Mijn nieuwe favoriete concealer – Hard Candy Glamoflauge

Wow, wat een ontdekking zo vlak voor het nieuwe jaar! Ik heb mijn favoriete concealer voor onder mijn ogen gevonden. Ik heb wel vaker verteld dat concealer onder mijn ogen altijd moeizaam gaat. Ik ben ‘gewoon geen concealer meisje’ zoals veel visagisten over me zeggen. Ik heb geen rimpers maar concealer gaat gewoon áltijd vreemd in de lijntjes zitten bij mij. Het heeft iets te maken met je huidtype, vocht in je huid, vet, zuur, dat soort dingen. Bij mij is het gewoon een rare combinatie van factoren waardoor concealer altijd gek zit. Gelukkig heb ik geen ernstige donkere kringen, behalve als ik echt heel slecht heb geslapen. Dus eigenlijk ben ik al jaren op zoek naar dé concealer die perfect werkt onder mijn ogen. Ik heb hem gevonden! Glamoflauge van Hard Candy. Ik kocht dit bij Walmart in Amerika. Het is een budgetmerk, wohoo!

Hard Candy Glamoflauge concealer

De concealer zag je wellicht al in mijn shoplog voorbij komen, check deze video om 2:20. Volgens Makeupalley is dit hét beste product van Hard Candy. Het is eigenlijk een setje, er zit een tube concealer in en een potloodje. Het potloodje vind ik echt totaal niet boeien. Ik gebruik hem als huidskleurige eyeliner aan de binnenkant van mijn oog, meer niet. De tube is vind ik geweldig! Deze heavy duty concealer werkt wonderbaarlijk goed op mijn huid!

De tube

Het product zit in een tube met een heel klein squeeze puntje. Het bijzondere aan dit product is dat je maar een héél klein beetje nodig hebt! Dit stipje is voldoende voor beide ogen. Ik maak geen grapje!

Kijk, hier heb ik een dun streepje gezet (met ongeveer de hoeveelheid die je hier boven op het puntje ziet).

Vervolgens heb ik dit uitgesmeerd. Ik kan haast mijn hele hand er mee camoufleren!

Hoe werkt hij?

Geweldig. Hier zie je een foto van mijn gezicht zonder make-up. Ik heb hier erg goed geslapen, een uur of 12. Ik heb aan één kant altijd een duidelijkere donkere kring, op de foto is dat links. De kring gaat daar niet alleen lager, hij zit ook ‘ronder’ om mijn oog. Het is de kant waar ik meestal op slaap, ik weet niet precies of het daar iets mee te maken heeft.

Als ik omhoog kijk zie je het verschil nog beter.

Dan is het nu tijd om wat Glamoflauge aan te brengen. Ik gebruik een klein stipje en smeer deze over beide ogen uit.

Ik doe dit altijd met tikkende bewegingen, zo voorkom je dat het in de lijntjes gaat zitten. Als je gaat smeren gaat het sneller in de lijntjes zitten.

Kijk nou hoe veel er af komt!

En dit is mét concealer. Zoals je ziet kan ik het zo ver uitsmeren dat het ook een beetje op mijn wangen komt en mijn oogleden. Zo wordt het ook altijd gedaan bij celebs (denk aan de Kim Kardashian look). De concealer licht het optisch op zo. Hij camoufleert zelfs het donkere vlekje links naast mijn neus, ookal zit daar bijna geen concealer meer.

Als ik omhoog kijk zie je dat mijn kringen minder te zien zijn.

En hier heb ik ook nog wat BB cream over de rest van mijn gezicht gedaan (Lioele Water Drop BB cream, dit is een vrij transparante BB cream).

Hier heb ik al mijn make-up op. Deze foto is een tijdje nadat ik hem aanbracht gemaakt en kijk, geen lijntjes! Geen gekke streepjes of wat dan ook. Geweldig! Het is echt een fijne concealer. Voor het eerst heb ik een concealer gevonden waarbij ik het idee heb dat hij echt werkt zoals een concealer hoort te werken. Ik heb hier trouwens het potloodje als oogpotlood gebruikt aan de binnenkant van mijn ogen.

Wat kost hij en waar kan je hem krijgen?

Hard Candy Glamoflauge concealer (tube en potlood samen) kost $6, omgerekend is dat €4,50. Waat! Hoe bizar goedkoop! De tube is ook nog eens een redelijk formaat en aangezien je maar een piep klein beetje nodig hebt denk ik dat ik voldoende heb voor een aantal jaar. Geweldig toch? Nu komt alleen het rottige: het merk wordt alleen in Amerika verkocht. Het werd dus óóit in Nederland verkocht maar daar zijn ze mee gestopt. Een optie is dus om te kijken op ebay of vragen of iemand het mee kan nemen van vakantie. Let op, Hard Candy wordt alleen bij Walmart verkocht, dit zit niet overal. Ik zou het toch op internet proberen. Ik heb zelf de kleur light (de lichtste kleur), deze is echt perfect.

187 Comments

 • isha says:

  Wat hebben wij hier aan als je t product alleen in amerika kan kopen??

 • Lilith says:

  Ik heb m net besteld via Ebay!

 • Sannexx says:

  Leuk artikel ik denk niet dat ik de concealer ga koen omdat ik al een fijne van essence heb
  Ik ben12 jaar
  En ik wil later ook aan een blog beginnen
  Jij inspireert me erop
  Gr. Sannexx

 • Anna says:

  Ik heb deze ook.Vind m wel goed alleen bij mij gaat ie wel wat in de lijntjes trekken.

 • anouk says:

  kan je hem niet op je eigen site gaan verkopen mascha? ik wil hem zooo graag hebben, ben ook al lang op zoek naar een goede concealer!

  liefs

 • sanne says:

  Ik ga hem op de walmart site bestellen maar ik weet niet welke kleur ik moet doen. Ik heb ongeveer de zelfde huidskleur als jou. Er is dus Med light en Ult light.
  Welk nummer heb je? 312?
  xx

 • sanne says:

  Ik zou hem gaan bestellen op walmart site maar ik weet dus niet zeker welke kleur ik moet bestellen. Ik heb wel last van donkere kringen dus zou heel fijn zijn als je me kan helpen. Er is Med light en Ult light. Welke moet ik doen ik heb ongeveer de zelfde huidskleur als jouw.
  xx

  • claudia says:

   hi…. ik las net dat je op de site van walmart de hard candy concealer wou gaan bestellen. ik vroeg me af of dat gelukt is? want ik wil hem ook graag bestellen alleen kom ik dus niet wijs uit die hele site van walmart..zou je me iets willen laten weten? groetjes claudia

 • mij says:

  ik wil jou een kaartje sturen maar ik weet niet wat jou adres is

  xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>