Lieve lezers, ik heb iets nieuws voor jullie. Weten jullie nog dat ik een filmpje opnam met bezoekster Frances? Klik hier om deze video te bekijken. Er kwamen een hele hoop leuke reacties op, waardoor we samen hebben gekeken of we meer konden doen. Frances is echt een tópper op het gebied van eten, ze weet er echt alles van. Toevallig is ze ook afgestudeerd hulpverlener (like me!) en haar grootste hobby is koken. Ze is zumba lerares (hello healthy lady!) en daarnaast werkt ze ook in een keuken. Naast dat ze enorm veel weet over koken is ze ook nog gewoon heel erg lief en leuk. Daarom presenteer ik vandaag met trots: Foodgloss! Dit is een youtubekanaal dat bij Beautygloss hoort. Frances zal jullie hier de lekkerste recepten laten zien. Ze legt het ook zó makkelijk uit, je hebt gewoon direct zin om aan de slag te gaan! Iedere zondag zal ze een nieuw filmpje hebben, deze plaats ik vervolgens op mijn website (als derde artikel). Het is dus bewust een apart kanaal van Beautygloss. Vergeet je daarom vooral niet te abonneren!

Klik hier om naar het youtube kanaal van Foodgloss te gaan!

We hebben inmiddels 2 draaidagen gehad en echt, er komen zúlke leuke en lekkere recepten aan! Je ziet mij ook af en toe voorbij komen. Niet bang zijn dat mijn recepten verdwijnen, ze zullen simpelweg voortaan op een ander kanaal komen (zo kan ik ook gastkok zijn bij haar). Leuk toch? Nu is er dus een apart receptkanaal waar Frances jullie de lekkerste recepten zal leren. Ik heb er zin in!