Vlog 85 ❤ Draaidag met youtubers

Op woensdag had ik een lange maar leuke draaidag met een aantal andere youtubers! Het was erg gezellig.

2 July 2014 in | 50 Comments

Soortgelijke artikelen

Bespreking

 1. monique

  Haha ik vind het nog steeds grappig om te zien hoe anders je praat nu je je beugel in hebt :D het zal vast wel lastig en wennen zijn om met beugel te praten, maar je hebt zulke andere trekjes en je slist ook zo lekker haha en net doet alsof er niks aan de hand is ;)

 2. Tine

  Hey Mascha! Weet jij toevallig waar Teske die fles heeft gekocht? Ik zoek die al super lang hier in België en kan die nergens vinden! Toffe Vlog! Groetjes!

 3. Gaby

  Om de krullen te behouden kan je misschien met een badmuts opslapem

 4. catty

  haha dylan :P !!!!!!!!!! zo grappig en waar koop je die fruitwater fles van teske.

 5. Sarah

  Hey masha supper leuke vlogs! Wat k me wel afvraag is ‘ zou het niet leuk zijn als je bv eens in de zoveel tijd bv een winactie doet? Je krijgt toch vele soorten producten binnen die je niet kunt gebruiken

 6. Elsbet | La Vie Pure

  Ik ben zo benieuwd naar het Fanta-filmpje!

 7. Kadi

  Hey Mascha, ik weet niet of het je al is opgevallen maar als je filmt met de camera die je gebruikt voor je vlogs zie je streepjes in beeld zodra je de camera beweegt. Volgens mijn vriend kan het liggen aan de manier waarop je je filmpjes monteert. Ik hoop je hiermee geholpen te kunnen hebben. X

 8. Jente-Nudelipsticks

  Het ziet er erg gezellig uit!

 9. Annelien

  Leuke vlog!

 10. Linda

  “Wé gaan douchen” ???
  Maar ja wel een super leuke draaidag. Hah poeder Dylan…. Xx

 11. Rosa

  Ik ben ook super benieuwd naar het eind resultaat!! En je haar zit inderdaad prachig! Wou dat ik zulke mooie krullen bij mezelf kon maken! Kom er helaas vaak vanaf met slechts 5 brandwonden en 2 hangende schapen krullen;-)..

  1 tipje.. sinds je je beugel hebt maak je vaak een ‘smakkend’ geluid. (weet niet hoe ik het anders moet noemen).. Maar ik vind het best ergelijk klinken.. misschien dat je daar wat aan kunt doen? Denk dat het automatisch gaat.. maar valt me gewoon op :)

 12. Vanessa

  Leuke draaidag hebben jullie achter de rug! :)

 13. Hester

  Leuk dat Fanta het zo professioneel aanpakt! Zijn jullie toch nog een soort van ‘werknemers’. Erg benieuwd naar het resultaat :)

 14. Feline

  Leuke vlog! Ziet er gezellig uit

 15. Irene

  Hee Mascha,

  Ten eerste: leuke volg! (As usual).

  Ik vroeg me af of je de documentaire ‘beperkt houdbaar’ van Sunny Bergman kent? Misschien kan je uit deze documentaire inspiratie halen voor jouw site.
  Ik weet dat jij veel jonge bezoeksters hebt, die met hun uiterlijk bezig zijn en hierover ook soms onzeker zijn. Misschien kan deze documentaire hun beeld over zichzelf, ten opzichte van de ‘beautywereld’ veranderen.
  Mijn beeld van de ‘beauywereld’ is in elk geval wel door deze documentaire veranderd. Vat dit niet verkeerd op, ik vind namelijk niet dat jouw site jonge meiden negatief beÏvloed, INTEGENDEEL!!
  Ik hoop dat je iets hebt aan deze tip!

  Groeten,
  Irene

 16. Meike

  Wat lijkt me dat leuk, zo’n draaidag! Moet wel super gezellig zijn, ik kan me niet voorstellen dat zoiets saai is. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Overigens vind ik je blouse je erg goed kleuren.

 17. I.

  Weet iemand waar je zo’n waterfles kan kopen (die Teske mee had)? Ik heb precies hetzelfde probleem met stukjes fruit die dan uit mijn fles vallen, heel irritant, haha.

 18. Miriam

  Hey Mascha, het is me opgevallen dat je weinig eet als je thuis werkt. Misschien komt het daardoor wel dat je vaker hoofdpijn hebt? Zorg goed voor jezelf! xx

 19. Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla

  Gaaf zo een draaidag met alle Tubers. Ziet er heel gezellig uit.

 20. Anna

  Wanneer komt de tassen stash video online?

 21. Eline

  Super leuke vlog :) doe je aan yoga??

 22. Miranda

  Wat een heerlijke gezellige dag :D

 23. Lily

  Weer een super leuke vlog, ik raak er nooit verveeld van ofzo, ik blijf het boeiend vinden :-)
  En je haar zat echt gorgeous!
  En wat lief toen je op net einde zei ‘Wij gaan even samen in bad’ hahaha echt romantisch <3

 24. annajirina

  Wat een super leuke vlog weer! Ik ben echt benieuwd wat er uit komt.

 25. Janneke | Beautyroad

  Ziet er super gezellig uit! Ik ben benieuwd!

 26. Marije - BakingBeautyNL

  Wat een ontzettend gezellige dag! Volgens mij is zo’n draaidag met andere youtubers echt geweldig haha. Jullie zijn allemaal tof!

 27. Faisaneeeeeeeee

  Hey

  Komt dat hele filmpje wat jullie hebben opgenomen ook nog op je blog? Ik ben echt benieuwd!!

  x Me

 28. Eva | Realitijd

  Ik sta er altijd van versteld hoe lange dagen jij klopt! Ik studeerde film en fotografie en ik vond zo’n draaidagen best vermoeiend!

 29. Ilse

  Hi Mascha, Ik kijk iedere ochtend trouw je vlogs. Vind het leuk om inspiratie eruit te halen of leuke dingen in DH omdat ik daar ook regelmatig kom. Ik weet dat je altijd veel tips krijgt over beauty maar ik ben nu ook enthousiast over een product namelijk de body cream van Aesop. Het is wel erg prijzig maar ik dacht misschien kan ik jou nu wat inspiratie geven ;) Ga lekker door met vloggen want ik vind het erg leuk! Liefs!

 30. Cherissa Blans

  Weer een leuke vlog, ziet er gezellig uit zo’n lange dag met ‘collega’s’. Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk wordt!
  Liefs xx

 31. EdgyElisa

  Waauuw je haar is echt perfect hier!

 32. Merin Veronique

  Wat een gezellige dag! En al die youtubers bij elkaar, wow! :)

 33. Esmée

  Mega leuke blog weer! Maar je end card miste aan het einde

 34. lizzy

  yeey!! ik heb je boek besteld bij de boekhandel en ik mag er straks om!! ik ben superblij! :) :) :)
  :D
  ps echt een superleuke vlog!! :D

  • Lizzy

   waw. ik ben er stil van. Ik heb je boek al gelezen vanaf het begin tot en met het hoofdstuk “hoe kom ik over?”.
   Toevallig dat het hetzelfde is als jij zegt, maar ik herken de feedback die jij kreeg bij opmerkingen die ik door de jaren heen gekregen heb. Ik besef door je boek dat ik waarschijnlijk ook overkom zoals jij het beschrijft, want als iemand het ergens over heeft, wil ik altijd ‘goede raad’ geven, maar ik besef net dat het misschien ook kan overkomen alsof ik het altijd beter weet.
   Je boek is echt inspirerend, het zet me echt superhard aan het denken. Ik ga je raad opvolgen en mijn drie beste vriendinnen vragen hoe ik overkom.
   Zo, dit wilde ik even kwijt. Er zit hier een heel andere, meer diep nadenkende Lizzy voor de computer dan bij de bovenstaande reactie vanochtend. Bedankt voor je boek, het is heel leerrijk en het zet me echt aan het denken.
   Bedankt, Mascha.
   xx

 35. Ilse

  wauw, ben echt super benieuwd wat het word!
  Nog even over ‘s ochtends sporten. Ik sport elke vrije ochtend, dus als ik niet naar school hoef ( of later kan ) of moet werken. Het is meestal dus op zaterdag, zondag en in de vakanties. Echt, ik hou van ‘s ochtends sporten. Ik ben de hele dag wat fitter en het schijnt ook beter te zijn om ‘s ochtends te sporten dan ‘s avonds. Ik hardloop, maar wat ik ook vaak doe is op youtube een 10 minutes workout zoeken, Dan doe ik er 2 of 3 achter elkaar en je kan gewoon thuis blijven. Dat is super handig als je niet weg wilt. Ik ga echt al resultaat zien en je bouwt ook een goede conditie op! Perfect voor als je naar strand gaat en je getrainde body kan showen. :)

 36. Bette

  Leuke vlog! Ik hoop dat her gezellig was samen in bad hihihi. LOVE YOU MASHA

 37. Miranda

  Dat zag er gezellig uit! Zo met allemaal youtubers:)
  Wel knap dat je eenmaal thuis gewoon nog even verder gaat, ik dook direct m’n bed in na zo’n dag denk ik:)

 38. Moun

  Hey,

  Ja ik ben ook benieuwd naar het resultaat :) Je haar zag er trouwens mooi uit!Je vlogs worden echt steeds leuker :)

  Liefs

 39. Kirsty

  Leuke vlog! Ben zo benieuwd naar het resultaat van het filmen!

 40. Marloes

  Ik ben super benieuwd naar het resultaat! Echt wat een drukke dag! Ik vind het altijd zo knap hoe jij door kan blijven gaan. Ik zou zo gaar als een mandje zijn. :)

 41. Nicky_baas

  Weer een super leuke vlog! Ga zo door :)

 42. Emma

  You’re. Amazin

 43. Britt

  Mascha ik heb 1 klein vraagje. Het zal wel een moeilijke vraag zijn maar zou u hem a.u.b. willen beantwoorden? Als u moest kiezen tussen; Gregor of http://www.beautygloss.nl, wat zou u dan kiezen? X

 44. Kim

  Leuke vlog weer Mascha! Ziet er erg gezellig uit :D

 45. Anniek

  Ziet er supergezellig uit daar, met alle Youtubers! Ik ben heel erg benieuwd naar wat het filmen uiteindelijk gaat opleveren, en wat er van gemaakt wordt! Lijkt me wel lekker voelen, zo’n productief dagje waarin je veel filmpjes hebt opgenomen :) En lekker, die bruisbal, hij is ook lekker groot!

Leave a comment