Make-up tutorial ❤ Lunch look | Beautygloss

Vandaag heb ik weer een make-up tutorial voor jullie! Dit keer een ‘lunch look’. Zou ook gewoon een everyday look kunnen zijn. Zonder eyeliner maar wel met een ander trucje om ogen te omlijnen op een zachte manier. Geniet van jullie zaterdag!

86 Comments

 • Sophie says:

  heey mascha, kan het zijn dat ik je filmpjes niet meer op groot scherm kan zetten? xx

 • ilse says:

  He ik vind je blog echt super, ik volg hem iedere dag. Als je weer een make-up filmpje maakt probeer ik de look na te doen en meestal lukt hij wel . Ik heb een vraagje: waar kan ik goedkoop goede make-up halen .
  Groetjes Ilse .

 • marleen says:

  heeejxxxxx
  ik ben marleen en ben bijna 14 jaar.
  ik vind jouw filmpjes al heel lang superleuk. en ga volgend jaar eindelijk naar mijn beautygloss party. maar mijn favo filmpje is s2 vlog 29. want je hebt zo ontezettend leuk boek.(die ik allang heb natuurlijk). en je dance off met gregor heb ik zo hard om gelachen dat ik tranen had in mijn ogen. whaha. stelletje gekke mensjes. loveyouu

  x-jes; marleenleurink

 • carola koopman says:

  heeiijjx mascha
  ik ben een meisje van 14 jaar heet Carola. ik ben super fan van jou. ik vind de filmpjes super gaaf en kijk ze altijd met plezier ik vind dit soort filmpjes het leuks. omdat ik het interessant vind hoe jij je opmaakt. ik leer veel van jou filmpjes. zelf doe ik vaak dingen die jij in een filmpje heeft gedaan. dit was mijn comment voor de goodiebag.
  xxxxxxxxxx-carola

 • Hester says:

  Die methode van donker rondom je ogen is echt typisch voor jou! Leuk dat je echt een signaturelook hebt ontwikkeld. Ik vind de look erg mooi, vooral met je peachy lippen! Zou denk ik nog wel je wenkbrauwen nét even aanzetten.

 • anoniempje says:

  hey mascha,
  leuke look.
  niet te druk en niet te glamourus, maar wel er aanwezig
  trouwens ik vraag me af hoe je je kwasten nou schoonmaakt?
  in de video dat je liet zien hoe je je haarborstel schoonmaakt zei je dat je je kwasten elke week schoon moet maken. en sindsdien is mijn vraag.
  hoe doe je dat en doe je het überhaupt elke week
  PS: ik hoop dat je op deze vraag antwoord! en een filmpje maakt!

  xx Beautygloss lover!!! :)

 • Maureen says:

  Leuke look, Mascha!! xxx

 • Maartje says:

  Jaa, leuk dit! Mooie make up, leuk filmpje.

 • Jitse says:

  Bijna alle producten zijn budget behalve een paar kwasten de mascara en de blush

 • Laura says:

  Fijne look! Zulke filmpjes waarin je looks laat zien blijf ik toch nog altijd het leukst vinden!

 • Emily says:

  Lieve Mascha, ik wil je graag wat zeggen…
  De laatste tijd word ik hier zowaar omver geblazen door de vele negatieve comments die hier te lezen zijn. Ik merk echter echt dat je ook comments opneemt als een tip & ook wil werken aan je professionele blog! Soms lees ik dat meiden vinden dat je ‘nep’ overkomt of dat je alles maar wat ‘afratelt’, maar ik zie dat je met deze comments echt wat doet! Ik heb het gevoel dat je de schoonheidsfoutjes, die deze meiden eigenlijk willen bedoelen, gewoon in je video laat en deze niet meer knipt bij het editen van je video. Als je bijvoorbeeld eens perongelijk een kwast laat vallen of je moet eens kuchen, dan laat je dit gewoon in je video, merk ik nu :) Ik vind dat echt sterk van je dat je uit al de comments het positieve eruit haalt om te werken aan de kwaliteit van je video’s! IZo komt het inderdaad persoonlijker over! Nou, het positieve mag toch ook eens dubbel en dik te lezen zijn hé! Top Mascha!

 • lisa says:

  ik heb een vraag over het filmpje van wat je ging meenemen naar burningsfestival, waar had je dat leuke doorzichtbare tasje vandaan. ik had wel is gehoord waar je het vandaan had, maar ben het vergeten,, groetjes lisa

 • Vera says:

  Mooie look! Heel leuk die techniek met de donker bruine rand.

 • Ginny says:

  Mascha! Zijn je wimpers nou langer geworden? Of lijkt het maar zo :-) Anyways, leuk!

 • Fientje says:

  Mooie look Mascha, je doet het nog steeds super! ;)

 • lynne says:

  mooie look ik zou hem zelf makelijk kunnen aanbrengen
  en een vraagje voor de anderen is aboneren op you tube gratis.
  :)

 • Chinouk says:

  Hele mooie look! Ik heb sinds kort ook bronzer ontdekt, geeft zo’n mooie tint aan mijn gezicht, wil nu niet meer zonder haha. Ik vind je look inderdaad heel draagbaar, al zou ik niet zo’n dikke rand onder mijn ogen aanbrengen, maakt mijn ogen zo ‘droopey’. Het valt me op dat je met een ‘R’ praat de laatste tijd, vind ik minder prettig luisteren op één of andere manier.

 • ikkuuh says:

  Leuk dat je ook de kwasten erbj noemt!

 • Kim says:

  Mooie look! Ik hou wel van dit soort looks, draag het graag. :)

 • Rachelle says:

  Ik vraag me eigenlijk nog af waarom je nog beauty doet. Is dit DE zaterdagtutorial? Ik volg je al heel lang en tot nog niet zo lang geleden was de zaterdagtutorial echt het hoogtepunt of je site en nu stelt het toch niet zo veel meer voor? Ik vind het echt jammer.

 • Lisa says:

  Je site gaat weer enorm vooruit <3

 • Marjolein says:

  Mooie look + leuk filmpje Macha!
  Die lippenstift kleur staat je prachtig (alles in deze look staat je overigens prachtig vind ik!! (: )

 • fleur says:

  heee mascha ,
  ik vroeg me af hoe het nu eigenlijk met dat bultje onder je ogen is , waar je aan geopereerd bent x

 • Paddy says:

  Leuk om weer een keer zo’n filmpje te zien en je hebt mij zeker weer inspiratie gegeven! De lippenstift ga ik denk ik ook halen. Ben ook benieuwd naar de review !

 • Tessa says:

  Wat is de beste mascara die niet waterprroof is

 • Wat een mooie look, erg naturel. Ik zou persoonlijk wel geen donker lijntje onder mijn ogen doen, dat vind ik bij mijzelf niet zo mooi staan (ik heb nogal kleine ogen en dan heb ik het gevoel dat ze nog kleiner lijken).

 • Prachtig! Echt heel fijn en interessant om ook jouw technieken te zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>