Nog maar een maandje tot de Beautygloss Party! Vandaag mag ik weer een paar mooie merken onthullen die meedoen met de party van 2016. Ook is vandaag het oproepje voor hostessen. We hebben er zo veel zin in! We hebben nog maar beperkte tickets beschikbaar, dus vergeet niet om snel je ticket te bemachtigen!

 

Lucardi

“I have enough jewelry” … said no woman ever… Sieraden heb je namelijk nooit genoeg! Door de nieuwe collecties en sprankelende merken, zijn de sieraden van Lucardi echte eyecatchers. Stijlvol en zomers! Wil je een upgrade van je sieradenverzameling? Kom dan tijdens de BeautyGloss Party langs de Lucardi stand!

Klik hier voor de site van Lucardi

Bolero Cosmetics

Het hele jaar vakantiebruin met Bolero! Een bronzer die anders is dan alle andere. Dankzij de transparante structuur geschikt voor ieder huidtype. Vlekt niet, streept niet en geeft het ultieme natuurlijke resultaat:een gezonde bruine natuurlijke teint!

http://www.bolerocosmetics.nl

Beauty Millenium

Beauty Millenium heeft een groot assortiment gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen, onder andere Mixcoco gellak, make-up en vele nagel-, haar- en visagieproducten. Kom naar Beauty Millenium op de Beautygloss Party voor onze toffe producten!

http://beautymillenium.nl

SFB op de Beautygloss Party!

SFB, ook bekend als Strictly Family Business, is zaterdag overdag en zondag aanwezig op de Beautygloss Party! De Haagse rapformatie gaat hier een spetterende show geven met hun bekendste nummers. Echt een optreden die je niet wilt missen en een fantastische groep voor de allerlaatste Beautygloss Party! 

Zaterdag overdag uitverkocht!

Zaterdag overdag is inmiddels helemaal uitverkocht! Alleen voor zaterdagavond (18+) en de zondag (alle leeftijden) zijn nog tickets beschikbaar, maar wees hier op tijd bij! Wil je er zeker van zijn dat je de allerlaatste editie van de Beautygloss Party niet mist, zorg dan dat je zo snel mogelijk je tickets koopt. Op = op, en deze spectaculaire editie wil je niet missen! We kunnen geen uitzonderingen maken voor mensen die te laat zijn. Op is écht op!

Hostessen gezocht!

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar dames (of heren) die ons willen helpen met de Beautygloss Party. Vandaag gaan we op zoek naar hostessen en mensen die willen helpen bij de voorbereidingen, voor het vullen van de goodiebags komt later een oproep.

Voorbereidingen:

Op vrijdag 6 mei gaan wij de gehele dag opbouwen en voorbereiden. Wij zij op zoek naar meiden (of heren) die benieuwd zijn naar wat er achter de schermen gebeurt en niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Er moet natuurlijk een hoop gebeuren voordat de Beautygloss Party kan starten, stands klaarzetten, roze lopers uitrollen, en nog een hele hoop meer. Maar natuurlijk ook een hoop gezelligheid met alle vrijwilligers bij elkaar, ondanks dat het soms een beetje stressvol is, is het ook heel erg leuk! Je krijgt als bedankje een kaartje voor de Beautygloss Party voor een dag naar keuze. Hier geldt alleen 17 jaar of ouder.

Tijdens het event:

Voor tijdens het evenement zelf zijn we op zoek naar enthousiaste dames die echt actief bezig willen zijn op het evenement zelf. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend en je bent veel in contact met de bezoekers van de Beautygloss Party. Vind jij het niet erg om met een lach op je gezicht te lopen en ben je stressbestendig? Dan is dit echt iets voor jou! Ook een mooie ervaring voor op je CV! Aan het einde van de dag is er ook altijd de kans om even uit te rusten en na te kletsen, ook altijd een goed en gezellig moment! Het werk vindt plaats op de dagen van de events: zaterdag overdag, zaterdagavond en zondag. Houdt er rekening mee dat je ongeveer een uur van te voren aanwezig dient te zijn. Als bedankje krijg je een kaartje voor de Beautygloss Party voor een dag naar keuze. Ook hier geldt: 17 jaar of ouder.

Geinteresseerd? Stuur dan een mailtje naar beautyglossparty@mygreatestparty.com met je beschikbaarheid (je mag ook vaker helpen), CV, motivatie, maten en recente foto. Wij hebben je broekmaat, shirtmaat, schoenmaat en lengte nodig voor de hostessen-outfits als je tijdens het event helpt. Als je twee dagen helpt krijg je ook twee kaartjes.

Algemene informatie

Als je een kaartje voor de Beautygloss Party powered by Andrélon koopt ga je sowieso niet met lege handen naar huis;

  • Bij binnenkomst krijg je 3 muntjes, hiermee kun je allerlei lekkers ophalen, zoals bijvoorbeeld een macaron of iets lekkers te drinken.
  • Je kan gratis mee doen aan de workshops en gratis het podiumprogramma volgen.
  • Wanneer je weggaat krijg je een goodiebag mee met allerlei leuke producten!
  • Je maakt kans op een heus Best Dressed Award inclusief allerlei leuke goodies, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de allerleukste Pastel Perfect outfit aan te trekken!

Volg de Beautygloss Party ook op Facebook en Instagram om dagelijks op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Vergeet niet om op tijd een kaartje te kopen, op = op, we hebben nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Klik hier om je kaartje te kopen!

De Beautygloss Party powered by Andrélon 2016 vindt plaats op:

Zaterdag 7 mei van 11.00 – 17.00 uur (voor alle leeftijden) – UITVERKOCHT

Zaterdag 7 mei van 18.00 – 23.00 uur (alleen voor 18 jaar en ouder)

Zondag 8 mei van 11.00 – 17.00 uur (voor alle leeftijden) (erg leuk ook voor moeders, het is immers moederdag!)

Zoals voorgaande jaren vindt ook deze editie plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam, de Beurs van Berlage ligt op loopafstand (ongeveer 5 minuten lopen) van het Centraal Station.