Het is weer tijd voor mijn diary! Afgelopen week heb ik onder andere een nieuwe laptop gekocht, aan mijn boek gewerkt, mijn diploma gehaald bij B academy en op kantoor gewerkt. Kijk mee naar mijn week!

Op maandag begon ik met het opruimen van onze kledingkamer. Eens in de paar weken moet dit echt gebeuren want er ontstaan hoopjes aan schoenen, tassen, spullen.. om gek van te worden! Maar nu is het weer rustig.

In de Talkies van deze maand!

Kijk, super mooi stuk!

Joepie, 50.000 Facebook fans gepasseerd! Klik hier voor de Facebookpagina van Beautygloss.

MMMMM!!

Op dinsdag stond ik op en nam ik de tutorial op van deze knot.

En dit was mijn complete look. Ik ging eerst naar Amsterdam om samen met Tat langs te gaan bij de Steve Madden store. Ik wilde meerrr!

En ik had een afspraak bij Ralph Moorman. Super interessant! Ik houd deze week bij wat ik eet en krijg dan feedback van hem, dat verwerk ik in een artikel.

Siem en Manis hebben soms zo hun vriendschappelijke momentjes. Siem wil dan eigenlijk heel graag bij Manis liggen maar zij vindt het maar niks.

Puber!

Geen plek meer in mijn schoenenkast, dus al mijn gekleurde hakken bovenop een kast gezet.. whee!

En gelijk dragen! Dit is mijn outfit van woensdag.

Ik ging eerst naar de tandarts. Voor het eerst in 7 jaar. Haha! Het zit zo: mijn tandarts ging met pensioen en er kwam toen een vervangende tandarts. Iemand uit Duitsland. Na wat googlewerk bleek het niet helemaal pluis te zijn en dus ben ik eigenlijk gewoon nooit meer naar de tandarts gegaan. Ik besloot maar (na 7 jaar..) naar die van Gregor te gaan en die tandarts vertelde dat de Duitsland-tandarts een bekend verhaal is, hij is zelfs bij Alberto Stegeman geweest! Anyway, ik heb 1 gaatje en krijg deze week een vulling. Net op tijd, anders kreeg ik een wortelkanaal behandeling. Toch maar goed dat ik ben gegaan..

Daarna door naar kantoor, waar ik met Makkie aan de slag ging. Het kantoor wordt steeds iets netter!

Kopje thee erbij, kaarsjes aan..

En een extra tafel erbij! Lang verhaal, deze stond ineens in de gang van het kantoorpand en weken keken we er naar.. van wie was dit? Waarom wordt er niks mee gedaan? Zouden we die mogen gebruiken? Uiteindelijk gevraagd en nu staat hij ‘te leen’ in mijn kantoor. Haha!

De Blogbijbel door Carlijn Bekker, een boek waar ik voor geïnterviewd ben. Super cute!

Hier een klein stukje uit mijn interview.

In de avond naar yoga, met Rituals yoga kleding (super comfy!).

Donderdag was het tijd om de hele dag aan de party te zitten in Amersfoort. En jawel, ik heb de hele dag op deze hakken gelopen.. haha!

Super leuke quote gespot! Love it!

Ik kreeg een prachtige doos vol macarons binnen van Dove! Wow!

De korstjes zijn van mijn wenkbrauwen af, dit is het resultaat. Love it!

In de avond samen met Siem en Manis knutselen aan een valentijnsdagkaart.

Op vrijdag was het valentijnsdag. Een foto van vroeger van Gregor en mij! <3

Ik kreeg een valentijnsdagkaart van Tat, lief <3

In de avond gingen we uit eten.

En kreeg ik ook nog deze roos :)

En na het eten gingen we langs de Mediamarkt. Mijn laptop begon het nu echt op te geven en zeker op het moment dat mijn boek zo belangrijk is (hij is nu bijna af) kan ik het echt niet hebben dat hij het ineens opgeeft. Had ik al gezegd dat ik deze week iedere vrije minuut aan mijn boek heb gezeten? Vrijdag was mijn deadline en ik had het af voor het avondeten, wohoo!

Ik kocht een nieuwe Macbook Pro, de 15 inch Retina display met 2.3GHz. Ik heb het echt nodig voor mijn video’s bewerken.

En Gregor viel in slaap op de bank. Ik probeerde een foto te maken en lachte me rot om Manis hier. Check de koplampen, haha!

Whoo, ik ben er zo blij mee! Hij werkt lekker snel.

Op zaterdag heb ik de ochtend wat gefilmd en ben ik daarna met mijn moeder en Gregor even de stad in gegaan. We aten bij de V&D en oh, ik heb nog nooit zulke lekkere spruitjes geproeft!

Mijn moeder liet deze winkel zien, hij is zó leuk!

Een soort Action maar dan met allemaal girly dingen.

En check dit! GLITTER lijmpatronen! Whoa!

Daarna samen boodschappen doen. Check de ‘graffiti aubergine’!

Terug naar huis. Hier droeg ik Gregor’s pet.. hij heeft zo’n ouderwetse pet en die is best tof, haha!

In de avond kwamen Stephan en Ivana bij ons om Cluedo te spelen, het was weer super gezellig!

Op zondag weer vroeg op, mijn laatste les bij B academy!

Mijn outfit..

En het artikel hierover kwam vanochtend online. Hoera, ik heb On the set level 1 afgerond!

En dit was mijn week. Tussendoor ben ik eigenlijk constant aan de slag geweest voor mijn boek. Non stop schrijven! Op vrijdag had ik het af en stuurde ik hem door naar een aantal vrienden die hem gingen feedbacken voor me. Ongelooflijk, iedereen heeft het in het weekend volledig uitgelezen en feedback gegeven. Zó fijn! Het is toch een heel boek. Ivana, Foef, Awisa, Tatjana, Sinisa, Hella en Gior, jullie zijn the best! Het begint nu wel aardig dichtbij te komen.. mijn boek zal voor het eerst te koop zijn op mijn party. Ik kan niet geloven dat hij bijna af is. Ik ben vandaag (maandag) alle feedback aan het verwerken, morgen moet de uiteindelijke versie binnen zijn bij de uitgeverij. Daarna zal hij gecheckt worden op spelfouten. En dan.. phoe! Spannend allemaal dit.

Wat hebben jullie allemaal gedaan de afgelopen week?