Hoe maak je snel een nette knot

In de vlogs zag je hem al voorbij komen, ik vroeg hier of mensen dit in een tutorial zouden willen zien. Ik kreeg een hoop leuke reacties! Dus bij deze, mijn tutorial over hoe je dit vrij snel kan doen

 

229 Comments

 • Ezz says:

  Masha,
  die knot staat je echt super mooi, waar koop je die pinnetjes ? (die wijde schuif speldjes)
  xx Ezz

 • Galina says:

  Hee mascha! Ik zie dat je meer op reacties reageert dan eerst. Leuk!

 • Samar says:

  waauuwww <3

  PS: zou je misschien een keer een tutorial willen maken met iets voor meisjes met krullen, want meestal als ik zoiets probeer te doen, dan moet ik het eerst stijlen enz… xxx

 • Sanne van Soest says:

  wauw, i like it!! :) vind vooral jouw haarlengte en haarkleur heel mooi. ik ga jouw kapsel laten zien bij mijn kapper in amsterdam, day and night hairdressers. zijn echt top kappers daar wie weet kunnen ze het ook zo mooi bij mij knippen :-)

 • Carine says:

  Cool! snap alleen nog steeds die pinnetjes niet. haha! Ik heb zelf best dik haar en draai het ook om zichzelf heen zegmaar, en dan gewoon een stiekje er om! Maargoed,., dit is mooier. Ga morgen tryen! :D

 • Maartje says:

  je make up is heel erg mooi!!

 • Emma says:

  Hee Mascha, zou je misschien een tutorial willen opnemen van de make-up look in de video?
  xxx

 • ikke says:

  Mascha, misschien is dit een hele rare vraag hoor, maar ik ben gewoon nieuwsgierig. maar waarom kies jij er voor om te douchen zonder je haar te wassen? is dit beter voor je haar?
  xxxx

  • Galina says:

   Als je elke dag onder de douche gaat is het niet goed om ook elke dag je haar te wassen. Het wordt daardoor namelijk sneller vet. Eigenlijk moet je zo min mogelijk je haar wassen. Pas als het vet en vies wordt moet je het weer wassen. Ik was het 2 a 3 keer per week en dat kan gewoon prima. Je kunt tussen de wasbeurten door natuurlijk wel droogstampoo in doen als je snel vet haar hebt. Hoop dat je er wat aan hebt :)

   • Ezz says:

    wow super dat ik nu tegen dit antwoord aanloop, mijn haar wordt iedere dag vet, maar droogshampoo werkt amper dus misschien heeft iemand daar tips voor??

 • Patty says:

  Lijkt mij toch wat langer duren da een gewone knot. Maar wel leuk.

 • Daniëlle says:

  Hoi masha,
  Lijkt het zo of word de kwaliteit van de filmpjes steeds slechter.
  Helemaal bij deze video viel het bij mij erg op.

  Xxx dani

 • zoë says:

  jij bent echt geweldig ik ga instagram aanmaken en jou fotos sturen van de dingen die ik van jou naamaak!! :)

 • Marloes says:

  Haha toch wat meer werk dan een normale knot lijkt het. Maar dit moet ik zeker een keer doen, ziet er mooi uit!

 • Lina says:

  Mooi hoor trouwens waar heb je dat blousje vandaan ? Hij is echt leuk

 • hannah says:

  WOOW ik kan niet stoppen met naar je wenkbrauwen kijken, zo mooi!!

 • Roxanne says:

  heee!!!
  Waar heb je dat super leuke blousje vandaan?

  x

 • My says:

  Staat je goed zo’n knotje. Leuk filmpje

  Liefs My

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>