Nu begint het toch wel heel erg dichtbij te komen, vandaag zijn alle goodiebags voor jullie ingepakt en vanaf morgen gaat de opbouw van start! Wij zijn er dus helemaal klaar voor! Ik heb er veel zin in om met jullie de Beautygloss Party 2016 de leukste editie ooit te maken! Wel even een belangrijk puntje, doordat ik mijn pols heb gebroken wil ik iedereen vragen voorzichtig te zijn en mijn arm niet aan te raken, hoe graag ik jullie ook allemaal een knuffel geef! Ook zal ik met rechts signeren, dus het kan wat slordiger worden, haha!

Tailor & Elbaz

Winactie op de stand en shoppen met minimaal 30% korting!

Maria: ‘‘Als klein meisje wist ik heel goed wat ik wilde en wat ik mooi vond. Mijn grootste wens was om ooit mijn creativiteit in mijn zelf ontworpen kleding terug te zien. Dit doe ik nu bij mijn eigen fashion brand waarbij ik me laat inspireren door de wereld om mij heen.

Ik vind het belangrijk dat jonge vrouwen niet bang zijn om hun eigen stijl te laten zien. De collecties die ik ontwerp zijn uitgesproken, elk ontwerp is uniek en ontworpen voor jonge vrouwen met stijl en karakter. Met de diverse items in de collecties zorg ik er voor dat er voor elke gelegenheid een passende outfit te vinden is.”

Shop al jouw favoriete items op de party met minimaal 30% korting! Daarnaast maak je tijdens de Beautygloss Party kans op €250,- shoptegoed op de High Summer Collectie door een selfie met designer Maria Tailor te maken en deze te taggen op Instagram met @mariatailor en @tailor_elbaz! Leuk nieuwtje, vanaf begin mei opent Tailor & Elbaz ook een nieuwe brandstore in Amsterdam: Oude Spiegelstraat 6a.

www.tailor-elbaz.com

Johny Doodle

Johnny Doodle hoopt dat jullie niet alleen op de foto gaan met de knappe Johnny’s die jullie verwelkomen op de party, maar ook de heerlijke Johnny Doodle chococlade en gaan proeven. Ben je helemaal gek op Johnny Doodle? Like his fudge & guts? Dan heeft Johnny een ‘BIG SUPRISE’ voor jou, want binnenkort kan jij  genieten van Johnny Doodle thuis, en nog gratis ook! What the fudge hoe dan? Koop een Johnny Doodle chocolade reep of een zakje Johnny’s fudge en deel de kassabon met ons. De kassabon tezamen met je ticketnummer mag je sturen via Facebook/Instagram of per mail (info@johnnydoodle.com) Vervolgens sturen wij een heerlijke reep of zakje op naar jou huis! EASY DOES IT, TOCH?

http://www.johnnydoodle.nl

Merino Skincare

Merino Skincare is een authentieke lijn voor huidverzorging uit Nieuw-Zeeland. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, waardoor ze optimaal voeden, verzachten, herstellen en beschermen. Merino Skincare is zowel geschikt voor dagelijkse hydratatie en verzorging van de huid als effectief bij bestrijding van specifieke huidproblemen. Het maakt zelfs de meest droge, gevoelige en beschadigde huid weer mooi en gezond. Passende huidverzorging voor iedereen. De eerste Merino Skincare crème werd in 1980 ontwikkeld door een apotheker uit het Nieuw-Zeelandse stadje Whangamata. Gefascineerd door de verzorgende eigenschappen van lanoline testte hij in de werkplaats van zijn apotheek maandenlang een zelfgemaakte crème, met uiteindelijk het recept van de eerste Merino Skincare crème als resultaat. Tot op de dag van vandaag een streng bewaakt geheim. Inmiddels worden de producten van Merino Skincare al meer dan 25 jaar wereldwijd gebruikt. De lijn bestaat uit een reeks van veelzijdige producten voor het hele lichaam, van top tot teen. Sinds 2014 is Merino Skincare ook in Nederland verkrijgbaar.

http://www.merino-skincare.nl

 

Magnum

In 2016 presenteert Magnum twee spectaculaire limited editions: Magnum Double Caramel en Magnum Double Chocolate. Ben je op zoek naar ultiem genot en durf je het beest in je los te laten? Proef op zaterdagavond tijdens de 18+ Beautygloss Party dan onze meest ultieme verrukkelijkste Magnums ooit, tegen inlevering van een muntje krijg je een gratis Magnum! Release the beast and dare to go double! Magnum Double Caramel: Heerlijk vanille-ijs, omhuld met een laag cacao, gevolgd door een zachte caramelsaus en geheel gehuld in een knapperige laag Magnum chocolade. 

Magnum Double Chocolate: Heerlijk chocolade-ijs, omhuld met een laag cacao, gevolgd door een hemelse chocoladesaus en geheel gehuld in een knapperige laag Magnum chocolade.

http://www.mymagnum.nl

 

Algemene informatie

Als je een kaartje voor de Beautygloss Party powered by Andrélon koopt ga je sowieso niet met lege handen naar huis;

  • Bij binnenkomst krijg je 3 muntjes, hiermee kun je allerlei lekkers ophalen, zoals bijvoorbeeld een macaron of iets lekkers te drinken.
  • Je kan gratis mee doen aan de workshops en gratis het podiumprogramma volgen.
  • Wanneer je weggaat krijg je een goodiebag mee met allerlei toffe producten!
  • Je maakt kans op een heuse Best Dressed Award inclusief allerlei gave goodies, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de allerleukste Pastel Perfect outfit aan te trekken!

 

Volg de Beautygloss Party ook op Facebook en Instagram om dagelijks op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Vergeet niet om op tijd een kaartje te kopen, op = op, we hebben nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Klik hier om je kaartje te kopen!

De Beautygloss Party powered by Andrélon 2016 vindt plaats op:

  • Zaterdag 7 mei van 11.00 – 17.00 uur (voor alle leeftijden) – UITVERKOCHT
  • Zaterdag 7 mei van 18.00 – 23.00 uur (alleen voor 18 jaar en ouder)
  • Zondag 8 mei van 11.00 – 17.00 uur (voor alle leeftijden) (Kom samen met je moeder, het is immers moederdag!)

Zoals voorgaande jaren vindt ook deze editie plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam, de Beurs van Berlage ligt op loopafstand (ongeveer 5 minuten lopen) van het Centraal Station.