Ik had het gisteren al aangekondigd op Twitter en Facebook; ik zou te zien zijn bij EditieNL! Ze wilden een item opnemen over BB cream en vroegen mij om als een soort ‘beauty deskundige’ wat toelichting te geven. Erg leuk! Dit soort dingen worden altijd op de dag zelf opgenomen en diezelfde dag uitgezonden. Het is dus erg kortdag en daarom kondig ik het vaak alleen via Twitter en/of Facebook aan. Natuurlijk heb ik het stukje voor jullie opgenomen, bekijk het filmpje hier boven.

Leuk weetje: ik heb ze verteld over de CC cream van Chanel, tof om dat zo terug te horen op het einde! Ik vind het een super leuk stuk en ben er stiekem een beetje trots op dat ik zo als ‘expert’ wordt gevraagd. Mijn droom is om iets met tv te doen, dat lijkt me zo gaaf! Wie weet wat de toekomst brengt? (En nu heel hard visualiseren dat ik dit terug lees en hardop zeg ‘if only I knew..’).

Geef nooit op, je weet niet wat de toekomst zal brengen.. YOU can do it! Fijne dag iedereen!