Foto tutorial: volle nude lippen

Bij mijn Catrice/Essence look kreeg ik een aantal leuke complimentjes over mijn lippen. Dat ze zo dik lijken, iemand dacht zelfs dat ik ze had opgespoten. Haha! Nee! Om eerlijk te zijn, het komt puur door de lipliner en lipstick. Ondanks dat het nude lippen zijn kan je ze toch optisch dikker maken. Ik heb een foto tutorial voor jullie gemaakt waarin ik laat zien hoe ik dat doe!

Dit is hoe mijn lippen er uit zien als ik er niks op heb. Mijn lippen zijn héél licht, zonder duidelijke liplijn. Ik heb zegmaar een witte liplijn, er zit gewoon geen pigment. Mijn bovenlip is links en rechts ook ongelijk, omdat ik aan één kant een keer een koortslip-infectie kreeg die heel lang duurde.. hierdoor is mijn hele liplijn verandert. Rechts op de foto is mijn liplijn platter, links is hij lager en hoekiger. Maakt niet uit, prima te corrigeren met lipliner!

Het belangrijkste voor volle nude lippen: de lipliner. Ik gebruik hier Catrice Precision Lipliner in 010 Choc’aholic. Dit is een nude/bruine kleur. Voor mijn witte liplijn natuurlijk veel te donker, maar er zijn eigenlijk vrijwel geen lipliners in mijn lipkleur. Je zet een lijntje om je lippen, maar probeert nét iets er buiten te gaan. Hier kan je dat goed zien op de foto.

Als het lijntje er op zit moet het lijken alsof je lippen van nature zo’n vorm hebben. Nou heb ik dus ongelijke lijntjes, dit probeer ik zoveel mogelijk te corrigeren.

Onder doe je hetzelfde. Iets er buiten, maar niet overdreven.

Nu vul je je lippen in met lipstick, ik gebruik hier Catrice 190 The Nuder The Better. Probeer een lipstick te kiezen die niet veel lichter is dan je lipliner.

Zoals je ziet is het lijntje toch iets bruiner. Dit kan je corrigeren door heel voorzichtig met het puntje van je lipstick over het lijntje te gaan, je wilt het lijntje zo veel mogelijk vervagen in je lipstick.

Voor..

Na. Ok, ik speel vals, mijn mond is een beetje open hier. Door de lichtval lijkt de linkerkant een beetje gek boven, maar kijk verder naar de volgende foto’s..

Smile! Als je lacht lijken je lippen op deze manier direct voller!

Optisch dikker, maar niet te overdreven. Ook geschikt voor kantoor of school, je hebt immers ‘gewoon nude lippen’.

If all else fails, gewoon op deze manier poseren op foto’s. Geeft een héél natuurlijk effect, alsof je van jezelf prachtige Angelina Jolie lippen hebt! Echt.

6 June 2012 in | 187 Comments

Soortgelijke artikelen

Bespreking

 1. Emke

  grappig maar goed en leuk artikel!

 2. larissa

  hahahahaa wat een leuk artikel!

 3. Tir

  ik bekijk deze nog steeds af en toe omdat ik hem zo mooi vind haha

 4. Lynn

  Wauw wel mooi alleen de laatste foto is nogal raar.

 5. Dewy

  WAUW!!
  dat is echt een mooie nude kleur echt prachtig!

 6. anoniempje

  Wat moet je doen met je lippen als je bruin bent en dus een beetje andere lippen hebt

 7. Фатима

  Heel sexy lippen hoor, dat eerste foto! Om te kussen! :D

 8. Kate

  OO, wauw!
  Dit is echt heel mooi! Ik heb zelf een best wel dunne bovenlip en een best wel dikke onderlip.. dat ziet er heel apart uit haha En dan vind ik mijn lippen veel te donder ik heb het liever wat lichter dus deed ik er meestal een beetje foundation overheen :$
  xx

 9. Dafne

  Haha die laatste foto met beschrijving :)
  Zelf heb ik best dikke lippen en zou eigenlijk wel wat dunnere willen.. Die van mij hebben best veel pigment (niet altijd fijn) en veel lijntjes waar de lippenstift in gaat zitten.. Die kleur lipliner vind ik wel echt mooi!

 10. carly

  je kan beter ook gelijk heel je lippen inkleuren met het lippotlood. Zo blijft de lipstick ook langer zitten :-) ziet er mooi uit hoor Mascha :D

 11. Fleur

  hahah, ik begon echt hard te lachen bij die laatste foto, en die beschrijving ook echt, geweldig ! =)

 12. Naas

  hahaha love the last picture… puur om de beschrijving

 13. Sofia

  hahahahahha die laatste foto !! :)

 14. Saffier

  HAHAHAHAHAHA, hier heb ik hartelijk om zitten lachen. Die laatste foto! XOXOXO

 15. flooor.

  wauw mooi!
  haha, die laatste foto!

 16. Tara-Naomi

  Wat een mooie kleur, als ik nude kleur draag lijk ik gelijk een beetje doods. Toch ga ik in de winkel eens kijken naar die kleur hij staat bij jou echt prachtig!

 17. Oksana

  hoe doen je dit als je erg gepigmenteerde lippen hebt want als ik namelijk een lipgloss en zie je dat tussen de lijntjes en dat mijn lippen veel roder zijn

 18. Nooe

  Handig! Ik heb namelijk niet zo volle lippen. Ik ga dit zeker een x proberen! :D

  xxx

 19. yousra

  ben niet zo gek op nude kleur zelf heb liever mooie zachte roze kleur of rood mijn lippen gelukkig vol genoeg

 20. Berna

  Leuk! Ik heb nu papillotten in! Maar mijn lippen zijn al dik genoeg!!

 21. Anke

  Hahaha die foto op het einde met de tekst er onder, idd héél erg natuurlijk hahaha

 22. Kelly

  Hoe krijg je de catrice lipstick zo mooi? Bij mij trekt hij na een tijdje altijd zo lelijk in de lijntjes van mijn lippen.

 23. Charlotte

  Duckface! Lol :P Goede tutorial, maar gelukkig heb ik volle lippen van mezelf :)

 24. Enza

  toen ik het filmpje zag over je tanden witten vond ik je tanden wel wit maar nu zijn ze echt mooi!! echt super! xx

 25. Rosalie

  Die laatste foto is leuk! :)

 26. Sylvia

  Heel mooi aangebracht!
  je hebt trouwens ook een vet mooi gebit valt me nu op! je tanden netjes op een rij en heel mooi wit!!

 27. evelien

  Ahh Duckface, altijd lekkah.
  Nee maar prachtig! Ik doe ALTIJD lipliner op als ik lippenstift draag. Gewoon in dezelfde kleur. Maakt je lippen net wat voller (ook al heb ik best een trouty mouth) en je lippenstift loopt niet uit =)

 28. Milou

  LOL die laatste xd

 29. Anita

  Hahahhaa, die laatste!

 30. xx_Patries_xx

  ik vind de kleur heel mooi maar het volle effect niet zo helaas

Leave a comment