Vlog 85 ❤ Draaidag met youtubers

Op woensdag had ik een lange maar leuke draaidag met een aantal andere youtubers! Het was erg gezellig.

50 Comments

 • monique says:

  Haha ik vind het nog steeds grappig om te zien hoe anders je praat nu je je beugel in hebt :D het zal vast wel lastig en wennen zijn om met beugel te praten, maar je hebt zulke andere trekjes en je slist ook zo lekker haha en net doet alsof er niks aan de hand is ;)

 • Tine says:

  Hey Mascha! Weet jij toevallig waar Teske die fles heeft gekocht? Ik zoek die al super lang hier in België en kan die nergens vinden! Toffe Vlog! Groetjes!

 • Gaby says:

  Om de krullen te behouden kan je misschien met een badmuts opslapem

 • catty says:

  haha dylan :P !!!!!!!!!! zo grappig en waar koop je die fruitwater fles van teske.

 • Sarah says:

  Hey masha supper leuke vlogs! Wat k me wel afvraag is ‘ zou het niet leuk zijn als je bv eens in de zoveel tijd bv een winactie doet? Je krijgt toch vele soorten producten binnen die je niet kunt gebruiken

 • Ik ben zo benieuwd naar het Fanta-filmpje!

 • Kadi says:

  Hey Mascha, ik weet niet of het je al is opgevallen maar als je filmt met de camera die je gebruikt voor je vlogs zie je streepjes in beeld zodra je de camera beweegt. Volgens mijn vriend kan het liggen aan de manier waarop je je filmpjes monteert. Ik hoop je hiermee geholpen te kunnen hebben. X

 • Het ziet er erg gezellig uit!

 • Annelien says:

  Leuke vlog!

 • Linda says:

  “Wé gaan douchen” ???
  Maar ja wel een super leuke draaidag. Hah poeder Dylan…. Xx

 • Rosa says:

  Ik ben ook super benieuwd naar het eind resultaat!! En je haar zit inderdaad prachig! Wou dat ik zulke mooie krullen bij mezelf kon maken! Kom er helaas vaak vanaf met slechts 5 brandwonden en 2 hangende schapen krullen;-)..

  1 tipje.. sinds je je beugel hebt maak je vaak een ‘smakkend’ geluid. (weet niet hoe ik het anders moet noemen).. Maar ik vind het best ergelijk klinken.. misschien dat je daar wat aan kunt doen? Denk dat het automatisch gaat.. maar valt me gewoon op :)

 • Vanessa says:

  Leuke draaidag hebben jullie achter de rug! :)

 • Hester says:

  Leuk dat Fanta het zo professioneel aanpakt! Zijn jullie toch nog een soort van ‘werknemers’. Erg benieuwd naar het resultaat :)

 • Feline says:

  Leuke vlog! Ziet er gezellig uit

 • Irene says:

  Hee Mascha,

  Ten eerste: leuke volg! (As usual).

  Ik vroeg me af of je de documentaire ‘beperkt houdbaar’ van Sunny Bergman kent? Misschien kan je uit deze documentaire inspiratie halen voor jouw site.
  Ik weet dat jij veel jonge bezoeksters hebt, die met hun uiterlijk bezig zijn en hierover ook soms onzeker zijn. Misschien kan deze documentaire hun beeld over zichzelf, ten opzichte van de ‘beautywereld’ veranderen.
  Mijn beeld van de ‘beauywereld’ is in elk geval wel door deze documentaire veranderd. Vat dit niet verkeerd op, ik vind namelijk niet dat jouw site jonge meiden negatief beÏvloed, INTEGENDEEL!!
  Ik hoop dat je iets hebt aan deze tip!

  Groeten,
  Irene

 • Meike says:

  Wat lijkt me dat leuk, zo’n draaidag! Moet wel super gezellig zijn, ik kan me niet voorstellen dat zoiets saai is. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Overigens vind ik je blouse je erg goed kleuren.

 • I. says:

  Weet iemand waar je zo’n waterfles kan kopen (die Teske mee had)? Ik heb precies hetzelfde probleem met stukjes fruit die dan uit mijn fles vallen, heel irritant, haha.

 • Miriam says:

  Hey Mascha, het is me opgevallen dat je weinig eet als je thuis werkt. Misschien komt het daardoor wel dat je vaker hoofdpijn hebt? Zorg goed voor jezelf! xx

 • Gaaf zo een draaidag met alle Tubers. Ziet er heel gezellig uit.

 • Anna says:

  Wanneer komt de tassen stash video online?

 • Eline says:

  Super leuke vlog :) doe je aan yoga??

 • Miranda says:

  Wat een heerlijke gezellige dag :D

 • Lily says:

  Weer een super leuke vlog, ik raak er nooit verveeld van ofzo, ik blijf het boeiend vinden :-)
  En je haar zat echt gorgeous!
  En wat lief toen je op net einde zei ‘Wij gaan even samen in bad’ hahaha echt romantisch <3

 • annajirina says:

  Wat een super leuke vlog weer! Ik ben echt benieuwd wat er uit komt.

 • Ziet er super gezellig uit! Ik ben benieuwd!

 • Wat een ontzettend gezellige dag! Volgens mij is zo’n draaidag met andere youtubers echt geweldig haha. Jullie zijn allemaal tof!

 • Faisaneeeeeeeee says:

  Hey

  Komt dat hele filmpje wat jullie hebben opgenomen ook nog op je blog? Ik ben echt benieuwd!!

  x Me

 • Ik sta er altijd van versteld hoe lange dagen jij klopt! Ik studeerde film en fotografie en ik vond zo’n draaidagen best vermoeiend!

 • Ilse says:

  Hi Mascha, Ik kijk iedere ochtend trouw je vlogs. Vind het leuk om inspiratie eruit te halen of leuke dingen in DH omdat ik daar ook regelmatig kom. Ik weet dat je altijd veel tips krijgt over beauty maar ik ben nu ook enthousiast over een product namelijk de body cream van Aesop. Het is wel erg prijzig maar ik dacht misschien kan ik jou nu wat inspiratie geven ;) Ga lekker door met vloggen want ik vind het erg leuk! Liefs!

 • Weer een leuke vlog, ziet er gezellig uit zo’n lange dag met ‘collega’s’. Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk wordt!
  Liefs xx

 • EdgyElisa says:

  Waauuw je haar is echt perfect hier!

 • Wat een gezellige dag! En al die youtubers bij elkaar, wow! :)

 • Esmée says:

  Mega leuke blog weer! Maar je end card miste aan het einde

 • lizzy says:

  yeey!! ik heb je boek besteld bij de boekhandel en ik mag er straks om!! ik ben superblij! :) :) :)
  :D
  ps echt een superleuke vlog!! :D

  • Lizzy says:

   waw. ik ben er stil van. Ik heb je boek al gelezen vanaf het begin tot en met het hoofdstuk “hoe kom ik over?”.
   Toevallig dat het hetzelfde is als jij zegt, maar ik herken de feedback die jij kreeg bij opmerkingen die ik door de jaren heen gekregen heb. Ik besef door je boek dat ik waarschijnlijk ook overkom zoals jij het beschrijft, want als iemand het ergens over heeft, wil ik altijd ‘goede raad’ geven, maar ik besef net dat het misschien ook kan overkomen alsof ik het altijd beter weet.
   Je boek is echt inspirerend, het zet me echt superhard aan het denken. Ik ga je raad opvolgen en mijn drie beste vriendinnen vragen hoe ik overkom.
   Zo, dit wilde ik even kwijt. Er zit hier een heel andere, meer diep nadenkende Lizzy voor de computer dan bij de bovenstaande reactie vanochtend. Bedankt voor je boek, het is heel leerrijk en het zet me echt aan het denken.
   Bedankt, Mascha.
   xx

 • Ilse says:

  wauw, ben echt super benieuwd wat het word!
  Nog even over ‘s ochtends sporten. Ik sport elke vrije ochtend, dus als ik niet naar school hoef ( of later kan ) of moet werken. Het is meestal dus op zaterdag, zondag en in de vakanties. Echt, ik hou van ‘s ochtends sporten. Ik ben de hele dag wat fitter en het schijnt ook beter te zijn om ‘s ochtends te sporten dan ‘s avonds. Ik hardloop, maar wat ik ook vaak doe is op youtube een 10 minutes workout zoeken, Dan doe ik er 2 of 3 achter elkaar en je kan gewoon thuis blijven. Dat is super handig als je niet weg wilt. Ik ga echt al resultaat zien en je bouwt ook een goede conditie op! Perfect voor als je naar strand gaat en je getrainde body kan showen. :)

 • Bette says:

  Leuke vlog! Ik hoop dat her gezellig was samen in bad hihihi. LOVE YOU MASHA

 • Miranda says:

  Dat zag er gezellig uit! Zo met allemaal youtubers:)
  Wel knap dat je eenmaal thuis gewoon nog even verder gaat, ik dook direct m’n bed in na zo’n dag denk ik:)

 • Moun says:

  Hey,

  Ja ik ben ook benieuwd naar het resultaat :) Je haar zag er trouwens mooi uit!Je vlogs worden echt steeds leuker :)

  Liefs

 • Kirsty says:

  Leuke vlog! Ben zo benieuwd naar het resultaat van het filmen!

 • Marloes says:

  Ik ben super benieuwd naar het resultaat! Echt wat een drukke dag! Ik vind het altijd zo knap hoe jij door kan blijven gaan. Ik zou zo gaar als een mandje zijn. :)

 • Nicky_baas says:

  Weer een super leuke vlog! Ga zo door :)

 • Emma says:

  You’re. Amazin

 • Britt says:

  Mascha ik heb 1 klein vraagje. Het zal wel een moeilijke vraag zijn maar zou u hem a.u.b. willen beantwoorden? Als u moest kiezen tussen; Gregor of http://www.beautygloss.nl, wat zou u dan kiezen? X

 • Kim says:

  Leuke vlog weer Mascha! Ziet er erg gezellig uit :D

 • Anniek says:

  Ziet er supergezellig uit daar, met alle Youtubers! Ik ben heel erg benieuwd naar wat het filmen uiteindelijk gaat opleveren, en wat er van gemaakt wordt! Lijkt me wel lekker voelen, zo’n productief dagje waarin je veel filmpjes hebt opgenomen :) En lekker, die bruisbal, hij is ook lekker groot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>