet doen, is vertellen wat de bloemen met de dame in kwestie doen. Word ze er blij van? Heel erg blij? Hoe blij? De leukste inzendingen worden beloond met roze (meisje) of blauwe (jongen) bloemen. Klik hier om iemand op te geven.

Ook leuk: er trekt een bloemenautomaat door het land die boeketten uitdeelt. Wanneer een vrouw er voor gaat staan en langzaam ronddraait, wordt automatisch gekeken of de vrouw in verwachting is. Als ze dat is, mag ze kiezen of ze roze of blauwe bloemen wilt. Bekijk even de video met wat reacties van blije zwangere mama’s, erg leuk om te zien! Het klinkt misschien cliché, maar bloemen zijn immers nog steeds allermooiste manier om een vrouw te laten zien dat je van haar houdt. Ps: nee, ik ben niet zwanger.

Klik hier voor de actiesite!