Foodgloss ❤ Antilliaanse kaasballetjes + Quiche

Vandaag laat Frances jullie zien hoe je Antilliaanse kaasballetjes maakt. Voor de exacte ingrediënten kan je onder de video kijken op youtube. Wisten jullie trouwens dat Frances op woensdag ook altijd een recept online zet? Dit neemt ze gewoon thuis op en deze recepten zijn ook altijd erg leuk:

Zoals deze quiche die ze afgelopen woensdag heeft gepost, met zelfgemaakte boden. Leerzaam en lekker! Vergeet je niet te abonneren op haar kanaal om altijd alle recepten te zien zodra je op youtube komt.

35 Comments

 • Lisa says:

  Ziet er YASMIEEE uit !!!
  maar ik heb een vraag Frances heb je ook een blogg zo ja leuk OK
  zo nee WHY !!!!! maak een aub dit is te weinig !!

 • Charlotte says:

  yummmm die kaas balletjes lijken me heerlijk! Leuke video’s van Foodgloss weer :)

 • FC says:

  Het kneden van het deeg en het rollen van de kaasballetjes… dat geluid… ASMR!!

 • Tamar says:

  hoi, als je goed kijkt zie je op een gegeven moment in de spiegeling van de oven iemand langslopen hihi, denk Mascha…Nooit gehoord van de kaasballetjes maar ze lijken me erg lekker!!

 • Lana says:

  Ik heb alleen het laatste stukje gekeken. Frances haar vriend is volgens mij echt een lieverd :)

 • Pnr says:

  Dat moet je aan haar vragen
  Ik snap je punt, maar als ze alleen had gezegt: Kaasballen, dan zou je ook zeggen dat jullie Antillianen dat maken en dat het bij jullie hoort, maar dat de ei er niet bij hoeft..

 • Fabienne says:

  Lijken me allebei erg lekker recepten! Quiche maak ik ook weleens, de kaasballetjes ga ik zeker eens proberen!

 • miranda says:

  jammie francess :)

 • Emm says:

  Oeh, die quiche ziet er heerlijk uit! fijne video’s ook weer :)

 • Marloes says:

  Super leuke filmpjes allebei! Die kaasbolletjes lijken me echt heerlijk, maar wat zullen dat calorie bommetjes zijn ;). Quiche maak ik thuis ook vaak, maar deze combinatie heb ik nog nooit geprobeerd. Het ziet er heerlijk uit!

 • Dita says:

  Ja lekker! Ik had ze op youtube al gezien

 • Anoeska says:

  Ik maak ook weleens zelf quiche thuis, is echt heerlijk!

 • Kim says:

  Lijkt me erg lekker. Ga ik zeker eens proberen.

 • Gevi says:

  Hoi Frances,

  Hmmmm, wat zien die kaasballetjes er lekker uit. Ik wil het zeker een keer proberen.

  PS Metaal tegen metaal ,grrrgrrgrrr, ik kan daar niet tegen. Zou je aub daarop willen letten. Misschien kan je een houten lepel ipv metaal gebruiken.

  Verder vind ik je recepten geweldig en wil er bij zetten dat ik je kaas- en zoutstengels gemaakt heb. De zoutkorrels waren te grof en waren mijn zoutstengels al snel te zout. Maar de kaasstengels waren superrrlekker!!

  Thanx voor je heerlijke recepten.

  Gevi

 • Caroline says:

  Die kaasballetjes zien er lekker uit. Maar vooral die quiche wil ik echt graag een keer maken!

 • Birte says:

  Hmmmmmmmm, ziet er superlekker uit!

 • saskia says:

  ziet er echt super lekker uit!! leuk gedaan!

 • Heathy Mommy says:

  Lekkerrrr! Niet zo gezond maar dat is niet zo boeiend!

 • jamilee says:

  der horen geen eiwitten bij! zo maken wij antilianen en arubanen het niet!

  • MamaJaxx says:

   Jij plaatst wat ik dacht! Zo is het recept niet! Ei hoort er helemaal niet in :-)

   • Franka H says:

    zijn er niet gewoon verschillende recepten? zie je in andere landen ook vaak..dat veel mensen het anders doen :)

   • Pnr says:

    Ze zei toch ook dat ze het recept een beetje verandert heeft.

    • MamaJaxx says:

     Maar waarom zou je een recept wat niet van “jou” is willen veranderen? Antillianen zijn erg op hun eten, je kan niet zomaar dingen veranderen..

     • Het recept komt van een Antilliaanse vriendin en zij doen het thuis altijd zo. Ik heb de balletjes bij meer mensen gegeten en als ik naar het recept vroeg zaten er altijd eieren of eiwitten door :) Ik probeer recepten altijd op een respectvolle manier na te maken. Met ei of zonder, volgens mij verschilt het per familie :) xx

 • lucinda says:

  Die kaasballetjes zien er echt veeeeel te lekker uit. Die wil ik wel een keertje maken voor een speciale gelegenheid. Lijkt mij echt super. Ik hou er van om op feestjes enzo altijd zelfgemaakte hapjes op tafel te zetten.

 • anna says:

  leukk!

 • Mieke v. Hooft says:

  leuk, leuk, leuk! Ik ga denk ik morgen de quiche maken, heb het nog nooit zelf gedaan. Quiche is een van de dingen die ik (foei…XD) bijna altijd kant en klaar koop. Maar dit moet te doen zijn, dankje!

 • chucky1012 says:

  Dat ziet er heerlijk uit! Leuke filmpjes! ;-)

 • saida says:

  ziet er lekker uit zeg yummie

 • Syl says:

  Ik moet je zeggen dat ik foodgloss al weken(maanden) skipte omdat ik mij ergerde aan de vorm van grappen e.d. ,
  maar ik vind dit filmpje wel erg leuk. Gewoon rustig en professioneel overkomen.
  Hopelijk zijn je volgende filmpjes ook zo relaxt als deze!
  Dit recept lijkt me erg lekker trouwens.

 • Emma says:

  Jaaa Frances nu was je hartstikke lief tegen je vriend haha, like it!

 • weda says:

  Yesss tweede

 • Heerlijk mijn moeder maakt deze kaasballetjes altijd op verjaardagen en ik maak dan arepita’s ook een Antilliaans/venezuelaans recept. Zo hebben we nog een beetje van Curaçao in het koude Nederland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>