Filmpje: DIY kokos ♥ bodybutter ♥ souffle ♥ mousse ♥ maken

In bovenstaande video laat ik zien hoe je DIY (Do It Yourself) bodysoufflé kan maken van kokosvet. Of bodybutter, bodymousse, hoe jij het wilt noemen. Het is heerlijk en je hebt slechts één ingrediënt nodig: kokosvet!

3 January 2013 in , | 439 Comments

Soortgelijke artikelen

Bespreking

 1. Inge says:

  Bederft de mousse als je het niet lucht dicht verpakt? X

 2. anoniem says:

  kan het kokos mouse weer hard worden ????

 3. aljin says:

  die pot die jij hebt gekocht bij de afro winkel heb ik ook , ik wil daar de deo mee maken het haarmasker en deze mousse kan dat , want de een zegt ja en de ander nee please antwoordt want ik vraag het me echt af

 4. Michèle says:

  Ik denk dat dat wel kan, maar dan niet al te veel.

 5. marcella says:

  Kun je er ook geur of een kleurtje toevoegen bij de bodybutter/mousse?

 6. Paddy says:

  Blij dat ik praktisch in Den Haag woon! Moest sws al de stad in dus nu maar eindelijk een keer de kokos oil halen bij de afrowinkel! :)

Leave a comment