Hoe maak je snel een nette knot

In de vlogs zag je hem al voorbij komen, ik vroeg hier of mensen dit in een tutorial zouden willen zien. Ik kreeg een hoop leuke reacties! Dus bij deze, mijn tutorial over hoe je dit vrij snel kan doen

 

15 February 2014 in | 229 Comments

Soortgelijke artikelen

Bespreking

 1. Ezz

  Masha,
  die knot staat je echt super mooi, waar koop je die pinnetjes ? (die wijde schuif speldjes)
  xx Ezz

 2. Galina

  Hee mascha! Ik zie dat je meer op reacties reageert dan eerst. Leuk!

 3. Samar

  waauuwww <3

  PS: zou je misschien een keer een tutorial willen maken met iets voor meisjes met krullen, want meestal als ik zoiets probeer te doen, dan moet ik het eerst stijlen enz… xxx

 4. Sanne van Soest

  wauw, i like it!! :) vind vooral jouw haarlengte en haarkleur heel mooi. ik ga jouw kapsel laten zien bij mijn kapper in amsterdam, day and night hairdressers. zijn echt top kappers daar wie weet kunnen ze het ook zo mooi bij mij knippen :-)

 5. Carine

  Cool! snap alleen nog steeds die pinnetjes niet. haha! Ik heb zelf best dik haar en draai het ook om zichzelf heen zegmaar, en dan gewoon een stiekje er om! Maargoed,., dit is mooier. Ga morgen tryen! :D

 6. Maartje

  je make up is heel erg mooi!!

 7. Emma

  Hee Mascha, zou je misschien een tutorial willen opnemen van de make-up look in de video?
  xxx

 8. ikke

  Mascha, misschien is dit een hele rare vraag hoor, maar ik ben gewoon nieuwsgierig. maar waarom kies jij er voor om te douchen zonder je haar te wassen? is dit beter voor je haar?
  xxxx

  • Galina

   Als je elke dag onder de douche gaat is het niet goed om ook elke dag je haar te wassen. Het wordt daardoor namelijk sneller vet. Eigenlijk moet je zo min mogelijk je haar wassen. Pas als het vet en vies wordt moet je het weer wassen. Ik was het 2 a 3 keer per week en dat kan gewoon prima. Je kunt tussen de wasbeurten door natuurlijk wel droogstampoo in doen als je snel vet haar hebt. Hoop dat je er wat aan hebt :)

   • Ezz

    wow super dat ik nu tegen dit antwoord aanloop, mijn haar wordt iedere dag vet, maar droogshampoo werkt amper dus misschien heeft iemand daar tips voor??

 9. Patty

  Lijkt mij toch wat langer duren da een gewone knot. Maar wel leuk.

 10. Daniëlle

  Hoi masha,
  Lijkt het zo of word de kwaliteit van de filmpjes steeds slechter.
  Helemaal bij deze video viel het bij mij erg op.

  Xxx dani

 11. zoë

  jij bent echt geweldig ik ga instagram aanmaken en jou fotos sturen van de dingen die ik van jou naamaak!! :)

 12. Marloes

  Haha toch wat meer werk dan een normale knot lijkt het. Maar dit moet ik zeker een keer doen, ziet er mooi uit!

 13. Lina

  Mooi hoor trouwens waar heb je dat blousje vandaan ? Hij is echt leuk

 14. hannah

  WOOW ik kan niet stoppen met naar je wenkbrauwen kijken, zo mooi!!

 15. Roxanne

  heee!!!
  Waar heb je dat super leuke blousje vandaan?

  x

 16. My

  Staat je goed zo’n knotje. Leuk filmpje

  Liefs My

Leave a comment