Beauty ❤ Krullen terugkneden ❤ FEMME

Vandaag heb ik een tutorial over iets waar ik zelf heel veel tegenaan liep: de tweede of derde dag nadat ik krullen had gemaakt wilde mijn haar nooit mooi zitten. Dit is het trucje dat ik nu gebruik om ze terug te kneden waardoor ik niet opnieuw mijn haar met de tang hoef te bewerken. Ik was het liever niet iedere dag en met de tang er doorheen gaan vind ik ook niet iets voor iedere dag. Perfect dus!

82 Comments

 • sandra says:

  Hey Mascha!
  Ik was laatst in Londen en kocht Umberto Giannini Curl Friends producten, het werkt ontzettend goed op mijn krullende haar. Hij heeft ook andere producten ook voor stijl haar, het maakt je haar helemaal niet vettig waardoor je haar langer ongewassen kan blijven!
  Echt een aanrader ook!

 • Marleen says:

  Ik ben mn haar ook veel minder gaan wassen. Ik vind het wel prettig, scheelt hoop tijd, tijdens het douchen. Thx voor de tip. Ik heb mn haar in lagen en dan zakt het op een gegeven moment ook wat in elkaar, dus wax en volume poeder! zal t onthouden

 • jennifer says:

  bedankt voor de tip :D

 • Aukje says:

  Je haar elke dag wassen word er alleen maar slechter van hoor. als ik mijn haar elke dag was heb ik net touw haar dus je haar wassen 1 keer in de 3/4 dagen is niks mis mee.

 • Emily says:

  Hi Mascha, ik lees hier heel veel negatieve comments over dat zogezegde ‘vieze’ haar doordat je het niet elke dag wast. Maar ik vind het echter bijna fascinerend hoe jij het maar 1x in de 3,4 dagen doet en ben er eigenlijk wel een dikke voorstander van! In een eerdere vlog was je eens in een kapsalon, waar een vrouw met prachtig gekruld haar vertelde dat ze ‘r haar helemaal niet vaak waste en vertelde toen ook enkele tips, dat vond ik heel interessant. Je haar is helemaal niet gemaakt om die iedere dag met chemisch spul te wassen. Ik zou het heel leuk vinden mocht je hierover eens een video maken! Dan kan je misschien vertellen hoe je dit afbouwt van iedere dag je haar wassen naar bijvoorbeeld 1 x in de 3 of 4 dagen. Dan kan je meiden laten zien, dat het helemaal niet vies is, maar net gezond voor je haar! Verder vond ik dit zeker een handige tip! Liefs x

 • Manwai says:

  messy hairlook, b academy haha ;)

 • Lisette says:

  Huh er is toch altijd zo’n voorstukje met een roze achtergrond en dan het Femme-logo en dat muziekje?

 • Madelief says:

  Heel handig! Maar wel een aanrader: ik zou toch vaker je haar wassen. Sowieso vind ik het ontzettend vies om maar om de 3 of 4 dagen je haar te wassen, en ik zie ook vaak dat je haar vettig is.

 • Evelien says:

  Wat een handig en simpel trucje. Bedankt voor de tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>