Vlog 86 ❤ Dragon’s Den

Op donderdag speelde ik de hele dag Dragon’s Den, dit was georganiseerd door het Mondriaan (een MBO school waar ik zelf ook op heb gezeten in het verleden). Het was zo leuk! Daarna ging ik naar een feestje met youtubers.

76 Comments

 • Maaike says:

  Aah, wat leuk!! Ik wilde je nog hoi zeggen op de bowlingbaan. Wij kwamen met een grote groep net na jullie. Maar ik durfde niet haha, was vooral met mannen (mannenverjaardag dus ja, haha). Maar zo leuk om terug te zien omdat ik daar ook was hahaha..:D

 • Julia says:

  Hoi Masha, je kan je haar in een vlecht doen dan heb je nog krullen die dag daarna, ik hoop dat je er wat aan hebt, groetjes, Julia

 • Rosalie says:

  Hey Mascha!

  Wat echt ontzettend goed helpt is slapen op een satijnen kussensloop met je haar los
  Door de gladde stof gaat je haar niet klitten en blijven je krullen goed in vorm!

 • Fabiënne says:

  Hele leuke vlog!
  Wat een super mooi jasje had je in het begin aan!
  Ik merk er echt niets meer van dat je je beugel in hebt!
  xxx

 • Kelly says:

  Haha ik weet dat deze vlog een week achterloopt, maar een dag nadat je je nieuwe beugel hebt ingedaan spreek wel anders. Ik ben nu bij mijn 6e en heb nog steeds elke keer bij het verwisselen een dag er na veel last. Als je hem net in hebt gaat het inderdaad wel, maar als je geslapen hebt… pfoeee

 • Sarah says:

  Kan je wel eten met je beugel in? Of moet je hem uit doen voor het eten?

 • Mientje says:

  Hallo mascha!
  Zo wat kun jij goed feedback geven zeg! En dan nog in het Engels ook! Het oogde erg professioneel. Daar moet je wat mee doen!

 • chantal says:

  hoi Mascha, mijn zus heeft naar aanleiding van jouw video op dezelfde manier extensions laten zetten. En zij maakt, als ze gaat slapen een hoge staart en die vlecht ze, en daarna maakt ze er een knotje van. ik hoop dat t een beetje duidelijk is en dat je er wat aan hebt haha

 • Lisanneleeft says:

  Wat een onwijs gaaf idee van die school om dat zo te doen zeg! Leerzaam en heel erg leuk :) Tof dat je mocht meedoen, zo te horen ging het je goed af :D

 • Selina says:

  ik sliep met een knot, ik had wel wax maar zo’n hele losse knot recht op m’n hoofd lieten m’n krullen er altijd goed in zitten.. ik zou echt niet zonder iets gaan slapen.. dat is echt niet goed. Zowel voor je wave als je eigen haar.

 • Floor says:

  Je kunt ‘s nachts met een losse staart bovenop je hoofd slapen, vastgemaakt met een scrunchie. Dat doe ik ook als ik krullen heb gemaakt en het zit de volgende ochtend nog steeds perfect! :D

 • Joosje says:

  Hey
  Je moet zoon speciaale kussen kopen dat is van een soort stof dat je haar niet in de klit gaat

 • Kelly says:

  Wow ik merkte het zelfs al niet meer dat je je beugel inhad !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>