Nog 1 maand! Het begint nu echt dichtbij te komen, en dat betekent dat er ook nog maar 1 maand is om je kaartje te bemachtigen voor de party! Naast SFB op zaterdag overdag en zondag komen Geza & Manuel namelijk draaien op zaterdagavond! Het is echt de állerlaatste party, die wil je niet missen :)

Lush workshops

Lijkt het jouw leuk je eigen cosmetica te maken? Kom dan naar de workshop van Lush! Hier maak je onder begeleiding van twee Lushies zelf Angels On Bare Skin, een van mijn favoriete reinigers. Natuurlijk krijg je ook meteen uitleg hoe je het product kunt gebruiken en leer je meer over onze verse, handgemaakte huidverzorging. Lush Fresh Handmade Cosmetics is een eigenzinnig, snelgroeiend cosmeticabedrijf met negen winkels in Nederland. Ze maken al hun producten vers en met de hand. 100% van de collectie is geschikt voor vegetariërs en het overgrote deel van de Lush collectie is zelfs vegan. Alle producten van Lush zijn dierproefvrij en zoveel mogelijk producten worden onverpakt verkocht. Zo zijn ze niet alleen beter voor jou, maar ook voor de planeet! Op de Beautygloss Party kun je boven bij de workshops je inschrijven, wees er snel bij want we hebben 40 plekken per party beschikbaar.

http://www.lush.nl

Disaronno

Bij de 18+ party zal iedereen 1 welkomstcocktail krijgen van de wereldberoemde Italiaanse likeur Disaronno! Disaronno is op smaak gebracht met verfijnde amandelen en aangevuld wordt door subtiele hints zoals zoete vanille en andere kruiden. Heerlijk in een Disaronno Sour cocktail! Deze cocktail maak je heel gemakkelijk: vul een jar met ijs en schenk daar 45ml Disaronno in, voeg een theelepel suiker en het sap van een halve citroen toe. Shake de ingrediënten met ijsklontjes, gebruik een schijfje citroen als versiering. Binnen enkele seconden een heerlijke cocktail.

http://www.disaronno.com

Beauty-Licious x Real Techniques

Beauty-Licious zal een aparte stand hebben naast hun reguliere stand waar ze Real Techniques verkopen! Hier kun je dus volop de populaire kwasten shoppen! Het belangrijkste bij make-up zijn toch wel de tools die je gebruikt, en met Real Techniques ben jij verzekerd van goede kwasten waarmee je een fantastische look kunt maken! Jullie weten hoe fan ik ben van deze kwasten.

http://www.beauty-licious-shop.be

TP4Y

TP4Y (Too Pretty 4 You) is een pop-r&b meidengroep uit Nederland bestaande uit Amber Delil, Nour Mens, Sterre Tapilatu en Zoe Tauran. De naam van de band is een motto voor ‘wees zelfverzekerd’ aan jonge fans die zich soms onzeker voelen door wat anderen over hun zeggen en denken. Door een positief zelfbeeld aan te houden en dit te stimuleren met zang en dans, hopen zij dat fans niks aan trekken van de negatieve uitlatingen van anderen. De vier meiden waren nog maar twee weken samen als groep toen zij besloten zich op te geven voor Holland’s Got Talent in 2014. Bij hun deelname aan het zevende seizoen van de talentenjacht bereikte zij de finale. In december 2014 tekende ze een platencontract bij Sony Music Entertainment. En psst, ik heb een kleine cameo in hun nieuwste clip! Op zaterdag overdag en zondag komen ze optreden op de Beautygloss Party!

https://open.spotify.com/album/4RPMCzrskSTFYaY2UXDW42

Helpers gezocht!

Wij zoeken nog meiden voor het inpakken van de goodiebags, dit zal plaatsvinden op 4 & 5 mei in de buurt van Amsterdam. We beginnen vaak rond 09.00 uur, en eindigen vaak rond een uurtje of 17.00 uur, neem altijd lekker wat te eten mee en zorg ook dat je warme kleding mee hebt; het kan bij inpakken nog wel eens koud zijn. Als bedankje krijg je een ticket voor de Beautygloss Party van zondag 8 mei. Minimaal 17 jaar.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje met motivatiebrief, cv, beschikbaarheid en recente foto naar beautyglossparty@mygreatestparty.com!

Algemene informatie

Als je een kaartje voor de Beautygloss Party powered by Andrélon koopt ga je sowieso niet met lege handen naar huis;

  • Bij binnenkomst krijg je 3 muntjes, hiermee kun je allerlei lekkers ophalen, zoals bijvoorbeeld een macaron of iets lekkers te drinken.
  • Je kan gratis mee doen aan de workshops en gratis het podiumprogramma volgen.
  • Wanneer je weggaat krijg je een goodiebag mee met allerlei leuke producten!
  • Je maakt kans op een heus Best Dressed Award inclusief allerlei leuke goodies, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de allerleukste Pastel Perfect outfit aan te trekken!

Volg de Beautygloss Party ook op Facebook en Instagram om dagelijks op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Vergeet niet om op tijd een kaartje te kopen, op = op, we hebben nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Klik hier om je kaartje te kopen!

De Beautygloss Party powered by Andrélon 2016 vindt plaats op:

  • Zaterdag 7 mei van 11.00 – 17.00 uur (voor alle leeftijden) – UITVERKOCHT
  • Zaterdag 7 mei van 18.00 – 23.00 uur (alleen voor 18 jaar en ouder)
  • Zondag 8 mei van 11.00 – 17.00 uur (voor alle leeftijden) (erg leuk ook voor moeders, het is immers moederdag!)

Zoals voorgaande jaren vindt ook deze editie plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam, de Beurs van Berlage ligt op loopafstand (ongeveer 5 minuten lopen) van het Centraal Station.