Hi allemaal, het is bijna zo ver! In dit artikel maken we bekend welke workshops er zullen zijn en hoe je kan inschrijven voor deze workshops! De workshops zijn gratis te volgen. Zorg dat je er op tijd bij bent, helaas kunnen wij namelijk niet iedereen een plekje geven voor de workshops. Let op, je kan je maar inschrijven voor 1 workshop, kies dus de workshop uit die jij het leukst vindt. Let op: inschrijven kan dus niet op de party en kan dus alleen door een mailtje te sturen, dit kan vanaf zondag!

Lush

Tijdens de workshop van Lush leer jij hoe je je eigen Angels on Bare Skin kan maken. De workshop duurt een uur en aan het einde ga jij naar huis met je eigen versie van Angels on Bare Skin. Stuur voor deze workshop een mailtje naar lush@mygreatestparty.com en zet daarin je eigen naam, en de namen van degenen met wie jij de workhops wilt volgen.

Zaterdag overdag: 40 plekken
Zaterdagavond: 40 plekken
Zondag: 40 plekken

Dijk Geluk

Bij Dijk Geluk ga jij je eigen leren sieraden maken, je kan hier je eigen armband of ketting van leer maken! Stuur voor deze workshop een mailtje naar dijkgeluk@mygreatestparty.com en zet daarin je eigen naam, en de namen van degenen met wie jij de workhops wilt volgen.

Zaterdag overdag: 125 plekken
Zaterdagavond: 125 plekken
Zondag: 125 plekken

Roberto Dresia

In samenwerking met make-upmerken La Secrets/Bolero geeft Roberto op de Beautygloss Party toffe workshops! Leer hoe je de mooiste smokey eyes maakt en contouring met glow producten. Unieke workshop met veel beauty/ red carpet/
Strobing/ glowing tips en tricks “how to do”! Stuur voor deze workshop een mailtje naar
roberto@mygreatestparty.com en zet daarin je eigen naam, en de namen van degenen met wie jij de workhops wilt volgen.

Zaterdag overdag: 125 plekken

Zaterdagavond: 125 plekken

Zondag: 125 plekken

Marvy Rieder

Tijdens deze mini model workshop vertelt Marvy je over dingen in de mode-industrie die je misschien nog niet wist en altijd al hebt willen weten, geeft ze je tips om je zelfvertrouwen een boost te geven, oefenen jullie jouw beste catwalk loop en hebben jullie samen vooral heel veel lol. Stuur voor deze workshop een mailtje naar marvy@mygreatestparty.com en zet daarin je eigen naam, en de namen van degenen met wie jij de workhops wilt volgen.

Zaterdagavond: 25 plekken

B Fashion Academy

Leer van de stylistes van B FASHION ACADEMY tijdens de workshop op de Beautygloss Party de basis elementen om je eigen persoonlijke stijl te optimaliseren. Door middel van een figuur- en kleuranalyse  kunnen we het beste in jou naar boven halen. Wat past wel of niet bij jouw lichaam en huidskleur. Na deze workshop kan je weer met een hele nieuwe frisse blik naar je eigen garderobe kijken en voorkom je miskopen. Je hebt voor
altijd iets aan dit advies en deze kennis kan je veel tijd, moeite en geld besparen! Geef je zelfvertrouwen een boost en ga vanaf nu goed gekleed en stijlvol door het leven. Na afloop van de workshop ga je naar huis met jouw persoonlijke styling paspoort. Stuur voor deze workshop een mailtje naar bfashion@mygreatestparty.com en zet daarin je eigen naam, en de namen van degenen met wie jij de workhops wilt volgen.

Zaterdag overdag: 125 plekken
Zaterdagavond: 125 plekken
Zondag: 125 plekken


http://www.bacademy.nl/fashion

Algemene informatie

Als je een kaartje voor de Beautygloss Party powered by Andrélon koopt ga je sowieso niet met lege handen naar huis;
– Bij binnenkomst krijg je 3 muntjes, hiermee kun je allerlei lekkers ophalen, zoals bijvoorbeeld een macaron of iets lekkers te drinken.
– Je kan gratis mee doen aan de workshops en gratis het podiumprogramma volgen.
– Wanneer je weggaat krijg je een goodiebag mee met allerlei toffe producten!
– Je maakt kans op een heuse Best Dressed Award inclusief allerlei gave goodies, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de allerleukste Pastel Perfect outfit aan te trekken!

Volg de Beautygloss Party ook op Facebook en Instagram om dagelijks op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Vergeet niet om op tijd een kaartje te kopen, op = op, we hebben nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Klik hier om je kaartje te kopen!

De Beautygloss Party powered by Andrélon 2016 vindt plaats op:
– Zaterdag 7 mei van 11.00 – 17.00 uur (voor alle leeftijden) – UITVERKOCHT
– Zaterdag 7 mei van 18.00 – 23.00 uur (alleen voor 18 jaar en ouder)
– Zondag 8 mei van 11.00 – 17.00 uur (voor alle leeftijden) (Kom samen met je moeder, het is immers moederdag!)

Zoals voorgaande jaren vindt ook deze editie plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam, de Beurs van Berlage ligt op loopafstand (ongeveer 5 minuten lopen) van het Centraal Station.