Filmpje: perfecte krullen die 3 dagen blijven zitten

De Pearl Wand van Remington is onder andere hier te koop, hij kost €43,71. Het is absoluut een aanrader!

Dit is trouwens hoe mijn haar er uit ziet op dag 2 (gepikt van m’n diary)

470 Comments

 • Mariska says:

  hey Mascha,

  ik wil graag een krultang kopen maar ik weet niet zo goed welke.
  ik zit te twijfelen tussen:
  – remington pearl wand
  – remington pro spiral curls
  – remington Keratin Therapy Pro Curl

  de laaste 2 hebben allebei een klem, dat vind ik opzich ook wel handig aangezien ik niet heel handig ben met krultangen haha
  welke denk jij dat het beste is?

  alvast bedankt xxxxxx

 • Thari says:

  Hi Mascha !
  Ik wil al een tijdje een krultang en ben er net even voor gaan zitten.
  Super handig dat jij nog zulke ‘oude’ reviews online hebt staan!
  Ik probeer meestal een review van jou of veracamilla te vinden, dan weet ik in ieder geval zeker of het goed (of niet goed) is!

  Vanmiddag meteen de stad in om de Remington Pearl Wand te halen!

  Thank you!

  X

  P.s. Toen ik dit filmpje keek, viel me meteen op hoeveel verschil er is tussen je tanden in dit filmpje, en nu. Wat een verschil! Mooi hoor :-)

 • Nina says:

  heyy,
  ik heb hem sinds vandaag ook en ben hem meteen gaan testen.
  En man wat is hij geweldig zeg!!! ik heb van mezelf heel stijl en recht haar na een half uur zakken de krullen al uit…. maar met deze zitten ze na een halve dag nog en ik had niet eens haarlak gebruikt! terwijl ik normaal echt wel een halve bus nodig heb! kortom ik ben er echt super blij mee!

  xx Nina

 • Rachel says:

  als je je haar er glad omheen doet en niet gedraaid dan krijg je nog mooiere krullen :)

 • quincy says:

  heey meiden als julli ehem willen kopen op beslist.nl is ie 25 euri groetjes mij

 • Sietske says:

  Hoi Mascha, beetje een late reactie.

  Maar wat een geweldige krultang, het heeft even geduurd nou ja even ruim 4 maanden nadenken maar ik heb hem. Ik hou van krullen en heb een gewone krultang maar die kan wel weg nu :p anders gebruikte ik ook wel een mini steiltang van de Action om krullen mee te maken die lang blijven zitten alleen trekt het best wel aan je haar hij glijd er niet zo soepel doorheen. Je krijgt met deze krultang heel snel super mooie krullen mee. Ik heb hem zelf op de koudste stand 130 graden gebruikt en zelfs dan is hij prima voor mijn haar, ongelofelijk :D

 • Elise says:

  Hey,
  Ik heb een vraagje, wat voor serum gebruik jij altijd?

  Liefs Elise

 • Alkmene says:

  Heeft iemand een idee waar je deze krultang kan kopen, maar dan de grotere versie? Dus niet deze van 25 mm maar de grotere?
  Alvast bedankt!

 • Monique says:

  Hi, ik heb een vraagje ik heb dik haar en mij haar is lang kan ik deze krultang ook gebruiken? Ik heb vanaf alles geprobeerd en de krullen vallen altijd na 30 min uit…

  • naomi says:

   Hey,
   Ik heb zelf ook heel lang en dik haar en deze krultang werkt perfect voor mijn haar
   De krullen die ik maak zien er ook nog krullerig uit de volgende dag en niet zo
   uitgezakt als op haar foto van de 2e dag. Het duurt even om alles te krullen
   maar het blijft wel heel goed zitten.
   Het enige wat ik in mijn haar doe voordat ik t krul is heat protection spray van syoss.
   X

 • beautyfanxo says:

  Yes, ik heb hem gister besteld en is ongeveer 2 uur geleden aangekomen. Heb mn haar gekruld, wat supersnel gaat in vergelijking met mijn oude krultang waar het 2 uur duurde voor een beetje slag, doorgeborsteld, en het zit echt prachtig, wauw. Ik ben verliefd. <3

  xoxo a beautygloss fan!

 • elsje says:

  Zo grappig, jij loopt precies tegen dezelfde dingen aan als ik (en waarschijnlijk nog meerdere) Ik moest gewoon lachen toen je het zei, van herkenning!

 • Sharon says:

  Hoii mascha,
  Ik zag je filmpje en ik ben gelijk gaan zeuren voor die krul tang want ik vind krullen leuk zelf heb ik een beetje slag dus ik wil ook wel is wat anders proberen hihi, ik heb het voor elkaar gekregen hoor haha ik mag hem bestellen! Ik heb er nog wel een vraagje over: hoelang moet je het haar om de tang laten zitten, voordat m’n haar verbrand net zo als dat meisje haha

  xxx

 • anne says:

  hoi masha,
  ik ben al heel erg lang opzoek naar een goede krultang! en dit is echt een goede zo te zien, en dat je krullen gewoon 3 dagen blijven zitten. want ik heb erg dik haar en het krullen duurt altijd heel lang, en om dat dan iedere dag te doen.. :S nouja bedankt dat je deze video hebt gemaakt, ik ga de krultang vragen voor mijn verjaardag!

  xanne

 • maris says:

  ein-de-lijk heb ik hem binnen, gelijk proberen (a)

 • Rosaa says:

  hey meiden/ mascha,
  je heeft het altijd over een lotion
  wat je in je haar smeert na het douche,
  wat gebruik je dan en dat is tegen de hitte zeker?
  dikke kus rosa

 • Cansu says:

  Je kan ook krullen maken met een potlood en een stijltang! je pakt je potlood, en pakt een stukje haar, je draait je potlood een klein stukje met je haar naar boven zodat die een klein stukje strak om je haar zit, daarna zet je je stijltang erop en draait m verder naam boven, en dan heb je precies dezelfde krullen. x

 • Viviënne says:

  Hi mascha ,

  Ik heb de krultang van Remington en hij is super fijn!
  De krullen blijven heel lang zitten.
  Alleen het enige probleem is dat mijn haar heel erg verbrand ruikt als ik het heb gekruld. Weet je misschien iets waardoor het niet meer zo verbrand ruikt?

  xoxox

 • Linsey says:

  Heey Mascha ik heb de dikkere en dunne versie en ik vindt ook de dunnere het fijnst! Tip voor dat je haar naar beneden zakt: als je het pluk haar om de tang hebt gedraaid moet je de tang naar achter laten hangen. 1= mooiere krullen, 2= boven op je hoofd is het niet zo recht!
  X

  • Alkmene says:

   Hi! Mag ik vragen waar jij die ‘dikkere’ versie hebt gekocht? Ik wil die graag namelijk, maar kan hem nergens vinden… Thanks!

 • Isa says:

  Hoi Mascha!
  Ik heb deze krultang al ongeveer 1,5 jaar geleden gekocht en ben er nog steeds super blij mee! :)
  Liefs, x

 • esra says:

  weet iemand waaar ik ze kan halen dan kijkshop?

 • Sanne says:

  Wauw ! Echt geweldig mooi! Ik ga hem denk ik voor mijn verjaardag vragen (duurt nog lang, maarja! :P) ! Maar even een vraagje: Zou het niet mooier zijn als je je haar in een zijscheiding zou doen en dat je het dan krult?
  xxxx

 • Yoni says:

  Weet iemand waar je de dikkere versie kunt kopen?

 • Noemmih says:

  He mascha, ik heb ongeveer dezelfde krultang maar ik heb die handschoen kwijt. Weet jij misschien of je die ergens los kan kopen of verkoop jij ze want heb dringend een nieuwe nodig?! Groetjes, en een super site!

 • laura says:

  hallo mascha,
  ik las op internet dat er nieuwe krul rollers zijn: hairwavs of ook wel curlformers…graag zou ik deze kopen, ik weet alleen niet waar ik ze kan halen buiten de telleshop sites enz. ik wil het graag in een winkel kopen.

  enig idee? of iemand anders?

 • Ellen says:

  HEEEEL ERG BEDANKT MASCHA!

  Mijn haar is echt kaars recht stijl, voor de rest is het heel lang en dik. Dus zelf krullen erin maken die er lang inblijven leek onmogelijk. Toen ik jou zag met deze redelijk goedkope krultang besloot ik hem ook maar te kopen. En omg jaaaaaaaaaa, de krullen bleven er 3 dagen in tot ik ging douchen. Ze zakte wel uit tot een nonchalante slag, maar er bleef een mooi effect over.
  Dus echt bedankt!

  Groetjes Ellen. X

 • Ilse says:

  Hi, Hoe slaap je met die krullen?

 • Evelien says:

  Ik voel me vereerd dat je door mijn EG topic op het idee bent gekomen =D

 • Vio says:

  Ik heb het net ook besteld dus ben benieuwd nr het resultaat!

 • rxnn says:

  Kijkshop heeft deze niet meer, ook niet een verouderde versie. Maar ga bij Redcoon kijken thanks voor de tip ladies!

 • Martine says:

  Mascha enig idee waarom al die amerikaanse meiden de roze versie hebben? http://www.youtube.com/watch?v=owleEM0pALI

 • nelke says:

  Wat zie je er geweldig uit met die klem bovenop je hoofd :)
  Ik snap dat je vindt dat je vindt dat je haar heel natuurlijk uitzakt, omdat je haar er bijna precies hetzelfde uit ziet als dat van mij als ik net uit bed kom, en ik het krullen van mezelf :)
  Ik vind het resultaat dus niet heel mooi, want het is bijna precies mijn net uit bed haar.
  xxx

 • lianne says:

  Ik heb hem ook gekocht, en het is wel even wennen om zo krullen te maken, maar ik heb hem bij kijkshop gekocht voor 30 euro :) ,, echt een aanrader:)

 • Sandy says:

  Bij Redcoon is hij goedkoper, 35 euro voor de dames die hem willen gaan bestellen.

 • pam says:

  heei mascha

  mijn haar is best dik en zwaar denk je dat het goed werkt bij mij?
  en wat kan ik doen zodat het niet zo snel uitzakt of weg gaat

  x

 • Tara says:

  Ik vind de normale pijpen krullen zegmaar wat mooier dan deze, wat ik er minder aan vind zijn de punten van je haar die blijven kaarsrecht en dat vind ik bij mezelf iniedergeval niet zo mooi..

 • Steffie says:

  Mooi hoor! ik vraag me alleen af, als je gaat slapen doe je je haar dan in een knotje of laat je het gewoon los?

 • Marloes says:

  Helaas is die best wel duur maarja echt nodig heb ik h’m ook niet want alleen door te douchen en dan mijn haar te draaien gaat het al zo zitten xd lucky me :)

 • Michelle Thewissen says:

  hallo!
  ik heb heel zwaar en stijl haar, zou het bij mij ook goed houden? is hij echt zo goed?
  xxxxxx

 • Esmée says:

  Hee Mascha,
  Ik heb deze krultang ook, nu ongeveer een half jaar en bevalt mij echt super goed! Ik krijg elke keer weer complimentjes als ik er krullen mee maak.
  Ik had hem trouwens als een koopje gekocht voor maar 20,-!
  xx

 • Mariska says:

  Hoi Mascha,
  ik had de tang gelijk besteld nadat ik je filmpje had gekeken, vanochtend voor het eerst gebruikt en nu al helemaal in love! Bedankt voor de goede tip!
  Xxx

 • pamela says:

  Hallo, mascha, ik heb precies dezelfde krultang, van de kijkshop voor volgens mij 27 euro in die richting, maar het is inderdaad een super krultang !

 • Floor says:

  Hoi,

  Heb ontdekt dat de doos van dit product er verschillend kan uit zien en dat dat afhangt van waar je het koopt. Die van de kijkshop is/ lijkt exact hetzelfde als die van het filmpje van Mascha, maar op die doos staan geen voorbeeldfoto’s van kapsels (links), wat bij de versie van Mascha wel het geval is. Wellicht heeft de Kijkshop een ouder of nieuwer serienummer of iets dergelijks. Ik neem aan dat de functionaliteit wel hetzelfde is, gezien het uiterlijk, de naam en het typenr. wel overeenkomt.

  Groetjes Floor

 • directionerr says:

  heey mascha
  wat een prachtigge krullen wowie!
  je zegt dat het 3 dagen blijft zitten maar wat doe je dan de dag na dat je het hebt gekruld?
  borstel je het dan? of haal je alleen een hand door je haar?
  maybe kunnen andere mensen ook reageren als ze het wetenx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>