Vision board maken ❤ 2014

Dit weekend maakte ik samen met Tatjana,Awisa en Gregor een visionboard. Een aantal vroegen of ik dit wilde filmen, bij deze! Misschien krijgen jullie zo ook wat motivatie om een vision board te maken voor komend jaar.

15 January 2014 in | 152 Comments

Soortgelijke artikelen

Bespreking

 1. Ellen

  Heey ik heb er ook een gemaakt met me bff
  Maar we weten niet hoe we de foto erop moeten
  Zetten help ons . Plzz zeg het in een video of schrijf
  Xxx Alyssa en Ellen

 2. Carmen

  Waarschijnlijk bedoelt ze het helemaal niet zo. Maar wil het toch als tip meegeven. Tatjana kan in haar reactie vaak wat overdreven of gespeeld overkomen.

 3. Amélie

  LOVE BEAUTYGLOSS FOREVER!!

 4. CK

  Ik maak weleens een visionboard op mijn computer. Werkt ook erg goed..

 5. Beautygloss lover!!!!

  Ik kijk nu op mn mobiel en op de pc op beautygloss.nl!

 6. Sascha

  Ik dacht héél even dat er “vision BAARD” stond, haha!

 7. Janna

  Heel leuk idee! Ik trommel meteen wat vriendinnen op om dit gezellig samen te doen!!!

 8. Sofie

  Haha “Dan komen er blokken kaas uit de lucht gevallen” :D

 9. Amanda

  Erg leuk idee! Ik ga er binnenkort ook maar eens maken, zo denk je er beter aan en zie je het voor je. En Gregor zo grappig, ik wil deze opplakken… en jij: WAAROM?! hahaha… ik hou echt van je vlogs en video’s!!

 10. Patty

  Leuk. Volgende week ga ik er een met mijn vriendin maken als ze het leuk vind om te doen. Heb je filmpje in ieder geval naar haar toegelinkt zodat ze eens kan kijken wat ze er van vindt.

 11. verera

  Hallo
  Wist je dat Iik je een super socciale beautyblogger vind ja hebt natuurlijk privé dingen zo als home tour of zo Maar de rest je laat altijd je vrienden zien als iemand gemeen comment schrijft schrijft jij op een goede manier terug ik weet niet Maar ik vindt jou echt super Goed in beautybloggen je Moet echt zo verder gaan

  PS:tot I de beautygloss party Jaa ook de pre party want dan heeft mijn zusje haar diploma ik hoo het dat gaan we vieren

 12. Tiffany - The

  Leuk filmpje! Ik krijg gewoon helemaal zin om zelf ook een te maken

 13. lana

  super leuk mascha,

  maar jammer dat ik de vision boards van jullie niet heb gezien. wil je aub nog een mini artikeltje maken met jullie boards, of gwn onder dit filmpje foto’s posten van jullie vision boards.

  xx Lana

 14. sibel

  hi,
  ik vind je vision board echt heel leuk gemaakt
  xxxxxxx

 15. Sanne

  Heel leuk om te zien hoe jullie dit hebben gedaan, ik wil dit ook een keertje doen met vriendinnen. en er dan meteen een gezellige vriendinnen avond van maken

 16. Sabine

  Ik vind het echt heel cool dat je op deze manier echt bewust met je dromen bezig bent. Het lijkt me ook heel leuk om te doen. Ik weet alleen niet precies wat mijn dromen zijn… Ik ga erover nadenken.

 17. Astrid

  Ik mis je vlogs :( maar wel leuk filmpje, heb nu ook ech zin om 1 te maken. Werkt aanstekelijk!

 18. Suzanne

  Wat een onwijs leuk idee!

 19. Tatjana

  Want it, see it, believe it, be it and let the magic happen :D

 20. Hanan

  Zag dat je quote 500 op jouw bord hebt staan,wil je daar zo graag in staan?

 21. Stèphanie

  Leuk! Wat nog leuker was geweest was als jullie alle vier je vision board hadden laten zien en hadden toegelicht wat alles erop voor jullie betekend.

 22. Savannah

  Wat een suuper leuk video , dit wil ik ook erg graag doen maar kom er vaak niet aan toe door school en bloggen hihi

 23. Najmeh

  Hoi masha,

  Je hebt een leuke lamp boven je eettafel.
  Ik zoek al maanden naar z’n lamp..waar heb jij hem gekocht?

  Groetjes xx

 24. Manwai

  love it!!! Mascha was jouw vorige bord ook alles uitgekomen?

  Ik had al jaren een deur vol met parfum/make up en fashion plaatjes op de deur geplakt en besef me dat alles was uitgekomen. echt weird!

  • Mascha

   Nou vrijwel alles op mijn allereerste bord (die heb ik gemaakt toen ik nog thuis woonde, begin beautygloss, etc) is uitgekomen. Heel eng eigenlijk – en zeer specifiek ook. Ik had toen echt geen idee dat ik zou doen wat ik nu doe, had er plaatjes op geplakt van presentaties, bepaalde sieraden, reizen.. zelfs specifieke bedragen met er bij ‘dit kan ik zonder probleem betalen’. Destijds was ik een arme student en wilde ik eigenlijk vooral mijn diploma halen en misschien ooit een auto (die stond er ook op). Inmiddels diploma op zak, auto, etc etc. Heel bijzonder!

 25. Anouk

  Je hebt echt een super mooi visionboard gemaakt!! Heel leuk zo’n grote!

 26. Joli

  Leuk filmpje, gezellig!

 27. Charlotte

  Superleuke video! Ik hou van vision boards :)

 28. Heleen

  Jaahh!! Weer een filmpje! Ik begin je vlogs nu echt wel te missen hoor! :)

 29. Maartje

  Leuk weer een filmpje! lekker creatief bezig geweest!

 30. Marion

  Leuk filmpje weer erg leuk om jullie allemaal zo samen te zien!

 31. Karlijn

  awisa: hij liet een scheetje!

Leave a comment