Foodgloss recept ❤ Courgette sticks + uiendip

Ik (en Gregor is nog erger) ben geen fan van courgette. Je moet het wel héél erg lekker klaarmaken, wil ik het met plezier opeten. Dit recept dames, dit is anders. Dit is écht heel lekker! Gregor en ik vonden het allebei heel lekker en nu ik dit filmpje weer terugzie denk ik: ik ga dit thuis eens maken. Zelf iets met courgette maken, dat is echt nieuw voor mij. Absoluut een aanrader, zeker als je mensen om je heen hebt die normaal niet van courgette houden! Een hele lekkere snack.

46 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>