Mijn tassencollectie 2014

Vandaag heb ik een video voor jullie van mijn tassencollectie. Ik vind het heel leuk om zulke video’s van anderen te kijken en deel graag mijn eigen stash! Ik hoop dat jullie hem leuk vinden :)

169 Comments

 • Amber says:

  Hey Marcha,

  Ik weet niet of je er op zit te wachten, maaarrrrr River Island heeft ze nog steeds! Ik kocht 3 weken geleden deze in het zwart met een klein beetje slangenleer-achtig. Vind het soepele ook zo mega handig.

  Vond je tassencollectie super leuk om te bekijken. ik ben wel een beetje jaloers hihi.

  liefs!

 • Marieke says:

  Shame on me, ik loop achter met kijken van he video’s. Hopelijk lees je dit toch nog, ik zweer zelf bij tassen van Smaak Amsterdam. Die hebben ook zulk formaat tasjes, in alle mogelijke kleuren (kleurrijk en neutraal), supermooi, zacht en soepel leer. En gaan jaaaaren mee. Bij littlegreenbag.nl heb je altijd goede sale aanbiedingen van dit merk.

 • chloe says:

  Als je in Italië bent, in Firenze moet je zeker eens een kijkje nemen op een ledermarkt daar, ik heb daar zulke tasjes gekocht van echt leder voor 20 euro !

  xxx

 • Angela says:

  Hallo Mascha,

  Wat een super leuke tassenstash. Ik was eens gaan googlen en kwam precies bij de witte/zwarte tas uit maar dan van het merk invito. Ik dacht gelijk aan jou en hieronder staat de link! Ik hoop dat je er iets aan hebt en dat dit misschien wel de tas is die je zoekt! :)

  http://www.invito.com/product/07626010?channel_code=537&product_code=86114026&utm_campaign=sales&utm_content=prfeed&utm_medium=comparison&utm_source=fashionchick

  Liefs Angela

 • Joyce says:

  Ik heb zelf een dupe van jouw River Island-tas van Invito! 2 weken nadat ik hem kocht lag het hengsel er helaas al af, dus ik gebruik hem nu als clutch op feestjes.

 • caro says:

  Misschien is dit hem wel?

  http://www.bonprix.nl/product/schoudertas-mary-zwartwit-953055/

  Leuke video, heb er van genoten.

 • caro says:

  Hi Mascha,

  Leuke tassen stash heb je, bij toeval kwam ik deze soortgelijke tas tegen: http://www.bonprix.nl/product/schoudertas-mary-zwartwit-953055/

  Ik had ooit een mooie tas van Tommy Hilfiger, maar die ging helaas na een aantal jaar kapot, en nog steeds heb ik geen goede tas kunnen vinden. Je moet ook echt een click hebben met een tas, helaas ben ik wat te kieskeurig hierin. Bedankt voor je video. Leuk! Ik heb er van genoten.

 • Gaya says:

  Leuk dat elke tas zo’n eigen speciaal verhaal heeft.

 • bente Xx says:

  hejj x mascha,
  ik denk dat ik een goede dupe heb gevonden voor het zwart witte tasje van river island.
  ik heb hem van de site: http://www.loavies.com
  en de tas heet: ‘tres chic’ ze waren in de kleuren pink en creme (en misschien nog wel meer)

  hoop dat het een goede dupe is! X

 • Sofie says:

  Hele leuke video! Ik wil ook ooit een LV, zo’n ‘neverfull’ :) Momenteel houd ik het op tassen van Essentiël, een Belgische merk. Een tas kost ongeveer 150 euro, maar dat vind ik nog net ok :)

 • leen says:

  Amai 1000 euro als die ooit gestolen wordt op straat of vergeet amai.. nuja hier is de kans denk ik groter dan bij jou.
  En in de auto draag ik wat luxere spullen dan wanneer
  Ik met de bus ga Wie herkent dit?

 • Katia says:

  ik vind het altijd vreemd om echte designer tassen te kopen én knock-offs… eens men weet dat je neptassen koopt gaat men er van uit dat al je tassen nep zijn, dan is het zonde veel geld uit te geven aan echte designer tassen want niemand gelooft dan dat ze echt zijn… dan kun je beter alleen maar nep kopen… toch ?

  • noelle says:

   Je koopt een tas niet om het oordeel van mensen te willen weten, ik heb zelf een dure tas van Michael Kors waarvan velen denken dat hij nep is, maar dat boeit me niks. Het gaat erom dat JIJ weet dat hij echt is en dat je er ZELF blij mee bent. Niet een ander

 • Iris says:

  Ik kwam toevallig een soort gelijk tasje via fashionchick, van invito! En hij is nog eens heel goedkoop! Misschien is het wat :)
  http://www.invito.com/s/product/07626010?channel_code=537&product_code=86114026&utm_campaign=sales&utm_content=prfeed&utm_medium=comparison&utm_source=fashionchick

  X Iris

 • Jennifer says:

  Leuk om te zien! Vooral hoe ‘goedkoop’ je speedy toen was, inmiddels kost ie 660 euro haha.

 • Fabiënne says:

  Zooo leuk die kleine stukjes met Siem <3
  xxx

 • nienke says:

  Hee masha! een tip voor een vergelijkbaar tasje en van goede kwaliteit. Ik geloof dat ze van Stella Mc Cartney waren! flexibel en met een mooi detail aan de zijkantjes. En ongeveer even groot. Prijs zalwel ietsie pietsie duurder zijn! maar mijn baas heeft er eentje en oooooomg i love that bag!! zeker het kijken waard

 • Jessie says:

  Hee Mascha!
  Ik heb een soortgelijk tasje gevonden van wat je toen in die vlog zei, namenlijk bij invito
  toevallig is hij nu ook in de sale! voor nog maar 8 euro!

  xoxo

 • Laura says:

  Hoi mascha,
  Wat een super leuk artikel! Ik wil al heel lang een Le Pliage kopen maar twijfel heel erg over welke maat. Twijfel tussen de M of de L. Welke maat heb jij?

 • Je tassen zijn niet echt mijn stijl, maar wel leuk om eens je stash te zien :-)

 • Anne says:

  Deze tas heb ik van de week besteld, is volgens mij hetzelfde model als wat je zoekt mascha

 • Glamourista says:

  Ooh leuke video, ik ben gek op tassen! Ik ben eens aan t zoeken geweest, en volgens mij is dit tasje van Rebecca Minkoff écht wat voor jou omdat het dezelfde grootte heeft, van zwart leer is en ook gewoon leuk is :p Hij is nu ook 60 euro goedkoper, dus een goeie deal lijkt mij (en nu wil ik er zelf ook een… en mijn tassenstash is al te groot, hahahaha)

  http://bit.ly/1o4MSCG

 • Anniek says:

  Hoi, superleuke video! Ik hou enorm van tassen en zou het liefste net zo veel tassen als jou willen haha! Misschien kan je zo’n klein tasje vinden bij de V&D, daar hangen verschillende merken, maar ik weet niet zeker of ze precies zo’n zelfde hebben. Succes! Xx

 • sophie says:

  sorry maar je komt een beetje arrogant over..

 • Eula says:

  Leuke video! Ik heb een soort gelijke tas gezien van River Island op Nelly.com. Ik denk dat het ongeveer dezelfde is, alleen is de kleur anders. Het is een beetje nude achtig. Zou erg leuk staan bij de kleren van Josh V, met al die pasteltinten hihi ;)
  Groetjes!

 • Eula says:

  Leuke video! Ik heb een soort gelijke tas gezien van River Island op Nelly.com. Daar zou je misschien eens kunnen kijken. Volgens mij is het dezelfde, alleen een andere kleur. Beetje nude achtig. Het hengsel voor over je schouder is namelijk het zelfde, ook met van die “ketting” achtige details om het zomaar even te zeggen.
  Groetjes!

 • Merel says:

  Super dat je voor nep krokodillenleer kiest, maar het lijkt zo echt waardoor je er commentaar op kan krijgen. Die zwart/witte is net een luxe toilettas, maar wel mooi hoor. Die met bloemen lijkt er ook op een. Die laatste is hopelijk ook nep. Die van je oma is erg mooi, ze had smaak zeg. Heb zelf van mijn afgelopen zomer overleden oma sieraden en een manicuresetje geerfd en met name dat heeft haar geur, heel apart.

  Ik wil even kwijt dat ik niet begrijp dat bij Femme je/jullie voor een meisje hebben gekozen van 14. Het is logisch aangezien zij niet echt tot Femme kan horen omdat ze nog een kind is. Ik zag de vragen die aan jullie gericht waren oa hoe oud jullie waren toen jullie met make up begonnen en Jiami was 12, da’s pas 2 jr geleden. Jullie konden uit zoveel andere echte vrouwen kiezen, Teske, Vera Camilla enz.
  Waarom Jiami? Je merkt dat zij zich totaal anders gedraagt dan de anderen, heel kinderlijk.
  Ik hoor graag je reden.

 • Mima says:

  haha als je de ondertiteling aanzet klopt er niks van :P

 • Jana says:

  Hi Mascha,

  Ik raad je aan bij H&M te kijken ! Daar hebben ze altijd wel leuke, kleine tassen.
  Veel succes met je zoektocht!
  Liefs x

 • yosra says:

  wow Mascha die bruine tas met vierkanten er in die heb ik ook! en leuke tassen zeg die kleine tasje is zoo zoo mooi waar koop je die tasje ??? Ik ben er nu al fan van I love it

 • Talita says:

  Leuke collectie! & inderdaad, ik geef ook liever mn geld uit aan een vakantie bijvoorbeeld ;p
  Liefs,

 • Sisi says:

  Nice! Tasje van je oma, bijzonder! Leuk dat je het ook gebruikt en laat zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>