Mascha’s diary februari 2014 deel 3

Het is weer tijd voor mijn diary! Afgelopen week heb ik onder andere een nieuwe laptop gekocht, aan mijn boek gewerkt, mijn diploma gehaald bij B academy en op kantoor gewerkt. Kijk mee naar mijn week!

Op maandag begon ik met het opruimen van onze kledingkamer. Eens in de paar weken moet dit echt gebeuren want er ontstaan hoopjes aan schoenen, tassen, spullen.. om gek van te worden! Maar nu is het weer rustig.

In de Talkies van deze maand!

Kijk, super mooi stuk!

Joepie, 50.000 Facebook fans gepasseerd! Klik hier voor de Facebookpagina van Beautygloss.

MMMMM!!

Op dinsdag stond ik op en nam ik de tutorial op van deze knot.

En dit was mijn complete look. Ik ging eerst naar Amsterdam om samen met Tat langs te gaan bij de Steve Madden store. Ik wilde meerrr!

En ik had een afspraak bij Ralph Moorman. Super interessant! Ik houd deze week bij wat ik eet en krijg dan feedback van hem, dat verwerk ik in een artikel.

Siem en Manis hebben soms zo hun vriendschappelijke momentjes. Siem wil dan eigenlijk heel graag bij Manis liggen maar zij vindt het maar niks.

Puber!

Geen plek meer in mijn schoenenkast, dus al mijn gekleurde hakken bovenop een kast gezet.. whee!

En gelijk dragen! Dit is mijn outfit van woensdag.

Ik ging eerst naar de tandarts. Voor het eerst in 7 jaar. Haha! Het zit zo: mijn tandarts ging met pensioen en er kwam toen een vervangende tandarts. Iemand uit Duitsland. Na wat googlewerk bleek het niet helemaal pluis te zijn en dus ben ik eigenlijk gewoon nooit meer naar de tandarts gegaan. Ik besloot maar (na 7 jaar..) naar die van Gregor te gaan en die tandarts vertelde dat de Duitsland-tandarts een bekend verhaal is, hij is zelfs bij Alberto Stegeman geweest! Anyway, ik heb 1 gaatje en krijg deze week een vulling. Net op tijd, anders kreeg ik een wortelkanaal behandeling. Toch maar goed dat ik ben gegaan..

Daarna door naar kantoor, waar ik met Makkie aan de slag ging. Het kantoor wordt steeds iets netter!

Kopje thee erbij, kaarsjes aan..

En een extra tafel erbij! Lang verhaal, deze stond ineens in de gang van het kantoorpand en weken keken we er naar.. van wie was dit? Waarom wordt er niks mee gedaan? Zouden we die mogen gebruiken? Uiteindelijk gevraagd en nu staat hij ‘te leen’ in mijn kantoor. Haha!

De Blogbijbel door Carlijn Bekker, een boek waar ik voor geïnterviewd ben. Super cute!

Hier een klein stukje uit mijn interview.

In de avond naar yoga, met Rituals yoga kleding (super comfy!).

Donderdag was het tijd om de hele dag aan de party te zitten in Amersfoort. En jawel, ik heb de hele dag op deze hakken gelopen.. haha!

Super leuke quote gespot! Love it!

Ik kreeg een prachtige doos vol macarons binnen van Dove! Wow!

De korstjes zijn van mijn wenkbrauwen af, dit is het resultaat. Love it!

In de avond samen met Siem en Manis knutselen aan een valentijnsdagkaart.

Op vrijdag was het valentijnsdag. Een foto van vroeger van Gregor en mij! <3

Ik kreeg een valentijnsdagkaart van Tat, lief <3

In de avond gingen we uit eten.

En kreeg ik ook nog deze roos :)

En na het eten gingen we langs de Mediamarkt. Mijn laptop begon het nu echt op te geven en zeker op het moment dat mijn boek zo belangrijk is (hij is nu bijna af) kan ik het echt niet hebben dat hij het ineens opgeeft. Had ik al gezegd dat ik deze week iedere vrije minuut aan mijn boek heb gezeten? Vrijdag was mijn deadline en ik had het af voor het avondeten, wohoo!

Ik kocht een nieuwe Macbook Pro, de 15 inch Retina display met 2.3GHz. Ik heb het echt nodig voor mijn video’s bewerken.

En Gregor viel in slaap op de bank. Ik probeerde een foto te maken en lachte me rot om Manis hier. Check de koplampen, haha!

Whoo, ik ben er zo blij mee! Hij werkt lekker snel.

Op zaterdag heb ik de ochtend wat gefilmd en ben ik daarna met mijn moeder en Gregor even de stad in gegaan. We aten bij de V&D en oh, ik heb nog nooit zulke lekkere spruitjes geproeft!

Mijn moeder liet deze winkel zien, hij is zó leuk!

Een soort Action maar dan met allemaal girly dingen.

En check dit! GLITTER lijmpatronen! Whoa!

Daarna samen boodschappen doen. Check de ‘graffiti aubergine’!

Terug naar huis. Hier droeg ik Gregor’s pet.. hij heeft zo’n ouderwetse pet en die is best tof, haha!

In de avond kwamen Stephan en Ivana bij ons om Cluedo te spelen, het was weer super gezellig!

Op zondag weer vroeg op, mijn laatste les bij B academy!

Mijn outfit..

En het artikel hierover kwam vanochtend online. Hoera, ik heb On the set level 1 afgerond!

En dit was mijn week. Tussendoor ben ik eigenlijk constant aan de slag geweest voor mijn boek. Non stop schrijven! Op vrijdag had ik het af en stuurde ik hem door naar een aantal vrienden die hem gingen feedbacken voor me. Ongelooflijk, iedereen heeft het in het weekend volledig uitgelezen en feedback gegeven. Zó fijn! Het is toch een heel boek. Ivana, Foef, Awisa, Tatjana, Sinisa, Hella en Gior, jullie zijn the best! Het begint nu wel aardig dichtbij te komen.. mijn boek zal voor het eerst te koop zijn op mijn party. Ik kan niet geloven dat hij bijna af is. Ik ben vandaag (maandag) alle feedback aan het verwerken, morgen moet de uiteindelijke versie binnen zijn bij de uitgeverij. Daarna zal hij gecheckt worden op spelfouten. En dan.. phoe! Spannend allemaal dit.

Wat hebben jullie allemaal gedaan de afgelopen week?

256 Comments

 • Jennifer says:

  Leuk om te zien :)

 • Manon says:

  Die flyong tiger is geweldig ik koop daar super vaak dingen love that

 • Anne says:

  Hoi Mascha!
  Wat zie je er goed uit! Ik ben erg benieuwd hoe jij aan het afvallen/gezonder aan het eten en leven bent. Zelf wil ik dat ook doen maar ik vind het moeilijk om een goed “programma” te vinden. Zou jij het geen wat jij doet willen delen? Een week menu ofzo, met ontbijt,luch,diner en tussendoortjes oid.?
  Ik zag dat er al meer meiden zijn die hier iets over hebben gezegd maar ik dacht, je kunt niet vaak genoeg horen dat je er goed uit ziet, toch?!
  Erg knap van je!
  Xx

 • Renske says:

  Ik ben wel vaker naar Flying Tiger geweest, Haarlem en Den Haag, ik vind het wel een beetje troepjes daar allemaal ;p

 • seray says:

  Super leuk allemaal maar masha altijd als ik mascara op hwb krijg ik tranen hoe zorg ik ervoor dat het niet uitloopt

 • alicia says:

  onzettend leuk

 • Mirthe says:

  Haha, ik heb ook zo’n ouderwetse pet maar met een super mooi rood patroontje! Zo handig en fijn.

 • Hanneke says:

  Ik ken die winkel, ben ik ook eens geweest met een vriendin die persé wou dat ik die winkel zag haha. Echt een hele leuke winkel inderdaad :)

 • Charlotte says:

  Wat een toffe foto’s, druk weekje weer! Aaah al die hakken, love it. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!! <3

 • Rose says:

  aaahh ik wil echt heel graag je boek kopen :)

 • Lotte says:

  had gregor weer gewonnen bij cluedo haha ;)

 • Britney says:

  Super leuk! En je bent echt praaaachtig!

 • Myrthe says:

  Ik ben nog nooit bij de Flying Tiger geweest, maar het lijkt me een erg leuke winkel! Wauw, al die hakken van Steve Madden.. En die macaroons, hmm!

 • marinde says:

  heeiiiii mascha

  omg waar zit die winkel???
  en als je boek klaar is kunnen lezer van jou het dan kopen !! ik zou hem zo graag willen super!!!!!

  xx een trouwe lezer
  marinde

 • Melissa says:

  Lieve mascha
  Ik kijk je video’s/ site nu al een tijdje en ik vind het super leuk!!! Ik kijk je filmpjes iedere dag en volg altijd je Diary. Toen je ons meenam in een van je vlogs naar bellair en daar christina ontmoeten was ik echt zo onder de indruk! Of naar Dubai naar dat leuke hotel echt super leuk:). Ik heb echt super veel over beauty geleerd en ik vind het super leuk om een kijkje in jou leven te nemen! Ik vind ook dat je een superleuke kledingstyle hebt ( ik ben echt geïnspireerd) je ben echt nooit onzeker. Veder vind ik echt dat je echt een leuk karakter hebt of met Gregor ik lig soms echt in een deuk om jullie twee. Siem en manis vind ik ook heel schatig hoe Siem onder het dekbedovertrek loopt :D. Ik blijf echt wachten totdat je boek in de winkel licht ik wil het echt supergraag lezen. Veder blijf ik je blog volgen je inspireerd mij echt! :D
  BighugX

 • Mirthe says:

  Hey Mascha!

  Wij hebben hier in Utrecht ook een tiger. Een hele leuke winkel vind ik zelf!
  Zou je hier een keer beautyproducten van kunnen testen? (de nagellak is trouwens niet aan te raden, wordt snel stroperig)

  liefs Mirthe

 • Charlotte says:

  Van af wanneer is je boek te koop in de winkels? I WANT xxx

 • Sarah says:

  Ben super benieuwd naar je boek! X

 • Sara says:

  Hi Mascha,

  Zou je misschien een blogpost kunnen schrijven over het clean eten en het programma dat je volgt/doet? :)

  Het lijkt me super interessant om te lezen en je ziet er echt ontzettend slank uit!

 • Loveyaax says:

  Omg Mascha, van die tandarts heb ik gehoord en die aflevering ook gezien! Slim dat je het door had dat het niet helemaal pluis zat.

 • Bente says:

  Wat een leuke outfits! En het is nu al te zien dat je bent afgevallen :) Goed bezig! (en ga niet te hard :))

 • Daphne says:

  wow ben je afgevallen?
  je ziet er goed uit!

  xx

 • Emmie says:

  Hoeveel gaat je boek kosten???

 • Fleur says:

  Zo onwijs benieuwd naar je boek! Zal hem ook meteen op je party gaan kopen!

 • Jolijn says:

  Shopblog van de girly winkel???????

 • Bianca says:

  Leuke foto’s!

 • Evi says:

  Dat panterblousje!! WANT! Waar is ie van?

 • Jindi says:

  Je ziet er super leuk uit en al het eten super lekker nom nom nom! xxx

 • Sweet Movies says:

  Lekker die macaroons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>