Bij EditieNL over BB Cream

Ik had het gisteren al aangekondigd op Twitter en Facebook; ik zou te zien zijn bij EditieNL! Ze wilden een item opnemen over BB cream en vroegen mij om als een soort ‘beauty deskundige’ wat toelichting te geven. Erg leuk! Dit soort dingen worden altijd op de dag zelf opgenomen en diezelfde dag uitgezonden. Het is dus erg kortdag en daarom kondig ik het vaak alleen via Twitter en/of Facebook aan. Natuurlijk heb ik het stukje voor jullie opgenomen, bekijk het filmpje hier boven.

Leuk weetje: ik heb ze verteld over de CC cream van Chanel, tof om dat zo terug te horen op het einde! Ik vind het een super leuk stuk en ben er stiekem een beetje trots op dat ik zo als ‘expert’ wordt gevraagd. Mijn droom is om iets met tv te doen, dat lijkt me zo gaaf! Wie weet wat de toekomst brengt? (En nu heel hard visualiseren dat ik dit terug lees en hardop zeg ‘if only I knew..’).

Geef nooit op, je weet niet wat de toekomst zal brengen.. YOU can do it! Fijne dag iedereen!

3 October 2012 in | 131 Comments

Soortgelijke artikelen

Bespreking

 1. Fatima

  Super leuk Mascha! Proficiat! Ik hoop in de toekomst nog meer van jouw talenten te kunnen genieten! :)

 2. Juliette

  Ik had een vraagje,

  Welke BB cream kunnen mensen het beste gebruiken met acne?
  Ik heb namelijk zelf ook acne en wil graag BB cream uitproberen maar welke raad je mij aan ik zit hier mee dus ik hoop dat je mij terug mailt met raad

  xoxo

  • Fatima

   Ik raad je aan gewoon olijfolie te smeren op je huid en tegen acne helpt die ook. Ik had ook last van een soort lichte acne op mijn hals en voorhoofd en ik ben al zo’n 4-5 maanden bezig met olijfolie en acne komt niet meer terug. Eigenlijk krijgen acne enzo van die verzorgingsproducten die we op ons huid smeren. Ik gebruik geen bodylotions, cremes foundations enzo. Olijfolie ipv bodylotion, je huid wordt er zo zacht van, jasmijn olie ipv creme voor je gezicht en poeder ipv foundation. Probeer producten te gebruiken waar geen parabenen en siliconen en dergelijke inzitten of nog veiliger gewoon natuurlijke oliën gebruiken.

 3. Sanne

  Super tof Mascha!

 4. willemijn

  wow marsha, hier moet je echt iets mee gaan doen hoor! Ik vond je nog beter dan de presentatrice van editie nl! :D echt heel goed gedaan:)

 5. frieke

  jup, jij bent gemaakt voor tv! go for it! :p

 6. SelenaChristina

  Ah wat leeeeuk! :)
  hahahaha de CC cream? ben benieuwd :)

 7. Marjo

  Leuk!
  Welke BB-cream vind jij nu het beste, Mascha? Van wat ik in Nederland bij de drogist gewoon kan kopen?
  Ik wil het wel een keer proberen, en jij hebt ze getest toch ;-) ?

 8. Stèphanie

  Leuk stukje.. ik had het live op tv gezien. Ik vind alleen de ophef over BB creams een beetje overdreven. Zo’n wonderspul vind ik het niet. Maarja dat is mijn mening.

 9. milou

  Wauw! Wat gaaf Mascha!

 10. hdahdas

  Ik wil je moeder wel eens ziennnnn♥…

 11. Rian

  Welke BB cream raden jullie mij aan?

  xoxo

 12. Ginger

  Heeel leuk!!

 13. Madeline

  Super leuk dat je daar voor gevraagd was!!

 14. Larissa Riquelme

  ik vind jou wel mooier dan kim k. hoorr

 15. B

  Welke BB Creme vond je zelf de beste??

 16. Miek

  Ik vind je echt tv waardig! Leuk en logisch dat ze je vragen om zulke dingen. Ik vind jou écht geschikt voor tv (zoals ik al in meerdere comments aangaf). Dat gaat gewoon gebeuren.
  Alleen wat me wel opviel (vooral omdat ik heel erg ging observeren ivm mijn voorspellingen) dat je je handen veel wappert. Je zou iets deskundiger/proffesioneler/zekerder overkomen als je dat minder zou doen. Niet slecht bedoeld! Jij hoort op tv en we moeten je gewoon helpen daarbij dat je helemaal perfect word hiervoor!

 17. Saar

  W uuuu Waaaaaaauuuuuu!!!

Leave a comment