Masker + kletsen ❤ poedermasker Dr. van der Hoog

Ik heb weer maskervideo! Dit is mijn allereerste video die ik heb bewerkt op mijn nieuwe laptop, weehoo! Als het goed is zou hij op de hoogste kwaliteit mogelijk kunnen afspelen. Vergeet niet antwoord te geven bij de comments!

345 Comments

 • S. says:

  Gebruik eens een bananen masker ,
  Je neemt een banaan die schil je en dan pureer je het, je doet er wat zout bij en dan smeer je het op je gezicht als het een beetje aanvoeld alsof het uitgeklaard valt dan wad je het eraf
  Het is echt efectief

 • Tamara says:

  Heyhey!

  Nou ik vind je geen meeloper ;) Ik heb een Macbook pro laptop 13 inch. Ik kan ook niet met windows werken.. ondanks dat ik het wel jaren gedaan heb! Maar sinds ik deze mac moest kopen voor de opleiding die ik deed kan ik echt niet meer met windows.. XD

  Liefs

 • Renée says:

  Ik heb een HP Pavilion g6 (met Windows 7), en ik kan juist niet echt met Apple werken, haha.

 • Janneke says:

  Hee!

  Ik ben ook een beetje met Mac opgegroeid haha! Heb zelf nu ook een macbook air. Als ik op een windows laptop van een vriendin zit kan ik er ook echt niet mee omgaan.

  X

 • Amy says:

  Hee Mascha, ik heb nog wel een goede do it your self masker tip!
  Neem één kiwi, snij deze doormidden en haal de vrucht er uit. Doe de vrucht in een schaaltje en maak het een beetje kapot zodat het enigszins smeerbaar word, je kan het natuurlijk ook in een mixer doen. Je kan het eventueel mengen met wat honing zodat de kiwi drab wat vaster en smeuïger word. Smeer alles lekker op je gezicht ( wel liggend of met een handdoek onder je gezicht i.v.m. druipen van het masker)
  Als het masker er zo’n 20/30 minuten heeft opgezeten, pak je de schil van de kiwi er bij en scrub je zachtjes je gehele gezicht en daarna spoel je alles er af en voel je je fris en fruitig!

  Ik het dit zelf ook gedaan, het is niet zo dat er puistjes van weg gaan of het een intense reiniging biedt maar dit masker geeft je gewoon een fijn en fris gevoel.

  Banaan/ mandarijn/ sinaasappel en mango zijn ook heerlijk voor een natuurlijk masker.

  het is zeker een aanrader!

  Veel Lief Amy x

 • Anneloes says:

  Heey,

  Ik vind masker filmpjes echt super leuk en dan vooral het kletsen en de werking van de maskers.
  Ik heb zelf van school gekregen een Samsung Chroombook. Maar ook heb ik een super slomme laptop dus ziet daar echt nooit op.

  Een tip voor een diy masker is misschien een masker van rood fruit (dus aardbeien, frambozen, blauwe bessen, aalbessen, enz.).

  xx

 • Fieke says:

  Wij hebben gewoon een HP laptop, niet echt goede kwaliteit, maar de grote computer gebruik ik liever niet omdat daar heel veel belangrijke bestanden opstaan en dan ben ik bang om iets te verwijderen :’)
  Ik ben onzeker over best veel dingen (zal wel aan mijn leeftijd liggen ;) ) maar op dit moment ben ik er heel erg over aan twijfelen om ook filmpjes op te gaan voor mijn blog, alleen ik ben bang voor gemene reacties ofzo…
  Ik gebruik altijd als ik even geen kant en klaar masker heb, ‘het havermout masker’. Yoghurt/kwark, havermout en honing. De hoeveelheden moet je zelf maar een beetje puzzelen, dat doe ik iedere keer anders :)

 • Eline says:

  Ik heb ook juist een MacBook Pro gekocht! :D het Retina scherm is geweldig :) Ik had ervoor een windows, maar Mac is beter ;)
  Komt jouw boek ook in België uit? :D Ik wil het zeker kopen! :D

 • Cathy says:

  Hoi Mascha,

  Als je een time machine hebt, dan zou die automatisch back-ups moeten maken! Zodra mijn MacBook Pro Wi-Fi verbinding heeft, maakt hij bijna elke dag een nieuwe kopie. Toen ik laatst problemen had omdat ik iets had verwijderd, kon ik terug in de geschiedenis en het bestand weer makkelijk terugzetten. Ik zeg ideaal!
  Misschien dat je dit al hebt, maar je zei dat je het wel eens vergat.
  Je kunt ook vanuit Dropbox werken, dat doen we op mijn werk. Zo kan je er altijd en overal bij, je werkt zeg maar op het internet.
  Xx Cathy

 • katjaa says:

  heyy
  ik heb dat masker ook een keer op gedaan nou eigelijk niet ik had hem klaar gemaakt en toen stonk hij heel erg dus heb ik hem niet gebruikt haha
  maar ik heb ook een macbook pro.

  heel leuk filmpje :)

 • Emma says:

  Leuk filmpje! Diy masker:
  Je hebt nodig:

  Nivea soft
  Een theezakje, het maakt niet uit wat voor een soort
  Lepeltje, bakje etc.
  Je hoeft alleen maar het theezakje open te knippen, en dat met de nivea soft te mengen. Je moet wel de goede verhouding vinden, het is de bedoeling dat de nivea soft ietsje groener wordt met allemaal kleine stippeltjes

 • Zoë says:

  Hoi Mascha!

  Mijn papa is een computertechnicus, en hij heeft ooit eens een back-up programma ontwikkeld.. Het neemt dagelijks een back-up, zodat als je dan iets verliest, ja maar een klein deel verliest :)

  xoxo Zoë

 • Sylke says:

  heey masch,
  ik heb een ook een MacBook, maar een unibody. Dat is zo’n rondere witte. Wij hebben thuis een TimeCapsule. Dat is een apparaat van apple waar je backups mee kan maken. heel handig! want je kan er meerdere (apple) apparaten aan vast hangen. Dan kan je dus ook jouw en Gregors Iphone aan koppelen enzo. Mijn moment van onzekerheid: ik deed mee aan een cursus camera acteren en na een scene gingen we de hele scene bekijken op camera met de hele groep. brrrr, daar krijg ik de kriebels van. Als diy masker, geen idee :p

  xxxx

 • Anique says:

  Leuk filmpje! Ik ben zelf altijd onzeker maar nog erger als ik ergens echt mijn best voor doe. Dan ben ik heel bang voor de reacties van anderen. Onze schoonmaakster zei vandaag dat ze gehoord had van een yoghurt/havermout masker. Geeeen idee of het werkt haha

 • Esmee says:

  Hi!

  Ik houd echt van je masker filmpjes, je kunt dan zo lekker onderuitgezakt kijken ;)
  Ik heb zelf ook een Macbook Pro, werk er nu 4 jaar mee en kan niet meer zonder! Dus ik weet hoe je je voelt over windows ;)

  Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>