Ik leef echt mijn droom doordat ik mijn geld kan verdienen met het uitvoeren van mijn hobby. Dag en nacht ben ik er mee bezig, ik zie het absoluut niet als werk en geniet van elke seconde. Ik maak video’s en artikelen over beauty en alles wat vrouwen leuk vinden. Door de jaren heen heb ik steeds meer bezoekers gekregen op mijn site, iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben!

Statistieken/Doelgroep

Dit is een screenshot van de Google Analytics statistieken, gemaakt in maart 2014. De website wordt bezocht door vrouwen van alle leeftijden: meiden van 12 maar ook vrouwen van 60.

Een goede indicatie van de leeftijd zie je door de statistieken van de Facebook pagina. Dit zijn immers leeftijden die mensen zelf op hun profiel opgeven. Toch is het zo dat het publiek erg gevarieerd is, beauty has no age limit! De overall leeftijd is 18 – 45. De lezers van Beautygloss zijn intelligente, kritische, leuke en beauty-liefhebbende vrouwen uit heel Nederland en België.

Social media statistieken

Youtube subscribers – 325.000+ (nr. 1 Nederlandstalige vrouwelijke youtuber – nummer 4 best bekeken kanaal van Nederland)
Twitter volgers – 60.000+
Facebook fans – 80.000+
Instagram volgers – 175.000+
Bloglovin’ volgers – 41.000+

Advertentiemogelijkheden

Wil je samen iets leuks doen om aandacht te genereren voor je merk of bedrijf? Dat kan! Er zijn diverse mogelijkheden. Ik zal de populairste manieren hier onder even toelichten, schroom niet om zelf met een leuk nieuw idee te komen! Het is niet ongewoon dat een product uitverkocht was nadat hij op beautygloss verscheen. Er kijken immers tienduizenden vrouwen op die gek zijn op beautyproducten!

Video

Het liefste ben ik de hele dag bezig met video’s, ik vind het dan ook ontzettend gaaf als ik op een creatieve manier een video kan opnemen in samenwerking met een merk. Ik maak al jaren video’s en weet precies wat wel en niet werkt bij mijn doelgroep. Ik doe mijn best om gesponsorde video’s altijd zo leuk mogelijk te maken en kan soms dagenlang bezig zijn met één video.

Advertorial

Een advertorial is een geschreven stuk tekst met foto’s, eigenlijk zoals een artikel. De foto’s maak ik het liefst zelf, dit hoeft niet. Omdat advertorials altijd tussen de gewone artikelen online komen word het door vrijwel alle lezers gezien. Ook hierbij doe ik mijn best om er een leuk stuk van te maken dat helemaal bij mijn site past. Bij de comments is vaak te zien dat lezers serieus op het onderwerp in gaan en verder kijken dan alleen het artikel zelf.

“Leuke advertorials heb je de laatste tijd. Dit soort dingen zie ik helemaal niet als reclame!” -bezoeker

Winactie

Mijn bezoekers zijn gek op winacties! Een winactie op Beautygloss genereerd meestal meer dan duizend comments en enorm veel bereik op social media. Winacties worden getweet, op facebook geplaatst en bezoekers doen echt moeite om kans te maken op een prijs.

Take-over

Bij een take-over word de complete layout in een bepaalde stijl gemaakt. Dit is absoluut niet te missen als je op Beautygloss komt! De header en achtergrond worden aangepast en er kan doorgelinkt worden naar een specifieke website.

Banner

Op verschillende locaties van Beautygloss kan een banner worden geplaatst. Deze manier van adverteren is snel en makkelijk en gaat vrijwel automatisch.

Gesponsorde tweet/facebook bericht

De beautygloss Facebook pagina en mijn Twitter account bereiken samen tienduizenden mensen. Dit zijn trouwe volgers die zeer geïnteresseerd zijn in alles wat met Beautygloss te maken heeft. Een gesponsorde tweet of een gesponsord facebookbericht is eigenlijk een advertorial in mini-formaat, rechtstreeks op de social media pagina’s van mijn volgers.

Interesse?

Ik werk voor mijn advertorials en banners uitsluitend (al jaren) met Blogmij. De gesponsorde video’s gaan via Social1nfluencers. Deze twee bedrijven ‘horen bij elkaar’ dus met beiden kan contact opgenomen worden. Ze denken graag met je mee en weten door jarenlange ervaring precies wat werkt op Beautygloss.

Beautygloss.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27343072.