Bij EditieNL over BB Cream

Ik had het gisteren al aangekondigd op Twitter en Facebook; ik zou te zien zijn bij EditieNL! Ze wilden een item opnemen over BB cream en vroegen mij om als een soort ‘beauty deskundige’ wat toelichting te geven. Erg leuk! Dit soort dingen worden altijd op de dag zelf opgenomen en diezelfde dag uitgezonden. Het is dus erg kortdag en daarom kondig ik het vaak alleen via Twitter en/of Facebook aan. Natuurlijk heb ik het stukje voor jullie opgenomen, bekijk het filmpje hier boven.

Leuk weetje: ik heb ze verteld over de CC cream van Chanel, tof om dat zo terug te horen op het einde! Ik vind het een super leuk stuk en ben er stiekem een beetje trots op dat ik zo als ‘expert’ wordt gevraagd. Mijn droom is om iets met tv te doen, dat lijkt me zo gaaf! Wie weet wat de toekomst brengt? (En nu heel hard visualiseren dat ik dit terug lees en hardop zeg ‘if only I knew..’).

Geef nooit op, je weet niet wat de toekomst zal brengen.. YOU can do it! Fijne dag iedereen!

131 Comments

 • Fatima says:

  Super leuk Mascha! Proficiat! Ik hoop in de toekomst nog meer van jouw talenten te kunnen genieten! :)

 • Juliette says:

  Ik had een vraagje,

  Welke BB cream kunnen mensen het beste gebruiken met acne?
  Ik heb namelijk zelf ook acne en wil graag BB cream uitproberen maar welke raad je mij aan ik zit hier mee dus ik hoop dat je mij terug mailt met raad

  xoxo

  • Fatima says:

   Ik raad je aan gewoon olijfolie te smeren op je huid en tegen acne helpt die ook. Ik had ook last van een soort lichte acne op mijn hals en voorhoofd en ik ben al zo’n 4-5 maanden bezig met olijfolie en acne komt niet meer terug. Eigenlijk krijgen acne enzo van die verzorgingsproducten die we op ons huid smeren. Ik gebruik geen bodylotions, cremes foundations enzo. Olijfolie ipv bodylotion, je huid wordt er zo zacht van, jasmijn olie ipv creme voor je gezicht en poeder ipv foundation. Probeer producten te gebruiken waar geen parabenen en siliconen en dergelijke inzitten of nog veiliger gewoon natuurlijke oliën gebruiken.

 • Sanne says:

  Super tof Mascha!

 • willemijn says:

  wow marsha, hier moet je echt iets mee gaan doen hoor! Ik vond je nog beter dan de presentatrice van editie nl! :D echt heel goed gedaan:)

 • frieke says:

  jup, jij bent gemaakt voor tv! go for it! :p

 • SelenaChristina says:

  Ah wat leeeeuk! :)
  hahahaha de CC cream? ben benieuwd :)

 • Marjo says:

  Leuk!
  Welke BB-cream vind jij nu het beste, Mascha? Van wat ik in Nederland bij de drogist gewoon kan kopen?
  Ik wil het wel een keer proberen, en jij hebt ze getest toch ;-) ?

 • Stèphanie says:

  Leuk stukje.. ik had het live op tv gezien. Ik vind alleen de ophef over BB creams een beetje overdreven. Zo’n wonderspul vind ik het niet. Maarja dat is mijn mening.

 • milou says:

  Wauw! Wat gaaf Mascha!

 • Mieke says:

  Gaaf joh! :D

 • hdahdas says:

  Ik wil je moeder wel eens ziennnnn♥…

 • Rian says:

  Welke BB cream raden jullie mij aan?

  xoxo

 • Ginger says:

  Heeel leuk!!

 • Madeline says:

  Super leuk dat je daar voor gevraagd was!!

 • Larissa Riquelme says:

  ik vind jou wel mooier dan kim k. hoorr

 • B says:

  Welke BB Creme vond je zelf de beste??

 • Miek says:

  Ik vind je echt tv waardig! Leuk en logisch dat ze je vragen om zulke dingen. Ik vind jou écht geschikt voor tv (zoals ik al in meerdere comments aangaf). Dat gaat gewoon gebeuren.
  Alleen wat me wel opviel (vooral omdat ik heel erg ging observeren ivm mijn voorspellingen) dat je je handen veel wappert. Je zou iets deskundiger/proffesioneler/zekerder overkomen als je dat minder zou doen. Niet slecht bedoeld! Jij hoort op tv en we moeten je gewoon helpen daarbij dat je helemaal perfect word hiervoor!

 • Saar says:

  W uuuu Waaaaaaauuuuuu!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>