Nu begint het toch wel spannend te worden! Nog maar een paar weekjes tot de Beautygloss Party en ook de laatste kans voor jullie om je ticket te bemachtigen voor het spetterende eindfeest!

Sleek MakeUp

Sleek MakeUp wil alle vrouwen nóg mooier maken; van White Rose tot Hot Chocolate, Sleek MakeUp heeft foundations, poeders, BB & CC Creams voor iedere huidskleur. Op de Beautygloss Party zorgt Sleek voor een fabulous touch-up en de MUA’s delen al hun tips & tricks. Wil je leren highlighten of contouren, of een smokey eye en perfect brow leren aanbrengen? Kom dan even langs de stand, waar je ook de nieuwe kleurtjes van de Matte Me Lip Cream kunt uitproberen.

www.sleek-makeup.nl

Catwalkles!

Op het podium zal zondag 8 mei catwalkles gegeven worden! Tijdens de training leer je hoe je met zelfvertrouwen over de catwalk loopt, je houding te verbeteren en jezelf vol zelfvertrouwen te presenteren. Kortom alle tips die je nodig hebt om vrolijk op hakken te lopen! Catwalk Coach Mandy Dyonne Lieveld coacht o.a. de modellen van Elite Model Look, en in New York heeft zij modellen gecoacht die lopen voor o.a. Chanel, Dior en Valentino. Tevens loopt ze zelf als national en international model vele modeshows in binnen- en buitenland. Door haar studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam heeft zij zich ook verdiept in het coachen en begeleiden op het mentale vlak. Voor meer informatie over trainingen:

www.catwalkcoach.nl/models

The Beautyshop

The Beautyshop heeft een super leuke collectie met make-up, verzorging, accessoires en geuren. Als echte beauty lover vind je hier de mooiste trends voor de laagste prijzen. Bij The Beauty Shop betaal je nooit meer dan 10 euro voor één product (uitgezonderd make-up sets).

 •         Royal Cosmetics
 •         La Femme
 •         Saffron
 •         Diverse A-merken
 •         Metallic tattoos
 •         Geuren
 •         Cabana Sun
 •         En nog veeeeeeeeeeeeeeeel meer.

Gratis wimperkruller to go! Laat bij je aankoop je e-mail adres achter en ontvang een gratis wimperkruller voor in je tas! Je ontvangt later een e-mail met een kortingscode voor The Beauty Shop webshop.

http://the-beautyshop.nl

Dijk Geluk workshop

Dijk Geluk heeft mooie, hippe sieraden van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Oorbellen, armbanden, kettingen en vele accessoires. Voor iedereen hebben zij wat leuks. Op de Beautygloss Party verzorgen zij een gratis workshop in het maken van een leren armband/ketting. Per party is er plek voor ongeveer 150 personen. Inschrijven kan boven bij de workshopruimtes en de workshop is gratis. Extra kan je deze kan je helemaal compleet maken met 8 mooie bedels voor slechts €6,-.

https://www.instagram.com/dijkgeluk/

Laatste kans om te helpen!

Je kan je nog opgeven als hostess tijdens de party (op 7 & 8 mei), stuur hiervoor een mailtje naar beautyglossparty@mygreatestparty.com met je cv, motivatie, recente foto en je maten. Je moet hiervoor 17 jaar of ouder zijn en als bedankje krijg je een kaartje voor de zaterdagavond of zondag.

Ook zoeken we nog een paar meiden die ons willen helpen met het inpakken van de goodiebags, dit gebeurd op 4 & 5 mei in de buurt van Amsterdam. Stuur hiervoor een mailtje naar beautyglossparty@mygreatestparty.com met je cv, motivatie en recente foto. Je moet hiervoor 17 jaar of ouder zijn en als bedankje krijg je een kaartje voor de zaterdagavond of zondag.

Algemene informatie

Als je een kaartje voor de Beautygloss Party powered by Andrélon koopt ga je sowieso niet met lege handen naar huis;

 • Bij binnenkomst krijg je 3 muntjes, hiermee kun je allerlei lekkers ophalen, zoals bijvoorbeeld een macaron of iets lekkers te drinken.
 • Je kan gratis mee doen aan de workshops en gratis het podiumprogramma volgen.
 • Wanneer je weggaat krijg je een goodiebag mee met allerlei toffe producten!
 • Je maakt kans op een heuse Best Dressed Award inclusief allerlei gave goodies, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de allerleukste Pastel Perfect outfit aan te trekken!

 

Volg de Beautygloss Party ook op Facebook en Instagram om dagelijks op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Vergeet niet om op tijd een kaartje te kopen, op = op, we hebben nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

 

Klik hier om je kaartje te kopen!

 

De Beautygloss Party powered by Andrélon 2016 vindt plaats op:

 • Zaterdag 7 mei van 11.00 – 17.00 uur (voor alle leeftijden) – UITVERKOCHT
 • Zaterdag 7 mei van 18.00 – 23.00 uur (alleen voor 18 jaar en ouder)
 • Zondag 8 mei van 11.00 – 17.00 uur (voor alle leeftijden) (erg leuk ook voor moeders, het is immers moederdag!)

 

Zoals voorgaande jaren vindt ook deze editie plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam, de Beurs van Berlage ligt op loopafstand (ongeveer 5 minuten lopen) van het Centraal Station.