Filmpje: Mega donutrol knot van Claire’s

Dit donutding kocht ik laatst bij Claire’s. Wat vinden jullie, yay or nay?

14 December 2012 in , | 667 Comments

Soortgelijke artikelen

Bespreking

 1. Elle

  Cool? Wel huge en een klein beetje over te top

 2. Lisa

  Het is vooral leuk als jij zelf nog niet weet hoe iets er uit gaat zien, want dat maakt het filmpje wat leuker om naar te kijken. Geen idee hoe ik het uitleg, maar het geeft een extra effectje. Ik moest in ieder geval best een beetje lachen.
  Die knot is echt een nay voor gewoon door de weeks, maar met een feestje absoluut een yay!!

 3. Beauty en Me

  Jeeeej!!!^_^
  Ik ben nu al verliefd op die donut!!!<333
  Zou je mss is een gala look willen maken met zo'n grote donut dat zou echt geweldig zijn!!!:)

  Love You<333

  xxx beauty en me <3

 4. saina

  bij mij nay maar bij jou zekere weten YAY !! :)

 5. Sendy

  Zekers weten een yeey. Krijg je geen last van je nek?

 6. Ella

  Bij de primark hadden ze ze ook geloof ik. :)

  • Beyza

   Jaa indd, en daar waren ze geen 12.95 =$

   Veeel goedkoper :)

   • Caroline

    Ja idd. Ik heb er laatst bij de primark in Duitsland zo een gekocht voor iets van 2 of 3 euro. Veel goedkoper. En ik vind die van de primark ook steviger dan die van de Claire’s. Ik had ook eerst een “normale” van de Claire’s maar die van de Primark is veel steviger.

 7. Melissa

  absolute yay! staat je superleuk

 8. Femkuh

  Het lijd wel een beetje af in een tutorial denk ik

 9. daphne

  echt suuuuper vet wil hem ook kopen!
  je bent echt een voorbeeld voor mij xxxx

 10. Sabine

  Als je je staart door de donut hebt gedaan en je hebt je haar verdeeld kan je ook daarover een elastiekje doen, dan zit het gelijk strak en glad.

  Maar die donut is echt wel een yay!

  Kusjes

 11. Lina

  Tuurlijk een Yay hij past wel bij jou!! <3 <3

 12. danique

  yee,
  die grote knot zijn juist helemaal in!

 13. jaimy

  Hooi,
  Ik vind het een yay.
  Ik vind hem super leuk, ik zou het meer voor een feest of iets anders gebruiken want hij is erg groot voor naar school of iets anders.

  Xxxx
  I love BG

 14. Romy

  ik vind hem YAY, echt leuk het is denk ik niet echt iets om op school te dragen

  LOVE BG

 15. Joelle

  Absoluut een YAY! Echt supercool! had ik maar zulk lang haar…

 16. Superfan1

  echt een yay!!!
  supertof!

 17. Ser

  Hoi,

  Ik vind hem super, ik doe het zelf ook en heb een zelfgemaakte medium donut (iets tussen de 2 die jij hebt) maar bij mij is mijn dot/knot al super groot.
  Iedereen bekijkt mij dan op straat …

  Ik weet het niet, maar op de een of andere manier doet die mij bij jou aan Audrey Hepburn denken, het heeft bij jou iets retro-achtigs (vind ik wel leuk).

  XOXO

 18. saida

  hij is een yay ik vind hem super leuk een grapige hoe groot tie is zeg maar hij is wel mooi zeg ik heb hem ook

 19. Chaymae

  Het is een yay is echt leuk maar ook grappig hoe grooot

 20. Sanne

  Zeker een yay ! Knot staat je echt goed! Ik zou dit voor thuis gebruiken. Als je bijv. een vrije dag hebt ofzo en je gaat even naar het dorp of gewoon even doen waar je zin in hebt kan je het wel gewoon gebruiken. Op school zou ik dit denk ik niet doen, haha!

 21. ilse

  Ik vind dit zo mooi, ik heb er zelf ook 1 gekocht zelf heb ik heel lang haar dus lukte goed. vond het jou ook super leuk staan!! maar ik heb een vraag je had het over diamantjes die je er bij wou doen, maar waar haal je die dan? dankjewell

 22. Esmay

  echt heel leuk zeker een yeee ik heb er den net niet lang genoeg haar voor maar ik vind hem echt onwijs leuk zeker een yeeee

 23. Meekhoofd

  Echt heel vet!!!!!!

 24. iris

  YAY echt super cool jammer genoeg heb ik niet haar dat lang genoeg is.. maar zeker een YAY!!!

 25. JenniferGloss

  P.s
  Waar heb je die pinnetjes vandaan en hoe duur?
  (Mijn pinnetjes zijn namelijk al af of kapot)
  En hoe duur is die Donutrol?

 26. JenniferGloss

  Ik vindt hem best wel yay! Hoor, ik heb trouwens net zo lang haar als jou maar ik vindt dat jij een mooiere kleur hebt heb je trouwens al een keer je haar geverfd of is het puur natuur? Ik heb het gisteren geprobeerd met een beenwarmer. Lukte! Alleen zag er niet uit en was een beetje te groot nou, jha was ook mijn eerste keer ;D

 27. Amber

  Yeee,
  Hij is echt cool

Leave a comment