Tijd voor een nieuwe update! NOG HEEL EVEN! Ik ben benieuwd naar jullie Pastel Perfect outfits te zien en heb heel veel zin in deze laatste Party! Het belooft weer 1 groot feest te worden!

Colgate

Colgate introduceert de unieke Colgate Max White Whitening Pen. Hiermee werk je snel en gemakkelijk aan wittere tanden , zonder gebruik te maken van dure tandartsbehandelingen. Klinische tests bewijzen dat bij dagelijks gebruik, samen met de Max White Expert White tandenborstel, je tanden na drie weken tot wel drie tinten witter zijn.

http://www.colgate.nl/app/Colgate/NL/HomePage.cvsp

 

Roberto Dresia

Bolero Beauty Director Roberto Dresia geeft op 7 en 8 mei in samenwerking met make-upmerken La Secrets/Bolero op de Beautygloss Party toffe workshops! Leer hoe je de mooiste smokey eyes maakt en contouring met glow producten. Unieke workshop met veel beauty/ red carpet/ Strobing/ glowing tips en tricks “how to do”! Zien wij je daar? Inschrijven kan boven bij de workshopruimtes, elke dag zullen er workshops zijn!

http://www.robertodresia.com

Mini Model Workshop Zelfvertrouwen door Marvy Rieder

Vergelijk je jezelf weleens met anderen en ben je bezig met wat ze van je denken? Vind je dat je ‘perfect’ moet zijn,  zoals de modellen in de bladen of de bloggers op social media? Dat is echt niet zo gek hoor. Ik heb dat ook gehad en heel veel meiden hebben dat nog steeds. Tot het moment dat ik er genoeg van had en dacht; ik kan wachten tot ik ‘perfect’ ben, maar ik kan ook nu al blij zijn met mezelf. Zelfvertrouwen is iets waarmee we allemaal geboren zijn, maar soms kan het zijn dat je er even aan moet worden herinnerd waarom het zo belangrijk is. Tijdens deze mini model workshop vertel ik je over dingen in de mode-industrie die je misschien nog niet wist en altijd al hebt willen weten, geef ik je tips om je zelfvertrouwen een boost te geven, oefenen we jouw beste catwalk loop en hebben we samen vooral heel veel lol. Tot snel, liefs, Marvy Inschrijven voor de workshop kan boven bij de workshopruimte. Deze workshop wordt op zaterdagavond 7 mei gegeven!

https://www.instagram.com/marvyrieder/?hl=nl

California Tan

Iedereen kent het gevoel wel. Na een week zonvakantie voel jij je weer een stuk zelfverzekerder door die mooie zongebruinde teint. Al jaren merken dermatologen dat wanneer de huid veel blootgesteld wordt aan UV straling, dit nare gevolgen kan hebben. Helaas hebben wij in ons drukke bestaan vaak geen tijd voor een paar zonnestralen, maar betekent dit dan dat we het hele jaar door met een bleke huid moeten rondlopen? Zelfs tijdens de feestdagen? NEE! Hoe ideaal zou het zijn als je juist die zongebruinde kleur eenvoudig en veilig in slechts 2 minuten kan verkrijgen? California Tan Instant Sunless maakt gebruik van een uniek 3-stappenplan, welke jouw huid op een veilige manier verzorgt en een egale bronze teint geeft (zonder het bewuste oranje effect) en is geschikt voor ieder huidtype. Het resultaat is een natuurlijke zongebruinde huid voor 5 tot 7 dagen. Je kan California Tan scoren op de Beautygloss Party!

www.bestbeautysecrets.nl

Algemene informatie

Als je een kaartje voor de Beautygloss Party powered by Andrélon koopt ga je sowieso niet met lege handen naar huis;

  • Bij binnenkomst krijg je 3 muntjes, hiermee kun je allerlei lekkers ophalen, zoals bijvoorbeeld een macaron of iets lekkers te drinken.
  • Je kan gratis mee doen aan de workshops en gratis het podiumprogramma volgen.
  • Wanneer je weggaat krijg je een goodiebag mee met allerlei toffe producten!
  • Je maakt kans op een heuse Best Dressed Award inclusief allerlei gave goodies, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de allerleukste Pastel Perfect outfit aan te trekken!

Volg de Beautygloss Party ook op Facebook en Instagram om dagelijks op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Vergeet niet om op tijd een kaartje te kopen, op = op, we hebben nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Klik hier om je kaartje te kopen!

De Beautygloss Party powered by Andrélon 2016 vindt plaats op:

  • Zaterdag 7 mei van 11.00 – 17.00 uur (voor alle leeftijden) – UITVERKOCHT
  • Zaterdag 7 mei van 18.00 – 23.00 uur (alleen voor 18 jaar en ouder)
  • Zondag 8 mei van 11.00 – 17.00 uur (voor alle leeftijden) (Kom samen met je moeder, het is immers moederdag!)

Zoals voorgaande jaren vindt ook deze editie plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam, de Beurs van Berlage ligt op loopafstand (ongeveer 5 minuten lopen) van het Centraal Station.